Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsoo
csendes tag
A standard K50ab super multi(5.25" , 12.7mm
DVD Super Multi )...a firmware-t meg nem tudom sajnos megmondani most, merthát 2van törve a kijelző
...nem tudom sajnos hogy mien hiba lehet vele,de amikor viszem kicseréltetni a képernyőt, mondom a szervizeseknek, hogy azt viszont meg kellene nézni...csak tudnak vele kezdeni valamit, vagy max cserélik vagy nem tudom... -
yozsoo
csendes tag
Hello
A garancia vesztéstől nem félek, mert bent voltam a szervízben, és megbeszéltem, hogy ők kicserélik nekem a kijelzőt, arra nem vállalnak onnantól garanciát, de a laptop többi részére továbbra is aktív garancia lesz, ergo nem vesztek garit.A kijelző garanciája meg valljuk be szinte semmit nem jelent, esetleg csak a pixelhibánál, de nem hinném hogy annyi lenne rajta.
Az eladó a világ minden pontjára küldött már kijelzőket, braziliától hongkongig, és eddig mindegyik pozitív visszaigazolásos, ergo sérülés és hiba mentesen érkezett meg hozzájuk.Kompatibilitási hibától meg nem félek, hizsen minden ugyanaz a 2 kijelzőn...Igazából az ár az, ami miatt döntöttem ennél a megoldásnál, hiszen 30000forintot nyerhetek, ha ez sikerül...és valljuk be az nem kevés pénz...de köszönöm hogy reaglátál...Uhh..majd elfelejtettem...lenne egy olyan problémám is hogy a DVD meghajtóval is problémáim voltak.Amikor beraktam egy EREDETI filmet a lejátszóba, nem akarta lejátszani csap pörgette...de volt viszont olyan amit lejátszott...ezek előfordultak eredeti és másolt dvd-k nél is...valakinek valami 5let hogy mi lehet a baj?
-
yozsoo
csendes tag
Tiszteletem!
Egy Asus K50ab-Sx018l típusú laptop büszke tulajdonosa vagyok, azonban nemrég történt egy igen kellemetlen baleset, aminek következtébe a laptop képernyője berepedt, megsérült így használhatatlanná vált.A szervíz egy 60 ezer forintos árajánlattal állt elő(42500+áfa a képernyő+munka díj)...egy nagyon kedves ismerősöm körbenézett a neten, és ebayen talált egy ehhez a típushoz való képernyőt 100$ körüli összegért...130$-ért adják házhosszállítással együtt, így a javítási költség a felére redukálódna.De sajnos van pár dolog ami nem világos, illetve kétséget ébreszt bennem:
1.Nem tudom hogy egy esetleges USA-ból ide szállítás alatt nem sérülne-e meg a kijelző...az eladó azt írta hogy sem ő sem pedig a szállító nem vállal garanciát arra hogy 1dbba kapom meg a csomagot.
2.A kijelzők típus száma eltér egymástól:Itthon szervíz:LP156WH2-TLA1,USA: LTN156AT02.
Mi lehet a különbség a 2 kijelző között, amikor az eladó biztosított a 2 termék közötti 100%-os kompatibilitásáról, és a termékek paraméterei is megegyeznek.
Segítséget szeretnék kérni tőletek hogy akinek volt már hasonló rendelése külföldről, annak mien tapasztalatai vannak, illetve hogyha valaki tudna segíteni a 2 kijelzőben is azt is megköszönném ,illetve alapvető véleményeket is szívesen várok.
Előre is köszönöm:Molnár József
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...nem tudom sajnos hogy mien hiba lehet vele,de amikor viszem kicseréltetni a képernyőt, mondom a szervizeseknek, hogy azt viszont meg kellene nézni...csak tudnak vele kezdeni valamit, vagy max cserélik vagy nem tudom...
Pyttawrx