Hirdetés

2019. november 17., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#901) Martin2004 válasza Ati007 (#900) üzenetére


Martin2004
(tag)

Vegyél le egy nullát, és szerintem OK-s lesz az eredmény :)

Mondjuk nem véletlenül mondta Fiery, hogy tuning eredményeket nem fognak közölni :)

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#902) prmcsk


prmcsk
(addikt)

Fiúk !

Az újabb biosokkal legalább normalizálódik egyes lapok összes '' mizériája '' ?

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#903) SzlobiG válasza prmcsk (#902) üzenetére


SzlobiG
(félisten)

Szerintem amit írtak, hogy javíottak azon kívül nem hinném, hogy okoskodtak.:) De nekem nincs bajom vele.:U

(#904) Martin2004 válasza prmcsk (#902) üzenetére


Martin2004
(tag)

BIOS? nos... Én felraktam a legújabbat a a P5WD2.
-höz (a júniusit nem mertem bevállalni), aztán jött a házcsere. (lásd előrébb).
Az ASUS fórumában olvastam , hogy lehet, hogy esteleg le kell tiltani az USB-funkciót a Win telepítése alatt, mert lehet, hogy az eszközök felismerése részben leakad a telepítés. Még annyit tettem, hogy a SATA vinyót átraktam a 3-as portról az 1-esre, mert valahogy nem tetszett a SLAVE status, hiszen ő az egyetlen SATÁ-s eszköz. Ja, és a ps2-es átalakítón lévő USB-s egeret is lehúztam, és egy igazii ps2-essel helyettesítettem.

Bootolok újra.. Nézem a kírírást, hát írja, hogy usb tárolóeszközt talált és konfigurálta.
Következő sor: az USB eszköz TÚLÁRAM ALATT VAN (OVER CURRENT STATUS DETECTED és utána jött a a kegyelemdöféfés:

15 másodperc múlva lelövi a rendszert

bakker bootolok újra, megint jön az üzenet, és a bisoba be se enged!!!

Hű, mondom, megint megszívtam, holnap megint vihetem vissza a cuccost.

Totál kikészültem, aztásn végül is felhívtram az egyik vasas kollégát, aki mindjárt javasolta a Cmos törlését, elem ki, jumper átköt, jumper vissza, elem vissza, oszt megjavult.
Másodszorra nem mertem letiltani az USB-s támogatást, viszont a telepítés alatt nincs usb-s eszköz a gépben

AZT NEM TUDOM, HOGY EME ALJASSÁG MÖGÖTT AZ ÚJ BISO VAN-E, DE KICSIT SZIVATÓS LAP EZ A P5WD2, ÚGYHOGY CSAK ÓVATOSAN!

Most lett kész a 250 GB formázása másfél óra alatt, majd jelentkezem...

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#905) SzlobiG válasza prmcsk (#30) üzenetére


SzlobiG
(félisten)

Igen.

(#906) Martin2004


Martin2004
(tag)

Itt vagyok újra, megy a gép mint a veszedelem, 260-as FSB-t bír el, de 3.85 fölött az újraindítás úgy megy, hogy először teljesen leállítja a gépet, mintha kikapcsoltam volna, és kb. egy másodperc múlva hidegindítással indul. Pedig ugye kikapcsolás nélkül kellene mennie a dolognak.

Lehet, hogy kevés neki az alapfesz?

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#907) S.Feri válasza Martin2004 (#906) üzenetére


S.Feri
(őstag)

Üdv!

Biztos, hogy kevés. De ha utána is úgy kapcsol ki akkor.... :U

De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)

(#908) SzlobiG válasza Martin2004 (#906) üzenetére


SzlobiG
(félisten)

Ez nálam is van, nem a proci miatt hanem a lap.

(#909) S.Feri válasza SzlobiG (#908) üzenetére


S.Feri
(őstag)

Üdv!

Akkor az már nem azért van, mert nem igazán bírja a húzást?

De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)

(#910) SzlobiG válasza S.Feri (#909) üzenetére


SzlobiG
(félisten)

Nem, mer most 230X18 van és az több MHz.:)

(#911) Martin2004 válasza SzlobiG (#908) üzenetére


Martin2004
(tag)

De akkor nem is érdemes feszemeléssel próbálkozni?

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#912) SzlobiG válasza Martin2004 (#911) üzenetére


SzlobiG
(félisten)

Nem, úgyanúgy lefog állni, de attól függetlenül stabil lehet a proci nekem az is volt, de nagyon idegesített ez a leállás azér inkább 230X18 használom.

(#913) prmcsk válasza SzlobiG (#912) üzenetére


prmcsk
(addikt)

A leírásból látom, hogy '' vizes '' vagy. 4,3- on húzva mennyi a hőfoka a procinak ?

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#914) Martin2004 válasza SzlobiG (#912) üzenetére


Martin2004
(tag)

Köszi, akkor majd eldöntöm... :)

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#915) Godefroy


Godefroy
(senior tag)

Hali!

Most tervezem egy ilyen lap vételét.
Azt nem tudtam eldönteni 3.4 2Mb cache P4 et vegyek hozzá vagy 3.6 1 Mb cache-t.
Akit kérdeztem mind más mondot melyik jobb (és tuningolhatóbb)

Vélemény?


[Szerkesztve]

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#916) Martin2004 válasza Godefroy (#915) üzenetére


Martin2004
(tag)

Hát amennyire én tudom az 5-ös sorozat nagyon melegszik, én 3.6 (660-ast) vennék, mert ott le tudod vinni a szorzót, és cserébe növelheted a FSB-t. Meg azért P4-nek nagyon kell ám a cache, szóval már csak ezért is a 600-as sorozatot kellene választani.

Mondjuk én a 3.2-esemet (640-es) 3.85-ön járatom, mert feljebb beköszön az újraíndítási mizéria, amúgy a proci viszi a 260-as FSB-t is.

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#917) SzlobiG válasza prmcsk (#913) üzenetére


SzlobiG
(félisten)

4.3-on már kell neki 1.55v, elég sok dual primeal 73.:Y

(#918) SzlobiG válasza Godefroy (#915) üzenetére


SzlobiG
(félisten)

3.4/2M azt vedd.

(#919) Godefroy


Godefroy
(senior tag)

Köszönöm a válaszokat.
Megvan a lap!
Ma vettem, de sajna procit nem, mert a 3.6 os OEM volt és eléggé gagyi kinézetű (china de az is furán ráírva) a 3.4 esről meg lecsusztam így várok jövő 7ig...:(

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#920) prmcsk válasza Godefroy (#919) üzenetére


prmcsk
(addikt)

'' a 3.6 os OEM volt és eléggé gagyi kinézetű (china de az is furán ráírva) ''

Hogy érted azt, hogy '' gagyi '' ? Spec. finder-e ? SL7Z5 ?

A Made In China elég furán nézhet ki, Kínaiul ! :D :D

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#921) Godefroy válasza prmcsk (#920) üzenetére


Godefroy
(senior tag)

A ''gyagyi'' azt jelentetet, hogy félre volt nyomva a felirat (értsd.: nem vízszintes és elég kopot tis volt a proci)
Vagy visszahozott volt, vagy abból a hamisitott kínai szállítmányból ami kering.

Egyszóval nem volt bizalmam hozzá.

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#922) prmcsk válasza Godefroy (#921) üzenetére


prmcsk
(addikt)

Most már értem... Jól tetted, hogy nem vetted meg.

Szerk: Kimaradt egy t

[Szerkesztve]

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#923) S.Feri válasza Godefroy (#919) üzenetére


S.Feri
(őstag)

Üdv!

Nem tom, mit vártál a procitól, hogy csillogjon-vilogjon? :U

Nem mindegy hogy néz ki ha megy normálisan?

De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)

(#924) Ati007 válasza Godefroy (#921) üzenetére


Ati007
(őstag)

hamisitott kinai szállitmány? :F :U

(#925) Rover623 válasza Ati007 (#924) üzenetére


Rover623
(félisten)

Miket nem tudnak itt egyesek...:U
:DDD

primus inter pares

(#926) Ati007


Ati007
(őstag)

lehet hogy vizszintesen volt rányomtatva csak még egy negyedet kellett volna rajta forditani?! :DDD
Attól mert kinai gyártmány nem hamisitott ez nem nike cipö hogy csak ugy hiphop lemásolják.
Karcos valószinü azért volt mert már volt rajta hütö.
Megkérdezhetem menyiért nem vetted meg?

(#927) sz.j


sz.j
(veterán)

[link] :F

;)

http://www.ezisazis.nhely.hu

(#928) Ati007 válasza sz.j (#927) üzenetére


Ati007
(őstag)

ha jól láttom ez 478 foglalat ,abból talán nincs is 3.6

(#929) Macska37


Macska37
(csendes tag)

Sziasztok !

Már egy ideje van ilyen alaplapom és visszatérő problémám, hogy időnként 10-15 másodpercre megfagy de utána megy tovább.
Találkoztatok már ilyen problémával?
asus:p5wd2
ati: x800
memo: 2*512 hiperX
hdd: 160gb samsung sata2
Várom nagyon a hozzászolásaitokat.

macska

Macska

(#930) S.Feri válasza Ati007 (#928) üzenetére


S.Feri
(őstag)

Üdv!

De van 478-ból is 3.6.

De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)

(#931) S.Feri válasza Macska37 (#929) üzenetére


S.Feri
(őstag)

Üdv!

Hogy érted,hogy megfagy?

De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)

(#932) Godefroy válasza Ati007 (#926) üzenetére


Godefroy
(senior tag)

:))
Nem nem negyedet hanem kb 15 fokot kellett volna forditani hogy egyenes legyen.
Nem attol hamis mert kinai, hanem mert volt egy ilyen szállítmány nemrég.
Karcos meg ne legyen egy vadiuj(?) processzor stem.
52.500 + Áfa most az OEM 3.6 os, 55.000 +Áfa a 3.4 es
(nagyker ár)
az alaplap 40.700 +Áfa volt premium kivitelben.

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#933) Godefroy válasza S.Feri (#923) üzenetére


Godefroy
(senior tag)

Nem kell csillognia villognia a procinak, de mivel elég sokat szerelek naponta ilyeneket ne árt ha nem ugy néz ki mint amit tesztelésre használtak idáig...
Sztem.
végülis nem hazsnált telepen veszem :P

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#934) SzlobiG válasza Rover623 (#925) üzenetére


SzlobiG
(félisten)

Jó tudni róla.:D

(#935) Rover623 válasza Godefroy (#932) üzenetére


Rover623
(félisten)

Nálunk nem volt ilyen szállítmány...odakint is állítólag lappal volt bundliban...mert ugye a CPUID-t nem tudják megváltoztatni és csak így tudták (volna) a népet átvágni...
No de kérem ki az a láma, aki elhiszi egy max. 533MHz-es FSB-t ismerő lapról hogy 800-as procival adják csomagban...;]
Ráadásul 478-as procik voltak, itt meg 775-ről van szó...:DDD
Bírom az embereket...paráznak, rémhírterjesztenek...ha kell, ha nem...:D
Mint a madárinfluenza...6mrd emberből meghalt 50-60...hangos tőle a média: világjárvány...:Y
Ha Mo.-on egy megyében hal meg ennyi ember ugyanabban a betegségben, meg sem említenék...;)
Amúgy a megoldás: ne smároljunk szárnyasokkal...;]


primus inter pares

(#936) Godefroy válasza Rover623 (#935) üzenetére


Godefroy
(senior tag)

csak nem sztech kereskedelemben dolgozol?

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#937) Rover623 válasza Godefroy (#936) üzenetére


Rover623
(félisten)

Csak de...:B

primus inter pares

(#938) Godefroy válasza Rover623 (#935) üzenetére


Godefroy
(senior tag)

Amit a ''madárinfluenzáról'' írtál azzal teljesen egyetértek!
Egy Buszbalesetben többen halnak meg mint ebben a dologban 2 év alatt!

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#939) Godefroy válasza Rover623 (#937) üzenetére


Godefroy
(senior tag)

Na az jó!

Melyikben?

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#940) Macska37 válasza S.Feri (#931) üzenetére


Macska37
(csendes tag)

Játék és windows alatt is rövid időre kimerevedik.
Megáll az egér a billentyűzet a kép a hang érdekesen kappog mint amikor megakad a lemez .
Majd megy tovább minden ujra.
Bizonytalan időközönként csinálja van hogy órákig nem de van hogy egymás után mindjárt többször is.
Igazán idegesítő.
Segítsetek ! Köszi!

Macska

(#941) Rover623 válasza Macska37 (#940) üzenetére


Rover623
(félisten)

Ezt így távolról lehetetlen meggyógyítani...mintha a dokinak azt mondanád a telcsibe: időnként lázas a gyerek...:U

primus inter pares

(#942) Rover623 válasza Macska37 (#940) üzenetére


Rover623
(félisten)

Ezt így távolról lehetetlen meggyógyítani...mintha a dokinak azt mondanád a telcsibe: időnként lázas a gyerek...:U

primus inter pares

(#943) Petya25


Petya25
(őstag)

Tegnap próbáltam egy ilyen lapot, hát nem vagyok elájulva tőle, az Abit AW8-maxom jobban kezelhető és tuningosabb.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#944) Rover623 válasza Godefroy (#939) üzenetére


Rover623
(félisten)

Sajátban...;)

primus inter pares

(#945) S.Feri válasza Petya25 (#943) üzenetére


S.Feri
(őstag)

Üdv!

És, jól állt? Még sosem próbáltam alaplapot.. :B

De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)

(#946) Jenki


Jenki
(csendes tag)

:F :F :F :F :F :F

Tisztelettel köszöntök Mindenkit !

Egy probléma megoldásában kérném a segítségeteket, véleményeitek.

Kb. 2 hete állított össze a barátom egy gépet ami egy apró hiba kivételével működik is.
A rendszer elemek:-Alaplap-ASUS P5WD2 Premium
-CPU-INTEL PENTIUM P 4 640 3,2 GHz 2 MB Cache
-Vent.-Zalman CNPS 7700-CU
-HDD-HITACHI 250 GB
-Mobil rack-160 GB PIONEER
-DVD-PIONEER DVR-110D
-DVD-LG GSA-4040B
-VGA-GIGABYTE RADEON X600 Pro 128 MB
-RAM-DDR2 KINGMAX 2x1024MB 667MHz
-Ház-CHIEFTEC LCX01BBSL 410W ( !!!!!!!!!!!!)

A gépet videó szerkesztésre konvertálásra tömörítésre használom főképp.
A hibajelenség a következő:Amikor leállítom a gépet és nem áramtalanítom és ujra indítanám a power gombal, elindul minden ventilátorok dvd-k vinyó, de nem minden estben csippan, nem tölt be a biosz.Reszettel mindig elindul.Ha kikapcsolt állapotban van és eltelik pár óra nagyon ritkán nem indul el.Ha áramtalanítom és egy idő múlva bekapcsolom minden oké.Próbáltunk Bios reszetet, elem ki elem be, tápcsatlakozók le a rendszer többi eleméről stb..Nem sikerült egyértelműen visszavezetni semilyen adott dologra, összefüggéstelenül hol elindul hol nem, ahogy a fentiekben is írtam nem minden esetben indul újra.
A fórumok böngészésével elég rossz véleményeket olvastunk a Chieftec 410 w-os tápokról.
Lehetségesnek tartjátok-e hogy az okozhat ilyen nem rendszeres hibát.
Hallottunk olyan véleményt is ,hogy a táp nem minden esetben adja le a megfelelő jeleket, feszültségszinteket az alaplap számára.Lehet, hogy másik alaplappal gond nélkül működne.
Találkozott-e már valaki ehhez hasonló hibával

HATAPOTATA

(#947) Jenki


Jenki
(csendes tag)

:F :F :F :F :F :F :F

Tisztelettel köszöntök Mindenkit !

Egy probléma megoldásában kérném a segítségeteket, véleményeitek.

Kb. 2 hete állított össze a barátom egy gépet ami egy apró hiba kivételével működik is.
A rendszer elemek:-Alaplap-ASUS P5WD2 Premium
-CPU-INTEL PENTIUM P 4 640 3,2 GHz 2 MB Cache
-Vent.-Zalman CNPS 7700-CU
-HDD-HITACHI 250 GB
-Mobil rack-160 GB PIONEER
-DVD-PIONEER DVR-110D
-DVD-LG GSA-4040B
-VGA-GIGABYTE RADEON X600 Pro 128 MB
-RAM-DDR2 KINGMAX 2x1024MB 667MHz
-Ház-CHIEFTEC LCX01BBSL 410W ( !!!!!!!!!!!!)

A gépet videó szerkesztésre, konvertálásra, tömörítésre használom főképp.
A hibajelenség a következő:Amikor leállítom a gépet és nem áramtalanítom és ujra indítanám a power gombbal, elindul minden ventilátor dvd-k vinyók, [B]de nem minden estben csippan, nem tölt be a biosz.Reszettel mindig elindul.[/B]Ha kikapcsolt állapotban van és eltelik pár óra nagyon ritkán nem indul el.Ha áramtalanítom és egy idő múlva bekapcsolom minden oké.Próbáltunk Bios reszetet, elem ki elem be, tápcsatlakozók le a rendszer többi eleméről stb..Nem sikerült egyértelműen visszavezetni semilyen adott dologra, összefüggéstelenül hol elindul hol nem, ahogy a fentiekben is írtam nem minden esetben indul újra.
A fórumok böngészésével elég rossz véleményeket olvastunk a Chieftec 410 w-os tápokról.
Lehetségesnek tartjátok-e hogy az okozhat ilyen nem rendszeres hibát ?
Hallottunk olyan véleményt is ,hogy a táp nem minden esetben adja le a megfelelő jeleket, feszültségszinteket az alaplap számára.Lehet, hogy másik alaplappal gond nélkül működne.
Találkozott-e már valaki ehhez hasonló hibával ? ? ? ? ?
Bios frissítés segítene-e ?
Goldolkozom egy 460 W-os táp cseréjével.

Ezekben a kérdésekben várnám válaszaitokat ötleteiteket !

Előre is köszönöm segítségeteket !!!!!!!!!!

Ui.Az előző hiányosan ment el.


HATAPOTATA

(#948) Macska37 válasza Rover623 (#941) üzenetére


Macska37
(csendes tag)

Helló

Nem gyógyítás kellene csak ötlet mi okozza a hibát.
Reméltem nem én vagyok egyedül ezzel a hibával.
Sata2 HDD van a gépben ti hogyan használjátok?
Telepítéskor XP vagy külsö drivert használtok?
Olvastam a fórumon valamit de nem tiszta számomra.

Macska

(#949) prmcsk válasza Jenki (#947) üzenetére


prmcsk
(addikt)

Ennyi és ilyen hardvereknél, szerintem kevés a táp.

Nálam is volt ilyen jelenség, igaz nem ezzel a lappal, de egy 550W-os Q-TEC,
megoldotta. Mielőtt vásárolsz, a bios biztos, hogy jól van beállítva ?
Ennyi hardvernél már az is '' tudomány ''.

[Szerkesztve]

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#950) law007


law007
(aktív tag)

Sziasztok! Végül ezt a lapot szereztem be, íme az első tapasztalatok, kicsit bőbeszédűen, ezért előre is elnézést:

Először a konfig:

P5WD2 Premium
P4 3,2 Ghz 64Bit
ASUS 6800GT
2x512 A-DATA Vitesta
Thermaltake 460W PurePower
200 SATA2 Samsung 8M
Chiftec torony, thermaltake ventik
Thermaltake Sonic Tower hűtő

Az első furcsa dolog összecsavarozás és a 64bites windows telepítése után MINDEN hibátlanul és elsőre, beleértve a drivereket is, felmászott és elindult.

Amit olvastam feljebb, ahőmérsékleti értékek. Mivel felkészültem, ezért nem kaptam szívbajt. Bios alap 63 fok, ez betudható a gyári hűtőragacsnak is. Winben az érték lement 50-55-re, de terhelés alatt 63 foknál az probe vijjogott. Megoldás: Az AI Quiet funkciót lőjjétek le. Mostmár normális lett az érték, félve, de elkeztem húzni.

4 Ghz-nél beállt 50-55 fokra terheléssel!!!!!!!!!!! Ezt nem teljesen értem én sem.

Az FSB ekkor 249 volt. A memókat 1,95V-ra raktam, 667Mhz fölé biosból semmilyen FSB értéknél sem akartak menni, de nem mertem pluszfeszt adni még nekik. (kéne tanács, mit bírnak). A memóriaolvasás így a csúcson kb. 7400 Mb/sec volt. Tudom hogy menne ez feljebb is, de valamiért így pont a szabványértékeknél megáll (249-es FSB, 667-es DDR2). Erre kéne tanács miért van ez. A prroci feszültségét auto-ra hagytam, a memókat 1,95-ön, valszeg ezeken kéne lökni, de gyáva vagyok 300.000 HUF felett, na.

Hogy a CPU hőmérséklet valós adat-e, arra a következő dolog adhat választ. Beszereztem egy TT Sonic tower hűtőt, íme képekben:
[kép]
felrakva:
[kép]

A hőmérsékleti alap 3,8 Ghz-en:
[kép]
Az annyi mint majd 20 fok esés, de ez túlhajtva, és még nem is vettem meg rá a 12-es ventit, gyakorlatilag ez passzív hűtés (a házhűtő is 12-es, és beraktam egy 8-ast addig is, míg nem rendeződik ez az állapot).

Összegezve: szerintem nem rosszul mér az alaplap, hanem ez ennyi valóban. Ja, nálam a vadiúj (asszem 0606-os) bios van fenn, evvel kezdtem a tesztek előtt.

Még néhány kép egybe:

[kép]
[kép]
[kép]

A SATA2-es vinyó gondnélkül elindult, az alaplapon a SATA1-es konektorba dugtam.
A dvd-t a kék oldalsó IDE konektorba, ha RAID-elni akartok, vagy sok a ide cucc, akkor mehet az ITE 2db IDE csatiba, szóval lehet pakolni bele rendesen.
Ami az újraindítást illeti, nálam is volt húzáskor az, hogy sima restart helyett ki-bekapcsol az egész. Ha ez szándékos dolog, akkor tetszik. Egyébként nemtom.

Összegezve szerintem jó választás volt, akár megéri az 54.000 HUF-ot, akár nem. Remélem segítettem pár problémát más szemszögből is megvilágítani.

A teszteket este folytatom. :C

[Szerkesztve]

kérlek privátot is küldj!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.