Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1063) jeni válasza sampe (#1062) üzenetére


jeni
félisten

Háát :F

Jött a lerázás vagy nesze neked bruttó 25000 Ft :Y

Egy valamire nem gondolnak,az,hogy ha tényleg jóindulattal elfogadták ( az már az ő saruk ) a sérült CPU foglalatos alaplapodat és ezt kijavítva elküldték úgy,hogy a gyártó nem vette észre akkor mondhatni úgy,hogy... NINCS NYOMA A DOLOGNAK,tehát utólagosan erre nem hivatkozhat.

Viszont köszönet érte ha az előzetes hibás lap javítását bevállalták.Nem lett volna kötelességük a garancia megtartása mellett elfogadniuk,bevállalniuk

De...

Mivel átvették,ill.elment a gyártó felé a kéz alatt javított lap amit átvételnél nem rögzítették az előzőleg feltárt hibát és annak javítását,ha nincs feltüntetve,hogy pult alatt meg lett javítva az alaplap akkor arra már nem etikus hivatkozni a bolt részéről utólagosan.

Ha a gyártó részéről vissza jön,hogy a CPU foglalata javítva volt észreveszik,akkor itt már nem nálad pattog a labda,mert akkor tényleg 0 Ft lesz a vége.

Felajánlottuk, hogy segítünk eljuttatni szakemberhez, hogy a sérülés nyomait eltüntetve garanciáztatható legyen akár a beszállító, akár a gyártó felé.
A javítás megtörtént, át is vette a beszállító, arra a célra, hogy kiküldje a gyártónak (ASUS) és megkezdődjön a gyártói garanciarendezés, tehát a javítás sikeres volt, nem látszódott rajta semmi.

Amit Ön, 25.000ft-ot sérelmez, mint jóváírási összeget, az lehetne 0 azaz nulla forint is, mivel az alaplap sérült volt, és nem is lettünk volna kötelesek semmilyen szinten sem segíteni. na ez az amit nem szabadna hivatalos formában közölnie veled.

Eleve a garanciális javítás meglétét elismerték és kötelezik őket a cserére,esetleg a lap vételárának kifizetését amennyiben nem kapsz ugyan olyat.

Bezzeg ha a léc leesett volna...........

Kérdés:
ha ragaszkodsz arra,hogy a vétel ár összegét vegyék figyelembe akkor a bolt nem hivatkozhat sehol ,semmilyen fórumon ,semmilyen hivatalnál,egyesületnél,bármely épület egyik helységében az erre hivatott emberkénél,hogy bezzeg mi bevállaltuk az előzetes javítást ingyen titokban. Ezt úgy kell venni,hogy kaptál tőlük mikulás csomagot amit nem illik vissza kérni :U

Én azt mondom,hogy állapodj meg egy 40000 Ft-ba és mindkettőtöknek jó lesz . ezzel a pénzzel meg máshol megveszed alapot vagy náluk levásárlod ha bízol bennük,illetve jobb ha ott veszed náluk mert nagyobb az esélyed,hogy több pénzt kapsz vissza illetve nagyobb alaplapot kapsz.

Viszont a következő szabálytalan szerelést már nem nézik el neked. :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.