Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
[BB]
csendes tag
válasz
Old Cyborg
üzenetére
Ha minden igaz, xbitlabs-on teszteltek egy ugyanolyan tápot, mint a tied, és az értékelésnél egyetlen negatívumot hoztak fel, hogy hangos a venitje. A beépített mérőjére azt írják, hogy 100W terhelés fölött 10%-al kevesebbet mutat, de azért irányadónak jó, szerintem a te konfigodban elbírja a 4870 CF-et.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Old Cyborg
üzenetére
Hát nem ismerem ezt a fajtát, hogy mikori tervezésű...kegyetlen hogy megint offtopik van
így passzolok. Ajánlom a PH fórumon való elmélyülést, hátha találsz róla vmit. Én is azt csináltam itten egész este
Tényleg próbálkozz inkább tápos topikban, nem elkergetni akarlak, csak ez a topik eléggé veszélyeztetett bezárás szempontjából az offok miatt. Én egyébként továbbra sem tudok ezekről...amit itt ajánlani szoktak az Corsair 550es, mondjuk én elég érzékeny szívű vagyok és szeretek nyugodtan ülni a gépelőtt, így nekem a rengeteg cucc mellé egy csifi 600as adja a kellő megnyugvást.
-
Old Cyborg
tag
válasz
Old Cyborg
üzenetére
Táp irja mennyit fogyaszt jaték közben pl World in Conflict 230wattnál többet nem igazán ir nem is tudom mennyire hihetek ennnek. szerintetek ?
-
tibz03
őstag
válasz
Old Cyborg
üzenetére
Ehh... hát én nem igazán ismerem ezt a márkát.

Aktív témák
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
így passzolok. Ajánlom a PH fórumon való elmélyülést, hátha találsz róla vmit. Én is azt csináltam itten egész este