Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
ng0ofy
üzenetére
Az én K50IE-m másfél év után is úgy néz ki mint az új szinte. A venti halk, az akku 3%-os elhasználódású, de a DVD írója megdöglött vagy 50 lemeztől... Minden nap bicikliztetem noti táskába, használom párszor akksiról is hetente, terepen is van használva néha, nem dobálom azért, és igyekszem rá vigyázni, így megmaradt szinte gyári állapotban.
-
bobace
addikt
válasz
ng0ofy
üzenetére
Neked fent van az Nvidia chipset driver?
Eszközkezelőben az IDE ATA/Atapi vezérlőkben mi van? Másik topikban azt a tippet kaptam, hogy lehetséges, hogy az Nvidia driver miatt van. Most leszedtem az Nvidia SATA controllert és a rendes Win7 driverrel próbálkozom. Eddig 1 indítás és nem akadt be. -
bobace
addikt
Nem tudom mennyire Asus jelenség, de a K50IE notimon fordul elő.
Szóval ébresztésnél, hibernálásból visszatérve illetve bekapcsolásnál is csinálja minden esetben 0-5 percen belül.
A jelenség annyi, hogy a HDD visszajelző ledje "beakad" (folyamatosan világít), és vele együtt a gépen sincs tovább 1-3 percig. Aztán egyszer csak magához tér, és megy minden tovább, a következő indításig nem is csinálja. Oprendeszer Win7.
Valaki látott/tapasztalt már hasonlót? Mitől lehet? -
bobace
addikt
válasz
bobace
üzenetére
Közben meglett a K50IE noti. Igaz még csak 3 napos, de nagyon tuti eddig. Alig van hangja, villámmódra megy minden. a NFS Shiftet kipróbáltam és mediumban is játszható. Akksi bő 2,5 órát bírt netezéssel, szerkesztéssel, néhány számításigényes dologgal. Tetszik, hogy milyen masszív, jó a fogása, a kijelző is nagyon szép. Nálam bejött, ajánlott plecsni menne rá
Egy MSI és egy FuSi notim volt eddig, azokhoz képest sokkal jobb. Persze majd idővel dől el, hogyan vizsgázik.
Az egyetlen negatív dolog a szokásos minden ujjlenyomatot begyűjtök ház. -
bobace
addikt
Sziasztok!
Az Asus K50IE (-Sx112D) sorozatról szeretném kérdezni, hogy az akksi meddig bírja kíméletesen használva, illetve nem hangos e a gép nagyon (venti)?
Van valakinek ilyen, illetve tapasztalata van-e már vele?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy MSI és egy FuSi notim volt eddig, azokhoz képest sokkal jobb. Persze majd idővel dől el, hogyan vizsgázik.
Pyttawrx