Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
Joci??
üzenetére
De van, de sztem nem sok értelme van. Amúgy is elégég melegedik ez a kari és sztem nem sok plusz órajelet nyersz vele. Bár én teszteltem ki eléggé alaposan, de én anno úgy láttam hogy nem nagyon lett jobban tuningolható a 29Prom magasabb feszeken.
Szvsz 1.15nél ne nagyon adj neki többet.Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
HolyFire
üzenetére
1részt a 3dmark CPU-tesztje sztem egy ipari-hulladékok legrosszabb vicc-tesztje. Másrészt meg millió dolog befolyásolhatta, pl egy driver, pl valami épp futott a háttérben, pl az oprendszer registryje kicsit elszemetesedett. De sztem ilyesmi miatt ne aggódj, az nem valószínű hogy a procid lassult volna azonos órajelen....
-
SystemRoot
őstag
Ez valaszóníűleg titeket is érdekelhet, aki moddolt biost használ az olvassa el, a tapasztalataim vannak benne, Picco kollega cikke ihlette, szal arra reagálok benne.
[link]Egyébként továbbra sem tud senki működő megoldást arra hogy hogyan tudom átírni a karim eredeti biosát?
-
SystemRoot
őstag
válasz
HolyFire
üzenetére
valami nem stimmel ott olyan minimum 12K+-t kéne kapnod.
Ha szépen kérem, valaki elküld nekem egy gyári Sapphire 29Pro 256bites bios-t a mailemre?
Flashelgettem össze vissza és elfelejtettem menteni az eredetit. Techpowerupon meg van egy csomó 29Pro bios, nemtom meik lenne azok közül a jó
-
SystemRoot
őstag
Az az értelme hogy nagyobb feszt képesek normális körülmények között tartani. De megsúgom neked hogy ez csak a 100k+ os vízhűtési rendszerekre igaz. A legtöbbjuk kb olyan vagy éppencsak jobb mint egy jobbfajta léghűtés. És ugye a nagyon brutál vízhűtéseknél/kompresszor egyebeknél sem az van hogy azzal uazon feszen többet megy a proci/gpu. Hanem hogy így ráraknak másfélszerannyi feszt és azért megy jobban

-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot
üzenetére
"ATI Bios Editor" v2.7 is egy hulladéknak tűnik, nem tudom vele olvasni a letöltött biosokat. Legalábbis normálisan nem.
Valaki ötlet? -
SystemRoot
őstag
nah, ez megoldódott, köszi a segítséget.
Már csak abban kéne valakitől segítség hogy mi a bánatért nem műxik nálam a Rabit. (radeon bios tuner) Gondoltam a tuning eredményemet befelshelem a biosba. Csakhogy ez a Rabit már megint nem műxik (régen is állandóan gondjaim voltak vele) 2.0a verziószámú.
Esetleg van valami másik (működő) ilyesmi progi? Vagy netán ez is műxene csak én csinálok valamit rosszul? -
SystemRoot
őstag
felraktam ATI Tool 0.27 beta4-et, és nem eneged tuningolni. Jól látja a karit (29Pro-256bit), a 2D órajeleket írja ki, ha bármi más órajelet be akarnék állítani nem engedi, visszadobja a 2D órajeleket. Nézem a settingst, azt írja hogy elméletileg kényszeríti ilyenkor a progi a 3D órajelet... de nem. Gondolom Riva Tuner biztos műxik, hát nem. Minden jónak tűnik. Engedi belőni a magasabb órajelet, de valójában nem változtatja azt meg. Sem a 3DMark pont nem változik sem az ATI Tool ban kijelzett valós órajel(amit egyébként jól jelez ki). Letöltöttem az AMD softverét. valami gpuclock a neve. Ez működik. Ezzel tudok egyedül tuningolni, ATI tool is mutatja hogy megváltozott az órajel. Viszont ezzel is 2Dben tuningolok ami nagyon dühítő, mert sztem itt alacsonyabb a fesz és nem látom így az igazi képességeit a karinak. Amúgy már rég flesseltem volna rá egy másik biost, csak látatlanban nem merek így hogy nemtom mi is a maximum határa az órajeleknek.
Pls Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

megy pü.