Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonora
csendes tag
Hello! Segítséget szeretnék kérni... Nemrég lett új gépem (videókártya: ATI Radeon HD 2400 Pro), és nem működik rajta a RollerCoaster Tycoon 2. A játékhoz megvan két kiegészítő is (Wacky Worlds és Time Twister) de akárhogy telepítem, sehogy sem működik. Amikor elindítanám, azt írja ki, hogy "Unable to initialize graphic systems". Ez még hagyján, de meglepődve láttam, hogy a pár napja letöltött Zoo Tycoon (abból is a legelső) hibátlanul működik. Továbbá nem sokkal később beszereztem egy "Chris Sawyer's Locomotion" nevű játékot, sikeresen telepítettem, de indításkor ugyanazt írja ki mint az RCT2. Akkor most hol a probléma?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Előre is kösz.