Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-AC87U
Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulioboy
tag
Arra még sajna nem sikerült rájönnöm, hogy hogy kell beállítani úgy hogy tudjak mappát törölni is, vagy nevet módosítani..
Volt pár mappa a winyón amikor életre keltettem a rendszert és persze volt közte olyan is aminek ékezetes neve volt, mondanom sem kel, hogy oda be sem enged. Hol tudom ezt beállítani, hogy teljes hozzáférésem legyen minden felett?Köszi előre is
-
Pocok256
veterán
Ugye mikor beállítod a torrentet a routeren akkor kérdezi melyik legyen a mappa ahova töltse majd. Na oda szépen bemásolod az eddig letöltött torrentjeid, majd megadod a torrent fájlokat. A klines mikor betöltöd a torrent fájlt akkor érzékelni fogja, hogy már ott van és egy ellenőrzés után már seedeli is így nem tölti le újra
Akár több mappába is szétszórhatod csak a gyökér mappa az legyen amit megadtál a kliensnek.
-
Hulioboy
tag
szuper
Azt meg tudom csinálni, hogy most utorrent kienst használok de ahogy néztem ebben BitTorrent van. Szóval hogy csinálok egy mentést és ugyanúgy a régebben letöltött mappákban lévő fájlokat seedeli tovább? Mert ugye nem egy mappában van minden...
-Filmek HD
Filmek DivX
Rajfilmek
A többit nem sorolnám felSzóval ha át húzok mindent a winyóra akkor ez lehetséges lenne?
Köszi
-
Pocok256
veterán
-
Hulioboy
tag
Igazából a hétfői napot szántam erre azaz a holnapit, még hozzá sem kezdtem...
De mindenképpen lesz még 10.000 kérdésem ezzel kapcsolatban
De ha esetleg összedobsz egy ilyen beállításról szóló kis szösszenetet azt biztos többen értékelni fogják mint gondolnád
Már ott elakadtam, hogy ahogy írták pár helyen a winyót nem ntfs-re kell formázni hanem valami meg nem értett formátumra (hogy mire azt nem tudom)
A lényeg, hogy kb ugyanezeket szeretném én is rajta futtatni, mint az előttem szóló
-torrent
-itthoni hálózatból elérhető legyen
-külső hálózatból elérhető legyen
-esetleg weblap
-a kamera jó ötlet, (de ezt majd később)kb ennyi
Valóban érdemes lecserélni a gyári firmwarét, vagy annyival nem rosszabb?
Gondolom, ha igen akkor már azzal kellene kezdeni
Mi az amit nem tud gyári, és a másik igen?
köszönöm -
új gyári firmware verzió; 3.0.0.4.378.9383
-
Pocok256
veterán
válasz
Hókusz Pók #42 üzenetére
Igen ez mind lehetséges mind be is van nálam állítva
Kivéve a kamera
A legszebb ebben, hogy mindent 1-2 kattintás megcsinálni
Először is szükséged lesz egy WAN - DDNS re. Ott én szerverként az asust választottam, megadod a nevet amit akarsz ahasználni onnatol pedig el fogod tudni érni neten keresztül bárhonnan a routered. nálam ez pocok256.asuscomm.com:8080 on érhető el. Megfelelő felhasználó plussz jelszó esetében. Ha ez meg van akkor usb alkalmazások között Ai Disket kell már cask konfigolnod m tényleg pofon egyszerű csak követni kell a leírásokat. Majd én még bekapcsoltam az AI cloudot is ott a Cloud disket.
Ha részletes útmutató kell összedobhatok egy képekkel kattintásokkal összetűzdelt útmutatót, de ahhoz kell egy kis idő.
De ha konkrétan valahol elakadtok és konkrét kérdésetek lenne nyugodtan mondjátok, írjátok
Ahogy tudok segítek. -
Hókusz Pók
aktív tag
Szia! Mondjuk ez a téma nekem is nagy segítség lenne. Én egyelőre ott tartok, hogy egy WRT54GL (DD-WRT 14896) repeaterként összekötésre került vele, így az egész házban van WiFi. Van egy LG 47LA660S televízióm, azon csücsül egy 2TBos HDD. Szeretnék egy normális, kívülről is elérhető hálózatot kialakítani. Az RT-AC87Ura ültetném a 2TBos HDDt, aminek tartalmát, mind a TVn, mind interneten keresztül bármely eszközöm elérhet. Azt nem tudom, hogy esetleg egy kamera is kerülhet-e a routerre, amit szintén nyomon követhetnék házon kívülről? Szóval van sok-sok kérdés, mert sajnos annyira egyelőre nem vagyok otthon a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Hegesztés topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest