Hirdetés

2020. december 3., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) guest


guest
veterán

Sziasztok!

Jelenleg egy ASUS P3B-F lapot használok egy PIII-600 -as procival. Első körben szertném lecserélni a procimat. Az 1 GHz PIII-sok kicsit sokba kerülnek nekem, arról nem is beszélve, hogy nem is tudom , hogy működnének-e. Ezért egy 1 - 1.1 GHz Celeronra gondoltam. Van valakinek tapasztalata ,ilyen összeállításról? Megy egyáltalán? Lehet tuningolni ? Hirtelen ennyi jutott eszembe! Előre is köszi a válaszokat!

Üdv!

prohardver vendég

(#2) danteshell


danteshell
aktív tag

Új Celeron sorozat 1, 1.1, 1.2 GHz-es változatban.
Teljesítménye = PIII, ára fele annyi. És 1,4-ig simán húzhatók.
csak hát ehhez az alaplapot is cserélned kellene, ami nem kis összeg. szerintem gyűjts még egy kicsit, és vegyél új alaplapot+procit együtt.
Mert a pIII-asok most drágák, sima celeront meg nem éri meg megvenni.
ajánlom: ASUS TUSL2-C + 1.1 Cerka Tualatin

6780 óta folyamatosan...

(#3) danteshell


danteshell
aktív tag

P3B-F-et nem ismerem, de 800-ig biztosan mehet bele proci. biosfrissítéssel akár gyorsabb is.
Én csak azt tudom mondani, várj 1-2 hónapot, amíg lemegy a karácsonyi szezon, stabilizálódnak az árak, és akkor együtt cseréld a lapot a procival.

6780 óta folyamatosan...

(#4) guest


guest
veterán

Köszi a tanácsot, de sajna nincs annyi lóvém , hogy mindent cseréljek. Ha viszont lenne akkor egy AMD XP-s konfigot dobnék össze.
De maradjunk a realitásnál!

prohardver vendég

(#5) stinger


stinger
csendes tag

Celeron 1,1GHz (természetesen a Willamette magra épülő; az 1,2GHz-s már Tualatin magos, nem fog menni a 440BX alapú lapokban; egyébként rövidesen jönnek a Tualatin magra épülő 1GHz-s, 1,1GHz-s és 1,3Ghz-s változatok). És ha már 1,1-s Celeront teszel bele, javaslom, hogy Asus gyártmányú Slot1/FCPGA átalakítót használj!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.