Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én sok virágboltba járok, nem volt probléma vele. A Malwarebytes-t csak alkalmanként futtatom.
-
embe
nagyúr
Gyakorlatilag a srác ezekhez a dolgokhoz analfabéta. Mármnt számítógépekhez. Régi ezeréves laptopot használt eddig.
Ha magamnak kellene vásárolni, én a használt üzleti kategóriában keresgélnék. Jelenleg is ilyenek vannak itthon.
De mivel ismerem a srácot, inkább új mellett maradok. Kompromisszumokkal, amik igazán nekem lennének azok, neki ez nagyon szuper lesz. Remélem legalábbis.!Más: Win.11 menne rá. Valahol olvastam ( lehet itt??) hogy nem lehet normálisan feltelepíteni az új Asus gépeket, mert valami spéci SATA driver kell hozzá.
Ez igaz? Ha igaz van hozzá leírás?Hivatalos MS oldalról leszedett telepítőket szoktam használni, nem szokott velük gond lenni.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az egyok kolléga kért meg hogy nézzek már neki valamilyen gépet. Ahogy beszéltem vele, az igényeinek egy 14"-os lapos felelne meg.
Mindent átbeszélve arra jutottunk hogy ez az Asus gép jó lenne neki.
Van valami ami ez ellen a gép ellen szól? ( minőség-megbízhatóság ... stb. )
A "Milyen notebookot vegyek" fórum összefoglalóban ez van:
"!!! ASUS VivoBook, ASUS X és nevezetlen sorozat, Lenovo Ideapad 3-as sorozat a Lenovo V15 és más V-s, KERÜLENDŐ!!!!"
Mi a gond ezzel a sorozattal? Miért kerülendő? Használtat nem akarok, külföldön használná, így ragaszkodna egy újhoz - de ennyi a keret. -
embe
nagyúr
Köszi Urak!
Most első körben megy egy gyári visszaállítás. Utána meglátom, milyen lesz.
Dolgozok, van most időm elbohóckodni vele reggelig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kollégám Asus X507M, Intel Pentium Silver 5000-es gépét kellene újratelepíteni.
Gyárilag van rajta egy 1TB-os partíció,
és egy recovery partició. Gyárilag telepített, aktivált W10-el.
Én ilyenkor legyalulok a telepítés során minden partíciót, majd az igényeknek megfelelően particionálom.Nem is ez a lényeg: Van esetleg valami amivel lukra lehet ezeknél az Asus gépeknél futni? Ilyen új típusú Asust még nem telepítettem, így inkább kérdezek.
Vagy nyugodtan követhetem az általam megszokott metódust?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy régi ASUS K50IJ laposra tettem fel a W10-et. A kamera képe 180° -al elfordult.
Tudom régi probléma. Keresgéltem, sok drivert rápróbáltam, de nem változott a helyzet. Sír, hogy nem jó driver van fent.Találtam még ezt a leírást , csak éppen nem tudom hogy mi az a "flip érték".
Vagy a feltelepített drivert hol találom meg? Ott lehet állítani?Meg nem is akar mást elfogadni, csak amit a W10 szed le.
Esetleg tudtok valami megoldást a hibára?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és egy recovery partició. Gyárilag telepített, aktivált W10-el.

Pyttawrx