Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz
z0lcs1
üzenetére
Átjavítva: a GPU-z az adott időpontban maximálisan beállított órajelet mutatja (pl ha rivatunerbe beállítod az órajeleket 700/1050-re, akkor a GPUZ azt írja ki nem pedig a 2d-be lecsökkentett 500/990-et) (kivéve a sensor fülnél, mert ott az ép aktuálisat mutatja)
Így érthetőbb a számodra?BloodyEddie: Köszi, szerintem is

-
danilla
őstag
válasz
z0lcs1
üzenetére
Idézek!
#43449) danilla hsz: "a GPU-z az épp maximális órajelet mutatja, nem pedig a pillanatnyit" (pillanatnyi=aktuális)#43554) danilla hsz: "ott soha nem az aktuális órajeleket mutatja, hanem a max-ot vagyis az alapot, vagy a tuningra beállított órajeleket" (nem az aktuálisat hanem a maxot)
Nem tudsz olvasni? Hogyan jött ezekből az neked, hogy nálam az aktuális=maximális? Légy szives olvasd el még egyszer a hsz-im.
Ha az épp szóból akkor sry, mert véletlen írtam, oda, ha nincs ott akkor már egyetértesz velem?Ezek szerint
Mik szerint nyomom én voltmoddal. Nem voltmodolok én semmit 
BloodyEddie: ÉPP szócska véletlen került oda.

-
Nikkel10
tag
válasz
z0lcs1
üzenetére
Olyan nincs hogy egy játékkal nem kompatibilis a ccc.
Az att-t nem ismerem nem is szoktam használni ez amolyan tuning program ugye?
Szerintem ha tuningolni akarsz használj Rivatunert ami azon kivül hogy az egyik(ha nem)a legjobb tuning program képes a ventillátor szabályzásra is.
A másik a grid-es problémádra talán tudok megoldást:nálam is fagyogatott vagy nem indult el vedd le a Catalystot és tedd fel újra nálam segitett a driver reinstall
-
danilla
őstag
válasz
z0lcs1
üzenetére
Ha jól veszem ki, most a GPUZ-s hsz-re válaszoltál. (ezt nem jó régen írtam ?
)
Te írsz hülyeséget, előbb informálódj, vagy olvasd el megint a hsz, lehet rosszul értelmezted.Amit pirossal bekarikáztam, ott soha nem az aktuális órajeleket mutatja, hanem a max-ot vagyis az alapot, vagy a tuningra beállított órajeleket. Amit viszont zölddel, ott látható az aktuális (mint látható kint windowsba a 2d-s órajelen megy a kari)
LÁSD KÉP:
Szerintem te nagyon el vagy tévedve
Mi az, hogy nem kompatibilis??? Esténként haverokkal GRID-el szoktam játszani (patchel és patch nélkül is fut gyönyörűen hibátlanul)
Nekem ezekkel a játékokkal nem hibás semmi: Stalker Clear Sky, Fear 2 demo, Call of Duty 4/5, Left 4 Dead, Crysis Warhead, Mirrors Edge (igaz a fear 2-nél és a Cod4-nél néha lagg van, de remélhetőleg a 9.2-es dirvernél már ezek is megjabulnak)
Szerintem nem a legújabb CCC-vel van gond hanem a te rendszerednél lehet valami baki.

-
danilla
őstag
válasz
z0lcs1
üzenetére
Hát a CCC-be tényleg csak 700-ig lehet húzni. De ott van még az ATT és a RivaTuner, abban lehet 700 felé húzni
Nem kellett gyorsan lekapnia, mivel a GPU-z az épp maximális órajelet mutatja, nem pedig a pillanatnyit (kivéve a sensor fülnél, mert ott az ép aktuálisat mutatja)

-
Nikkel10
tag
-
Salvador20
őstag
válasz
z0lcs1
üzenetére
az a lényeg,hogy 2X 512 mb memóriád lesz. konyhanyelvre lefordítva: mivel a 2 vga megosztja egymás között a feladatot(és nem úgy, hogy na jólvan te vagy a nagyobb, te több számítást kapsz, te meg kevesebbet.) és mivel a kisebbiken csak 512 mb memó van, hiába van a másikon 1024, mivel, ha fele fele arányban lenne a 2 akkor egyszerüen kifogyna a kisebbik kártya memoja. Továbbá azért nem lehet 1 gb-al számolni, mivel a 2 kártya együttműködik ugyan, de egymás memójából nem használnak, csak a feladatot osztják meg.
-
HSM
félisten
válasz
z0lcs1
üzenetére
Egy kártya egyszerre egy képet számol, a másik kártya meg számolja a következő képkockát, mindkét kártya a saját kis 512Mb ramjából gazdálkodva. Itt hol látsz te 1GB-ot? Vagy 1,5-öt? Gyakorlatilag mindkét kártya memóriájában ugyanaz van, de ez mégis szükséges, mivel az egyik kártya nem tud a másik kártya memóriájából elég gyorsan adatot áttölteni, mivel a lokális memória sávszélesség nagyságrendekkel nagyobb, mint ami a kártyák között van. A lényeg: egy képkockát egy VGA számol, a saját erőforrásaiból. (512MB ram) Ezzel párhuzamosan a másik VGA is ugyanígy számolja az ezutáni képkockát, ebből a gyorsulás.
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Parfüm topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- ASUS RTX 2080 TURBO
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mik szerint nyomom én voltmoddal. Nem voltmodolok én semmit 

)
Ez most hogy jött ki