Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kusza80
tag
válasz
Wizard1
üzenetére
Szia!
Köszönöm!
1. Lehet nem tudom, azért kértem segítséget
2. mindent leszedtem ami ezzel kapcsolatban lehet és újra telepítettem
3. Ezt nem tudom
4. Nincs próbléma
5. Ez is lehetne, de nem az
6. Kicsit romlott, de nem jelentősen
Nem adja kifele a hangot semmilyen ezsközre! Ha dugok rá hangfalat arra sem adja ki a hangot!
Többszöri hangpróbléma elhárítás után odáig jut a dolog, hogy annyi hangot kicsikarok belőle, hogy amikor a hangot fel és le húzom akkor a windows saját pittyenő hangja hallatszik a hangszórókon, de ennyi. Aztán amikor kikapcsolom a gépet megint semmi!
Mindent megprobáltam amit link tanácsolt, de semmi!Ez azután kezdődött miután frissült erre a verzióra: Windows 11, version 22H2
Köszi
-
kusza80
tag
Ezzel kapcsolatban melyik forúmon tudok segítséget kérni?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Elment a hang a laptopomon és nem tudok rá hangot varázsolni. A tőlem telhetőt már megpróbáltam töröltem telepítettem stb. De nincs hang.
A laptopom egy Asus Vivobook 15 X512FAG
Windows frissítés óta nincs hang
Kérlek szépen segítsetek
Köszönöm szépen! -
kusza80
tag
Sziasztok!
Elment a hang a laptopomon és nem tudok rá hangot varázsolni. A tőlem telhetőt már megpróbáltam töröltem telepítettem stb. De nincs hang.
A laptopom egy Asus Vivobook 15 X512FAG
Windows frissítés óta nincs hang
Kérlek szépen segítsetek
Köszönöm szépen! -
kusza80
tag
Sziasztok!
A laptopom egy Asus Vivobook 15 X512FA
Kérlek szépen segítsetekKöszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx