Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatti2
csendes tag
Használj VPN-t. A legjobb ha a routereden futtatod (ha tudja), mert a NAS-od akkor nem terheli. Az OpenVPN a legjobb választás a három gyakoribb közül ha támogatja a hardvered.
Ha VPN-en keresztül csatlakozol a hálózatra, akkor minden szoftver működni fog, amit eddig csak otthonról tudtál használni, ráadásul sokkal biztonságosabb is mert nem kell egy csomó más portot is kiengedni, illetve ilyen eazyconnect meg hasonló szolgáltatásokat használni (általában ilyeneken keresztül törnek be az otthoni NAS-okba). -
ugyes
senior tag
Inkább vígasztalni próbállak, mint megoldást adni. Ugyanis nálam sem alszanak a HDD-k, március közepe óta. Pontosabban havonta egyszer 6-8 percre. Pedig azokon csak adatok vannak, a programok SSD-n, külön köteten.
Igen, az AIDATA nagyon lassú a képeknél. Nekem Lockerstor 4-em van, ott is. Percek, mire betölt. De egyébként a fotókezelés elég nyögvenyelős úgy általában. Ha nem akarsz "multiuseres" használatot, akkor az AIfoto3 és a Photo gallery 3 jobb, mint az AIDATA-s nézegetés (nekem ~40 ezer fotót úgy 1 nap alatt dolgozott fel). Ha "multiuseres" módon szeretnéd, akkor Plex vagy PiWiGo (ez kicsit ágyúval verébre, de ez van). Egyébként más NAS gyártók sem támogatják a "multiuseres" módot, de lehet az új DSM 7.0 már igen.
Nem tudom mire gondolsz: nekem mind megy, amit onnan feltettem. A Transmissiont elkerültem, mert aznap, amikor megnézem bonyolultnak tűnt. Helyette Download Assistant, faék egyszerűségű és működik, mobilon is. (A kereső bővítéséhez a Synology DSM fájlok 1:1-ben használhatók pl.).
Abban reménykedek, hogy a 4.0-ban már kijavítanak néhány dolgot. A hátrány az, hogy úgy tűnik most arra feküdtek rá és nem a 3.5x javításokra.
A legfrissebb ADM 4.0 béta "mi változott" az itt.
Egyébként azon mosolygok, hogy minden nagyobb NAS gyártó idén verziót vált: a Synology (7.0) most váltott, a QNAP (5.0) és az Asustor (4.0) valamikor a közel jövőben, mindkettő bétája elérhető már.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gawamatsu