Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
faragd meg kicsit azt a rambordát...
hűt az attól eleget,oldalvágó,fűrészlap,köszörű mind bejöhet,még esetleg egy darab smirgli is megteszi,csak az fárasztóbb
egyébként a hűtésből sosem elég,lehet nem kell(pl.az én passzivomon sincs semmi,mint lejjebb irtam,meg a giga OC variánson sincs ramsüni,pedig arra már el is férne... egyébként ki tudja,pontosan mit okoz,de hosszútávon sztem károsodik a ram,ha nagyon meleg,később elkezd hibázgatni,szemetelni a kép esetleg...vagyis jobb hidegebben.
a vrm-nek meg ami belefér,a refhűtő is hűti a ref vrm megoldást,egyesek úgy odják meg,hogy pl.levágják a hűtő vrm feletti részét,azért az egész jó felület,ráadásul csavar nyomja a cuccokra,a ramsünit meg csak a ragacs tartja,úgyhogy tegyél,amennyi odafér biztonságosan!még esetleg a panel másik oldalára is tegyél,az is javithat a hűtésen...főleg ha nem nagyon akarod majd a bordát szellőztetni.függ attól,mit tervezel az s1-re pakolni,és mennyit,milyen fordulaton. -
NovaBlue
aktív tag
adtak hozzá "sündisznós" bordákat!
Na akkor,hogy mit is adtak hozzá!
adtak egy jó nagy bordát ugye + 8 db ramsünit +egy asszem VRM hűtést ilyen hosszú alu de az sztem csak X1900 1950.. ra jó mert ott voltak ilyen megoldások +fém keret erről foggalmam sincs hova/mire való + 4műanyag lefogatót ami asszem távtartókénnt funkciónál de én nemtettem fel!
A VRM-hűtésről háááát ez az amit még nemtok mert van itthon +ramsünim de at lapos és nem fér oda teljesen de mindjárt kitalálok valamit!
Gyári hűtést meg vágja meg aki akarja én nem teszem tönkre ezért ezt a "remek"
hűtést! -
Donnie
őstag
Hát elég gyenge a gyári hűtő, az biztos. Ami szerencsés, hogy a piacon lévő megoldások kompatibilisek lesznek az új kártyákkal (nem kell heteket várni, hogy lecserélje az ember a gyári hűtést).
Pl. a kártyámon lévő Thermalright HR-03GT-t egyszerűen át kell szerelni majd a 4870-re

Thermalright HR-03 GT kompatibilitási lista
Ebben az esetben az Accelero S1 is simán passzol. Biztos, hogy látványos lesz a különbség hőfokban

Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amazon Kindle
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- XPEnology
- Honda topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- ASUS RTX 2080 TURBO
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
hűt az attól eleget,oldalvágó,fűrészlap,köszörű mind bejöhet,még esetleg egy darab smirgli is megteszi,csak az fárasztóbb
egyébként a hűtésből sosem elég,lehet nem kell(pl.az én passzivomon sincs semmi,mint lejjebb irtam,meg a giga OC variánson sincs ramsüni,pedig arra már el is férne... egyébként ki tudja,pontosan mit okoz,de hosszútávon sztem károsodik a ram,ha nagyon meleg,később elkezd hibázgatni,szemetelni a kép esetleg...vagyis jobb hidegebben.
a vrm-nek meg ami belefér,a refhűtő is hűti a ref vrm megoldást,egyesek úgy odják meg,hogy pl.levágják a hűtő vrm feletti részét,azért az egész jó felület,ráadásul csavar nyomja a cuccokra,a ramsünit meg csak a ragacs tartja,úgyhogy tegyél,amennyi odafér biztonságosan!még esetleg a panel másik oldalára is tegyél,az is javithat a hűtésen...főleg ha nem nagyon akarod majd a bordát szellőztetni.függ attól,mit tervezel az s1-re pakolni,és mennyit,milyen fordulaton.