Van itt egy srác, ramostul, mindenestül árulja a gépét - neki nem ez a véleménye.
Kivételek azért akadhatnak.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [eldiablo:] Z270+Coffee Lake újratöltve
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [Intruder2k5:] Padavan firmware Xiaomi, ASUS, és TP-LINK routerekhez.
- [Re:] [Boss Norbon#:] Oktatás, Iskola - Elcseszett akármi ez...
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
AirBooms
addikt

ploteus
aktív tag
Tehát most az a helyzet, hogy az AW8 egyes lapjaiba megy a GEIL másikba nem?
És ez hogy lehet?
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

AirBooms
addikt
[link]
#26 és #27-es hsz.

gege71.hu
addikt
Szvsz ő a kivétel. A GeiL-ek általában nagyon jó modulok. Nekem már többféle is volt és soha semmi problémám nem volt velük és ismerettségi körömben akinek vanvolt az sem panaszkodik rájuk.

AirBooms
addikt
Lehet, elképzelhető, hogy igazad van.
Sőt, én is elgondolkodtam, hogy Geileket vegyek...

ploteus
aktív tag
Értem, a CL 5.5.5.15 nem megy AW8-ba. De jó.
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

gege71.hu
addikt
Szerintem helyesebben: azok a modulok amiket az a srác használt NEM mentek ABBAN az AW8-ban. Általánosítani egy vki rossz tapasztalata alapján sztem fölösleges para.

AirBooms
addikt
Ebben megint igazad van, de pl. az én Asus P5WD2-E lapomhoz adott manuálban van egy lista a támogatott RAM-okról (külön az is, hogy ezek közül melyik megy duálban, melyik single-ben). Gondolom a többi erősen rizikós, s egyik GeiL sincs benne a kompatibilisek táborában... (Igaz, a GSkill sem)
[Szerkesztve]

ploteus
aktív tag
Igen, azt én is néztem a manuálba. És tényleg nincs benne. Hmm de mi lehet az oka?
Nem írom le a GAIL-t mert nagyon jó memória, az ellenére hogy én Corsairt használok.

S.Feri
őstag
Mint még nagyon sok más ram sincs benne a kompatibilitási listában. Mi is lenne, ha mindent belírnának.
Semmi gond a GEIL-el az ASUS lapokban, legalábbis itt. Tökéletesen mennek.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)

AirBooms
addikt
Nem adod el őket?

TESCO-Zsömle
félisten
Tudna nekem valaki (akinek sok ideje van, vagy csak szeret másokon segíteni) segíteni???
Össze kéne nekem szedni a 800Mhz-es ramokat támogató alaplapokat!
U.I.: Ha csak az ASUS csinált ilyet, akkor könnyebb a dolog, ezesetben nem kérem, hogy soroljátok fel az összeset...
U.I.2.: Én is ilyen alaplapot készülök venni (P5WD2-Premium), de egyre jobban kételkedek, hogy a temérdek eXXtrát ki tudom használni...
U.I.3.: Több szem többet lát!
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ

Rover623
félisten
Gyártók weboldalai (Asus, Abit, Gigabyte, DFI, ECS, Epox, MSI, Supermicro, Tyan, Biostar, ATI, Foxconn, Chaintech, Albatron, Intel...elég ezeket végignézned...)...
Nagy-nagy elismerést váltana ki ha utánanéznél (magadnak)...aztán közzétennéd...
[Szerkesztve]
primus inter pares

SzlobiG
félisten
Ha nem kell extra akor a sima P5WD2 vedd.
(#1765) Martin2004 válasza TESCO-Zsömle (#1762) üzenetére

Martin2004
tag
Szerintem neincs olyan nagy választék:
ABIT: AW8D,AW8-MAX
ASUS: PWD2, PWD2 Pr, P5WDG2-WS, P5WD2-E Pr
Gigabyte: GA-8I955X Royal
Ezeket szerintem Mo-n be is lehet szerezni, más márkát meg se néztem.
Nekem is Pwd2 van, most már egész baráti áron ~ br 40000. Egy jó prociválasztás, (nekem dobozos van szerintem vállald be azt a pár ezrest), egy komoly hűtő, és hajrá!!
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

Martin2004
tag
A manuált is lehet felejteni, nekem hivatalosan támogatott Kingston volt, mégsem tudtam használni a fájlszinten visszarakott Oracle-t, mert az adatvisszatöltés mindig elszállt a controllingos tábláknál. alapórajelen is. A p3-as notim bezzeg megette a fájlszintű mentést. Most mezei 533-as samu ramokat használok, nem is néztem a típusát, mert itt is annnyira istenítettétek őket (köszi, srácok ), oszt gyorsabbak is, meg az Oracle is használható dvd-ről visszamásolva.
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.
(#1767) TESCO-Zsömle válasza Martin2004 (#1765) üzenetére

TESCO-Zsömle
félisten
Hálás köszönet az infoért!
Processzorok terén d805/d930 -attól függ, mennyi pénzem lessz/marad...
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ

ploteus
aktív tag
Azzal nyugodtan vérhatsz, most kezdett el rohamosan zuhanni kezd. Várj egy kicsit vele a véleményem szerint...

law007
aktív tag
na jó, de csak ősz eleje az új procicsalád, addig is egy óccsó dualt vagy 6X1-et érdemes berántani, nem?
kérlek privátot is küldj!

TESCO-Zsömle
félisten
Érettségi elött semmiképp (jún 25.), de lehet, hogy megváron a szeptembert...
U.I.:Gecireszar most gépet venni! Rohadt nagy a vélaszték, a jó cuccok drágár és 2 hónap múlva szart sem érnek...

seaky77
tag
Gorlin mi volt a megoldás?
Egy IDE csatornára raktad őket?
Nekem is hasonló problémám volt de csak ez segített hátha te jobbat tudsz....
másik...
ASUS 7800GTX van a lapban és DVI-os TFT, bekapcsolom a gépet reggel, felpörög minden hallom hogy szépen bootol a gép de a TFT még mindig suspendben van.
Kibányászom a gépet a helyéről rádugom a VGA átalakítot majd azt a TFT-re s láss csodát minden megy... Majd visszarak DVI kábel és ujra boot és most már DVI al is müködik. Van valakinek ötlete? A héten már vagy 3x játszom ezt el és csak szombaton raktam össze a configot kicsit el vagyok keseredve mi lehet a szar?
[Szerkesztve]

Fori23
őstag
Gondolom ismerős a probléma, akit érint, hogyha az ITE IDE controllerre CD/DVD meghajtó van csatlakoztatva, percekig is bootolhat. Az asus szarik rá, de ha jól értem, az ITE-nél a 0606-biosban kicserélték az IT8211 controller biosát, amivel megszünt a probléma, és most elkészült a lap új 0709-es biosához is ez a változat.
A topic http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20060227024849677&board_id=1&model=P5WD2+Premium&page=1&SLanguage=en-us
és a 4.oldala, a linkkel http://vip.asus.com/forum/view.aspx?SLanguage=en-us&id=20060227024849677&board_id=1&model=P5WD2%20Premium&page=4&count=36
Aki jobban vágja az angolt, és valamit rosszul mondtam, kijavíthat
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix

Fori23
őstag

S.Feri
őstag
Jó volt az, más még ennyire sem veszi a fáradtságot. Tuninghírek nálad? Mennyit megy a procika?
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)

Fori23
őstag
Köszi.
Egyelőre itt kötöttem ki: 3.8G/ 20x190MHz/ 1.375V/ mem:760MHz
Még 3.9-en elmegy viszonylag baráti fesszel, és 4.2-ig próbáltam már. Tehát egy közepes procit fogtam ki, és nagyon elégedett vagyok a teljesítményével. Úgy vettem, hogy hamar lecserélem egy 920-ra, de most már kivárom belőle a 9xx C1 steppinget.

S.Feri
őstag
Állítólag a c1 annyira nem tuningolható mint a b1, de ezt a saját tapasztalat dönti el végül is. Az én 930-am megy 4500-öt is tuti, de a 3dmark06 az 3980-nál kifagy a procitesztnél. Én most egy 840EE-t szeretnék kipróbálni, remélem összejön.

Fori23
őstag
Első indítás-> [link]
Többet még nem tudok.

Fori23
őstag
4.2GHz/ 14x300MHz / 1.375V / mem 800MHz- nekem itt lefutott a 3DMark06 CPU, 2134 pontot adott. Most itt hagyom egy kicsit, megnézem, hogy mennyire stabil. Szeretném itt járatni 24/7.

SzlobiG
félisten
Nah végül is kivel lett a csere?

Fori23
őstag
[link]
Korrekt srác. Pont annyit mondott, amennyit max rászántam a dologra.

SzlobiG
félisten
Na az jó. Különbség a 805D-hez képest?
[Szerkesztve]

Fori23
őstag
Nincs annyi, mint gondolnád, hogy 4.2 meg 300FSB. Igaz eddig szinte csak neteztem
Az 561, és a D805 között zongorázni lehetett a külömbséget /szerintem/, most nem olyan szembetűnő. Azért még pár komolyabb dolgot /tömörítés, VirtuálPC/ ki kell próbálnom.

SzlobiG
félisten
Ja értem, azért csak gyorsabbnak kell lennie a rendszernek nagyobb FSB miatt.

Savanya
addikt
Látom csak egy jó lap kellett ''Alvin'' P920D-jéhez és máris szárnyla
Mobilszámom: 70-516-8068

Fori23
őstag
Mondta a srác, hogy rajtad keresztül van. Még a végén kiderül, hogy van jó cuccod is

Fori23
őstag
Na jó, tényleg jól megy

SzlobiG
félisten
Gondolkodk egy cserén én is csak most az van a fejembe, hogy jön conroe lassan.

SzlobiG
félisten
Lehet beszélek giannival ha olyan jó. Mer az a melegedés...

Savanya
addikt
Ha többet kér rá , fordulhatsz hozzám
Mobilszámom: 70-516-8068

SzlobiG
félisten
ok.

Fori23
őstag
Én meg azon, hogy lehet-e, kell-e követni ezt az őrületet amit az Intel is csinál, procival, chipsettel, rammal. Lehet hamarosan behúzom a kéziféket.

SzlobiG
félisten
Hát én is ezen agyalok minden újítás előtt, hogy minek már megint cserélni mert semmi értelme, de aztán mindég ráveszem magam, de ahogy mondtad bekéne már húzni a kézi féket.

S.Feri
őstag
Szerintem én is behúzom, csak megveszem a 840EE-t ha összejön emberi áron. Most raktam fel a lapomhoz a friss biost, nekiállok tuningolni , hátha menne jobban. Elég volt a sok pénzkidobásból. Vezettem egy listát az eddigi pénzforgalmamról ami itt folyt át a kezemen a ph-n, az összeg hétszámjegyű.

SzlobiG
félisten
Hát amit te műveltél az nem volt semmi minden héten másik proci,vga,lap... Csak az a baj, hogy mindég van kisértés.
[Szerkesztve]

S.Feri
őstag
A 840EE elég lesz mindenre.

SzlobiG
félisten
Az mit tud?:]

Fori23
őstag
Kezd alakulni [link]

SzlobiG
félisten
Te mindég kifogod a jó procikat.

law007
aktív tag
61% overlock? hmm, ez mán elviselhető.....
kérlek privátot is küldj!