Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Sapphire PCIe HD2900PRO 512MB FULL VIVO
Forgalmazó: ICSMEDIA
62.064 Ft
2. Sapphire PCIe HD2900PRO 1GB FULL VIVO
Forgalmazó: ICSMEDIA
74.508 Ft -
Geller72
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
"Enemy Territory abszolút a no comment kategória."
-Ezt hogy érted, annyira kula?...pedig reménykedtem benne, hogy a 4 után rosszabb nem jöhet.. :-( -
Geller72
veterán
válasz
Telefunen
üzenetére
Ok, igazad van..nekem is van gepem, sot jatszom is vele, de meg sem fordulna a fejemben, hogy szazezreket koltsek egy vga-ra.A mostani kartyammal is (meg) siman eljatszom (ATI X800 256Mb ram, 256Bit, GDDR3), pedig mar nem mai gyerek, es erdekes modon az uj jatekokkal is tudok jatszani..eddig legalabbis. Az egeszbol azt akarom kinyogni, hogy sztem nem eri meg csucskartyat venni, mert ad. 1.- gyorsam amortizalodik
Ad. 2.- nem er annyit, nem tud annyival tobbet. Tehat max kozepes karit veszek, 1 evig hasznalom, eladom, rakok hozza, es megint veszek egy medium karit.
(Gep nelkul es nem birnek meglenni..
-
Geller72
veterán
Vegigolvastam a topicot..hat mit mondjak..szepen off a 80%-a. Ami nekem szemet szur a mostani kartyaknal, igy az atienal is, az az uberkibaszottnagybrutal fogyasztas. 215w?????!!!
Uristen, hova jut a vilag? Nem hogy azon faradoznanak, hogyan lehet teljesitmenyt novelni ugy, hogy csokkentsuk a fogyasztast? Minden mernok szegyellheti magat! Az autoiparban is az a cel, hogy csokkentsuk a fogyasztast, a karos anyagok kornyezetbe juttatasat, az ujrahasznositott elemek beagyazasat az uj termekbe. Ezzel szemben a 2900-as kartya onmagaban annyit eszik, mint a P3-as gepem a melohelyen komplett..(meg 15x annyiba kerul)...ehh..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- DXRACER Prince L gamer szék
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi