Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Segítsetek plíz, valami nem oké!
Vettem Elrondtól egy x2900xt VGA-t, megkért, hogy tegyek fel teszteredményeket, de valami nagy gáz lehet, mert a 3DMark06 Advanced nekem alapon hoz 2200 pont körül, ami nagyon-nagyon gáz.
Annyit észrevettem, hogy a kártyához adott driverrel sokkal jobban ment a 3DMark, de akkor még nem írtam be hülye fejjel a regisztrációs kulcsot, így nem írt pontszámot. Aztán frissítettem a legújabb Catalyst-re, ami az x64 Vista-hoz való verzió, ezután csináltam a 2200 pont körüli tesztet. Érezhetően, láthatóan sokkal jobban ment a teszt az előző driverrel, amit lemezen mellékeltek a kártyához. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi történhetett, hiszen driver ide, driver oda, ilyen durván alacsony pontszám sehogysem jöhetett volna ki.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az eredeti (mellékelt) driverrel is eléggé (meglepően!) alacsony framerate-eket produkált a kártya, de klasszisokkal jobban teljesített, mint a friss meghajtó programmal, szerintem kb. olyan 3-4000 pont körül lehetett. Szóval valami nagyon nincs rendben, az tuti.
Legyetek szivesek ötletet adni, mert én már nem tudom, mi történhetett!
A konfig nagyjából:
Intel D940 3,4GHz dual, 4GB RAM 128biten, Vista x64 Ultimate, 1000GB Seagate SATA2, Chieftec GPS-550 550W-os táp 2db pci-e csatival+alaplapon is kap tápot a pci-e pluszban... elég tűrhető konfig....szóval ezzel elvileg nem lehet gond. A 3DMark06 Advanced nem letöltött, hanem eredeti, a kártyához mellékelt verzió.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest