Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jon Mathias
senior tag
Én próbálkoztamaz omegával nekem is ugyan ez volt. egyszerű a megoldás: az eszközkezelőben lesz egy !szabv. vga rákatt. kép: [link]ez nem az én gépem csak példa. katt ujratelepítés megadod neki a mappát programfiles/omegadrivers/driver innen már menni fog ha nem írj vissza csinálok néhány képet.
-
Én ki se nyitottam még

#2447) MatyeeAM2: [link]
Mielőtt hozzálátnál a vmodnak, nézd át alaposan a kártyát, hogy ugyanaz-e a nyák, mint a Sapphire-é. Az én leírásomban csak pencil mod van, de a hozzászólások között megtalálod az orosz oldalon lévő vmodot, abban van forrasztós mod is. -
The Omega Drivers v3.8.421 are ready!
They are based on the Official ATI Catalyst 7.10 drivers, but unlike them, these will work with AGP cards just fine, plus added support for a lot of other cards that where not present in my drivers before (like the x1950 AGP, Mobility HD2600 and many more).
If the drivers never installed in your card before try them now, if they still don't install please email me and I will gladly add support for it in my next release. [link]Szóval ha nem menne, megvan kin kell számonkérni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
éN79
addikt
Én a bidpc-ben néztem, elvileg és gyakorlatilag is van, és ilyen áron:
[OFF]Videokártya AGP Sapphire Radeon HD2600Pro 256MB 21.900.-Videokártya AGP Sapphire Radeon HD2600XT 256MB DDR3 25.950.- [/OFF]
VaniliásRönk: hát igen, semmi sem lehet tökéletes, de legalább ők is a ritka kivételhez tartoznak, ahol még próbálnak ügyfélként bánni a userekkel amennyire tehetik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óvodások homokozója
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)