Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
proof88
addikt
Szerintem is így van, de linkelhetnél tesztet, mert akkor jobban lehetne bizonyítani ...
Bluegene: igen, azt tudom, hogy a Geforce-okban van ez a gáz vram-kezelés, és azt nem tudom, hogy kijavították-e már ezt a GTX260/280-ban?
mod:
laci06:
ATiék azt találták el, hogy szerintem normálisan megírták a VRAM-kezelést, míg Geforce-oknál asszem a 8-as szériánál kezdődött valami bug, hogy folyton elszivárgott a vram.... ezt nem tudom, hogy az újaknál kijavították-e már... egyébként szerintem ez elég kardinális hiba, nagyon alap dolog lenne, főleg olyankor, amikor az ATi ilyen jól áll ... -
D.Orion
veterán
Ventit már 40%-ra raktam, ennél feljebb már zavaró a hangja. Bios-t még nem próbáltam, majd lehet. Azt viszont erősen furcsának találom, hogy CCC-ből úgy eltűnt a hőmérséklet fülecske, hogy csak na... Sehol nem tudom behozni, mintha a driver azon része megszűnt volna létezni

-
-pooshy-
tag
Nekem is az van,és nagyon oké...sztem rakd fel a javitott powerplayes bios-t.
-
-
-
janos666
nagyúr
Nem, amit ott írtam benéztem, nem a driver és játékvezérelt AA közt volt a különbség, véletlen narrowtenten hagytam a fileter. Újra kimértem, alig lassabb ha driverből erőltetem a sima AA-t mintha játékból állítom be, a CFAA filter ami megfelezi az FPS-eket. (még egy narrowtent is)
-
janos666
nagyúr
Olvasd el újra a hsz-t amit írtam. Persze szép eredmény a 8x MSAA 300FPS, de nem is így fogok CSS-zni hanem 4x MSAA-val, mert tényleg nem lesz már szebb ekkora felbontásban, multiplayerben meg legyen tartalék...
Én szimplán a CFAA sebességét firtatom, nem az MSAA-ét. Nézd meg a számokat hogy durván lassabb a 4xMSAA + narrowtent = 6x CFAA mint a 8x MSAA. -
BullZeye
veterán
Ajj elírtam
Gigabyte volt memória hibás és én eléggé Sappshire mellett vagyok, de arra csak 2 év gari van és 500 forinttal drágább, ezek fényében, melyik jobb?
melyik jobban tunningolható és megbízhatóbb.
Nem 1 évre venném a kártyát,így kéne hogy melyik talán a jobb? :\sapphire 2 év gari
gigabyte 3 év gari és 500 forinttal olcsóbb -
aya
addikt
Az ati 1000-2000 stream procis kártyákat tervez az nvidia 384 sp-jére, gondolom csak bejött nekik ez a streamproci dolog.
Ami nagyon tetszik hogy a 4850 karimmal maxon dx10-ben használható végre a Hellgate London, olyan szarul volt megirva a game hogy csak ezen a generáción futtatható maxon dx10-ben.
-
janos666
nagyúr
Ne kapkodd el, előhúzhatnak még olyan 55nm-es GT200b-t amivel épp utolérik a 4870x2-t is. (ugyanilyen fogyasztás mellett magasabb órajelek, vagy akár kis órajelek, de GTX-260-GX2 - erőltetett lenne de lehetne) Vagy nemrég kaptak szárnyra pletykák hogy passzolják az 55nm-es GT200at, lenyelik a veszteséget és még 2008 végén 55, vagy 45 nm-en jön a GT300 DX10.1-el, meg GDDR5-el, kb annyi architekturális finomítással mint g80->GT200 és 384 SP-vel.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Opel topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Megnéztem a bios-át , az overdrive 800/1200-ig van engedélyezve..