Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
Titmouse09
üzenetére
Írtam nekik levelet tegnap az rma miatt. Már működik is az oldal.
-
Sanyi19
őstag
válasz
Titmouse09
üzenetére
Az ASUS sem olyan már mint régen.
Ismerősömnek is a laptopja 3x volt fent garanciába fél év alatt. Már minden elromlott benne ami megtehette szinte... Az oldal sem működik rendesen. Nagyot esett a szememben az ASUS. Régen kedvenc termékem volt. -
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
egyik ismerősöm laptopján egy windows update óta eltűnt a webkamera, asus x553m-ről van szó. Eszközkezelőben sincs ott. Ha rányomok, hogy rejtett eszközök megjelenítése, akkor ott ott van és írja, hogy nincs csatlakoztatva. 45-ös hibakód. Bios-ba nincs rá kapcsoló. Kamera gombot meg nem látok. Rendszer-visszaállítás nem javítja meg. Telepítsük újra a windows-t? Mi lelhette? Valaki találkozott már ilyennel?
Beírtam windows 8 topicba is, de gondoltam ide is beírom hátha valami asus bug. -
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok, ismerősöm áthozta a laptopját, hogy nem kapcsol be.
ASUS X51RL-ről lenne szó. Addig jutok el, hogy villog a kurzor. Hiába nyomogatom az F2-t nem lép be a biosba. Ennél a modellnél nem F2 lenne, vagy valami meghalt benne?
Ramokat néztem, ha kiveszem, nincs kép, ha bent van villog a kurzor. Vinyót már egyszer kivettem meg visszaraktam, de ugyanaz.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ismerősömnek is a laptopja 3x volt fent garanciába fél év alatt. Már minden elromlott benne ami megtehette szinte... Az oldal sem működik rendesen. Nagyot esett a szememben az ASUS. Régen kedvenc termékem volt.

Pyttawrx