Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
most visszatértem, jön pár játék ami miatt fejlesztenem kellett

de lesz majd boxom is megint, ha kijön a forza3

-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Most írom róla a Logout blogomba a viszonylag részletes leírást, ami alapján remélem, hogy mindenki meg fogja tudni csinálni. Elvileg délután, estefelé befejezem.
-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
És ha most feljegyzed a helyes venti beállításokat és editálod a VGA BIOS-át, beleírva ezeket az értékeket, akkor az Ati Tools-t sem kell futtatnod. Így nem lassítja a géped feleslegesen.

-
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Megtennéd, hogy befejezed a személyeskedést?
Köszönöm!
Amire meg cserélted...
Miért kérdezel egy ilyen irritáló társaságtól?
Nem kell válaszolni!
-
Silex
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
GYÖKÉR!

-
katt777
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
_Toka_ régi topiklakó, vitázni is szoktunk, de korántsem állítható, hogy másokat lehurrogna, vagy hogy megalapozatlanul állítana bármit is. Meggyőzni csak érvekkel és bizonyítékokkal tudod.
Régi DMarkokat nézni teljesen értelmetlen, annyira CPU-limitesek, ráadásul nem is tudják a VGA-t tesztelni, mert az újabb 3D feature-öket nem ismerik.
Vantage nem lesz diavetítés, legalábbis default beállításokkal, de akadni azért fog.
STALKER tényleg gáz az alaptáborban. Grafikai beállításokat jól nézd meg, mert több helyen is kell állítani, pl. DX10.1, aztán az effektek, és csak újraindítás után alkalmazza őket (ill. van, ami csak ott jelenik meg! DX10.1 lehetőség csak élelmosással nyílik meg, de azt ne tedd 2X fölé, mert úgysem ér szart se, ugyanolyan szőrös lesz minden él. Én a .07-es patch-csel nyomtam végig és 9.3-as Catalyst-tel, DX10.1-ben rendben volt, csak DX9-ben hiányoztak a kerítés-rácsok, álcahálók, és még pár apróság.
-
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ha te mondod...

Gondolom, ha cáfolni bátorkodnék, keressek utána a cáfolatomnak! Ahelyett, hogy te támasztanád alá az általad leírtakat bizonyítékokkal ... ha már ilyen hangulatosan vádaskodsz.
Derék ember vagy te!
-
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ha én beszaladtam ide akkor te kiszaladhatsz!

Lenne nekem is pár ötletem, hogy te mit tegyél, de én veled ellentétben magamban tartom... 
... úgyhogy elhiszem csak a kicsit aggaszt hogy ...
És ez feljogosít arra, hogy sületlenségeket állíts
Ezen túlmenően pedig a stílusod ilyetén megnyilvánulása után engem pl. abszolút hidegen hagy, hogy téged mi aggaszt.(#48211) tzsolesz: Te, ez a 4850 már csak ilyen! Komoly meglepetéseket tud okozni...

-
dangerzone
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Voltak azért problémás kártyák, persze...
De mivel lassan minden 3. embernek itt ph-n 48xx-szériás kártyája van, így arányában egyáltalán nem sok.
Viszont remélem azzal is tisztában vagy akkor már, hogy hűtőcsere következtében is mentek tönkre kártyák.
-
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem viccből kérdez...
Mióta én erre járok, ő itt van.
Látott már itt egy s mást...
Te viszont beszaladsz ide, és olyan meggyőződésből kérdezel, hogy azokat, akik nyitott szemmel járnak itt már egy ideje, kíváncsiak lesznek, vajon honnan ez a nagy magabiztosság
-
lsc
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Amennyiben állítasz valamit akkor hagy ne én bizonyítsam .
-
lsc
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Azt a sokat belinkelhetnéd. Volt, de hogy sok az egy "kicsit" túlzás .
-
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Az enyém július közepe óta bírja úgy, ahogy a dobozból kivettem. Nem szabályoztam, nem cseréltem hűtést, igaz, nem is húztam a kártyát.
-
Osynho
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
1680-on nem biztos (3ghz-en bandukol a proci)

-
tlac
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
ha a legújabb verziók vannak fent, akkor így jártál
ha nem, akkor rakj hozzá fel patch-et -
Osynho
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
És magasabb felbontáson is meglenne, mivel cpu limit van

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Vírusirtó topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Alienware 17r4 olvass
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miért kérdezel egy ilyen irritáló társaságtól?