Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nem olyan szép a képe? Ezzel azért vitatkoznék...
Ez csak egy tévhit amit régről magával hozott az NV.A mai kártyákra ez már nem igaz! Mondom ezt úgy hogy nem vagyok elvakult NV fan, tök mindegy hogy NV,vagy Ati csak a pénzemért azt kapjam amit szeretnék.Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy egyik gyártó kártyáiról se tudok rosszat mondani mert ami nekem volt az elmúlt 8 év alatt, egyikkel se volt soha semmi gondom. 
-
Anthony28
őstag
Az egyes gyártók 2900XT kártyái között van eltérés minőségben,teljesítményben?
Gondolok az Asus,Gigabyte,Sapphire..stb. kártyákra.
Csak azért kérdezem mert lenne Gigabyte 2900XT viszont ebben a márkában annyira nem bízom... vagy rosszul teszem?

A lényeg az az...döntöttem. Gigabyte 2900XT vagy MSI GF 8800 GTS 640 DDR3 1.1 ns OC 3 év gar 5k van a két kártya között (az XT a drágább).
Szóval melyiket is célszerűbb venni?

[Szerkesztve] -
Anthony28
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Köszi.

Általánosságban vagyok tanácstalan...8800GTS-emre kaptam egy jóóó ajánlatot.Viszont ha már veszek másik karit akkor csakis jobbat.87,5k-ért tudnék venni 2900XT-t, tehát 30k-val kellene kipótolnom a GTS-t. nem tudom hogy érdemes e.DirectX 10-et és Vista-t egyenlőre nem használok.
Segítsetek.
Visszaolvastam elég sokat de még mindig vacillálok.. 
-
Anthony28
őstag
Az lenne a kérdésem tuningban mennyire jó egy 2900XT?

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez csak egy tévhit amit régről magával hozott az NV.A mai kártyákra ez már nem igaz! Mondom ezt úgy hogy nem vagyok elvakult NV fan, tök mindegy hogy NV,vagy Ati csak a pénzemért azt kapjam amit szeretnék.Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy egyik gyártó kártyáiról se tudok rosszat mondani mert ami nekem volt az elmúlt 8 év alatt, egyikkel se volt soha semmi gondom.