Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jotunblood
csendes tag
Üdvözletem!
Van egy HIS Excalibur 9600XT 256 MByte RAM-os kártyám, használtan vettem, és múltkor VPU Recovery üzenet jött folyamatosan. Kártya kivesz, nézem, az egyik FET leolvadt (!!) róla, mármint maga a forrasztás engedett. Ebből következett, megmutattam egy olyannak, aki mélyebben ért a dologhoz, és kiderült, nem is ez a FET van benne gyárilag, sőt, amit utólag gányoltak bele (szó szerint gány munka), még nem is ebbe való! Talán mázli, hogy egyáltalán működik még a kártya. Sajnos amikor megvettem, nem néztem át ennyire tüzetesen, eszembe se jutott, hogy utólag van megbuherálva. Amúgy ha nem futtatok vele valami komolyabb dolgot, hiba nélkül megy, szóval talán megmenthető. Kérésem, akinek az alább található linken látható kártyája van, a kérdéses alkatrészt nézze már meg, mi van ráírva! Nagyon megköszönném! Kerestem nagy felbontású képet róla, de nem vehető ki az alkatrész... Egyébként annyi a különbség a kártyám és a kép között, hogy az enyémben az egyik DVI helyett VGA van, amúgy 100% ugyanez.
A kártya:
http://ftp.torespont.hu/solarian/e.pngEgy próbát megér, kicserélni az eredetire, hátha... Nem szeretnék emiatt egy új kártyát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest