Keresés

Aktív témák

• hzcs

senior tag

válasz Pgeo #3493 üzenetére

:((( Nem akarlak elkeseríteni, de az enyém 5-6-szor járt nse-nél, többször tovább, mint 3 hét, még akkor is amikor azt ígérték hogy hamar meglesz, dvd író ötödszörre is tsst, jó lemezt még nem írtam egyikkel se, már cd-rw-t is ront, dvd-rw-t se mindig szereti, olvasás katasztrófa, gép elmúlt 1 éves, nse már nem válaszol a leveleimre se.
    DE: nem kell félteni a német asus-t sem. Osztrákban vettem a gépet (ide fogom kivinni október végén), írtam a német asusnak, hogy mi a problémám, és hogy már volt 5-6-szor magyarországi szervízben, mindig ugyanazt a f0stalicskát teszik bele, dvd-t nem írnak, és erre csak annyit válaszoltak, hogy ez hardwarehiba, küldjem vissza, és odaírta az rma.asus.de oldalt, ahol be lehet jelenteni, hogy hova jöjjön ki a futár. De MO-ra nem jön. Kivinném, ha tudnám, hogy nem ugyanazt a sz@rt teszik bele. 5 ezer forint benzint elcseszni egy tsst firkálgató miatt luxus. Akkor inkább veszek bele extra cost-ért pio-t. Egyébként az a vicc, hogy a Samsung dvd író a legdrágább (TSST: Toshiba-Samsung Storage Technology). Valamiből finanszírozni kell a sok cserét? :(((

• SunBreeze

aktív tag

válasz Pgeo #3493 üzenetére

olyan dezsavüm van :D
    hogyhogy 30 nap után kicserélik? az nse kicseréli?

más:
    nem rég írtam hogy valami baja van a nodnak, utána néztem, nem annak hanem a feladatkezelőben láttam egy systemes fájlt: ASWL2K.exe, a asus w-lan kártyának a progija, ahogy utánaolvastam a nuku angol tudásommal :D [link]
    itt...
    tudna valaki segíteni hogy mi lehet a probléma? és hogy lehetne ezt megoldani?
    járt már valaki hasonló cipőben?
    :F

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés