Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

Segítsetek plíz, valami nem oké!

Vettem Elrondtól egy x2900xt VGA-t, megkért, hogy tegyek fel teszteredményeket, de valami nagy gáz lehet, mert a 3DMark06 Advanced nekem alapon hoz 2200 pont körül, ami nagyon-nagyon gáz.

Annyit észrevettem, hogy a kártyához adott driverrel sokkal jobban ment a 3DMark, de akkor még nem írtam be hülye fejjel a regisztrációs kulcsot, így nem írt pontszámot. Aztán frissítettem a legújabb Catalyst-re, ami az x64 Vista-hoz való verzió, ezután csináltam a 2200 pont körüli tesztet. Érezhetően, láthatóan sokkal jobban ment a teszt az előző driverrel, amit lemezen mellékeltek a kártyához. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi történhetett, hiszen driver ide, driver oda, ilyen durván alacsony pontszám sehogysem jöhetett volna ki.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az eredeti (mellékelt) driverrel is eléggé (meglepően!) alacsony framerate-eket produkált a kártya, de klasszisokkal jobban teljesített, mint a friss meghajtó programmal, szerintem kb. olyan 3-4000 pont körül lehetett. Szóval valami nagyon nincs rendben, az tuti.

Legyetek szivesek ötletet adni, mert én már nem tudom, mi történhetett!

A konfig nagyjából:
    Intel D940 3,4GHz dual, 4GB RAM 128biten, Vista x64 Ultimate, 1000GB Seagate SATA2, Chieftec GPS-550 550W-os táp 2db pci-e csatival+alaplapon is kap tápot a pci-e pluszban... elég tűrhető konfig....szóval ezzel elvileg nem lehet gond. A 3DMark06 Advanced nem letöltött, hanem eredeti, a kártyához mellékelt verzió.

Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák