Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Ja, meg egy kérdés lemaradt.

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3597-asus-k50ij-sx145l
Szóval, hogy a fenti notinál a proci támogatja a 64 bitet?, a leírásból nem látom.
Kerestem az asus honlpján is ezt a laptopot, megtaláltam, de nem láttam, hogy irná, hogy 32, vagy 64 bites a procija. :S
köszönöm
-
Orionk
senior tag
Hy!
Mint említettem ezt a notit vettem:
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3597-asus-k50ij-sx145lNem emlékszem, hogy kali hogy is mondtad egyszer, hogy mennyi ideig kell folyamatosan tölteni az elején az aksit?
Ugy emlékszem, hogy 5 óra folyamatos töltés után már ugy használom a későbbiekben, ahogyan akarom.
kösz
-
Orionk
senior tag
Hy!
Értem kösz.
Megint egy kérdés
:F2-vel megyek a biosba, de az elején esc gombot nyomogatva előjön egy BB5 Popup, hogy miről szeretnék bootolni.
Ez miért jó?, mármint miért lett beépitve, amikor f2 vel ugyis be tudok menni a biosba, és ott is át tudom állítani a boot olási sorrendet, miért lehet ezt még az elején esc gombbal is?
-És ez az esc billentyűs beállítás minden fajta notinál van?
kösz
-
Orionk
senior tag
szóval asus-oknál f2, értem, köszi.
1. És ez csak az asusoknál van így?, egyébként minden más márkájú laptop-nál a DEL gomb a bios?
2. A bios verziónál ezt írja a biosban:
AMIBIOS
Version: 2 13
VGA Bios Version: 1706.I10k50.001
EC Bios Version: 2020180001Ez alapján szerinted kellene bios frissités?
Ez a notim van: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3597-asus-k50ij-sx145l
köszönöm
-
Orionk
senior tag
Az asus -oknál, akkor mindig f2 a bios?, vagy miért f2?
Meg még valami, van egy kis matrica ragasztva a laptop-ra, hogy REd Flag linux, tehát a logója. Ezt most miért ragasztották rá?, csak azért, mert ezzel lehetett megvásárolni, vagy mert ez valahogy az asushoz kötődik, vagy mi?
Csak meglepődtem rajta, mert nem szokták rátenni, hogy milyen linuxal veszed. A billentyűzet alatti részen van ez a ragasztás, ahogy egyébként is szokott lenni.
-
Orionk
senior tag
Szia!
A asus laptop nem akar bemenni a bios-ba, ha nyomogatom a DEL-t. Eddig akármilyen gépem volt működött. Itt mivel kell?
Ja, és amit mondtál, hogy nyomogassam az ESC gombot elején, és kiválaszthatom, hogy miről menjen a boot, az működött. kösz szépen.
Ja, és még egy kérdés, hogy red flag linux-ot hogyan lehet rábirni, hogy grafikusan induljon be. Mert még mindig az van csak az asuson, amióta megvettem, és rögtön az boot-ol be, de dos os verzióban, nincs semmi grafikus felület.
köszi
-
Orionk
senior tag
Hy!
Vásroltam egy ASUS laptopot innen:
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/proizvodjac/asusNamost valami linux féleség van rajta, vagy ez a bios lehet nem tudom. Vlami RED FLAG jön elő, és jelszót kér, de én nem tudom. Nem mondták meg sehol, hogy mi lehet a jelszó, nem is irták le...
Tovább meg nem tudok menni. Bekapcsolom a laptopot, és ehhez a jelszavas részhez jutok.Help pliiiz.

kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Seed szerver topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx