Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
rocket
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
Pl. az Adobe Flash Player tamogatja a videokartya hardveres gyorsitasat.
Elvileg, de a gyakorlatban nem mukodik a Gigabyte HD6850-nel. (a tobbi markaval nem tudom mukodik-e)
-
esox
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Szedd a simát.
There aren’t a lot of applications for standard users. ATI’s developer showcase shows a lot of scientific programs though. Currently, it is safe to say that the OpenCL driver is not needed by the majority of users. This might change in the future.
More:
http://www.ghacks.net/2010/10/31/whats-the-amd-catalyst-accelerated-parallel-processing-app-technology-edition/ -
rocket
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
Az sajnos nem fog menni, kamera az meg lenne, de kikene pakolnom a gepet az asztalra, hogy a hangjat fel lehessen venni. (a hazban hiaba vennem fel, nem hallanad normalisan a tobbi ventitol.)
BIOS frsissites ota idle nem hallom a kartya hangjat (40-42fok 25%) a haz ventik elnyomjak.
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Erősen félreértesz...én nem ezt mondtam..azt mondtam h nagyban nem tér le a venti azaz ami 2500rpm-nél idegesítő volt az 2100-nél is az lesz nagy valószínűséggel ennél a hűtőnél is...a másik venti sem volt rossz...nem a csapággyal voltak gondok....hanem a szélzaj volt idegesítő..akkorát meg a lapátok dőlésszögének változtatásával nem hiszem,h tudnak halkítani,h ettől legyen csendes....főleg úgy,h a kimenet ahol a levegő távozott az XT-n 2* akkora volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest