Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Üdv,
haverom vett egy valami Asus notit (pontos típusát nem tudom hirtelen) Ryzen 3250U apu-val. Mivel a gépben 8 GB ram van és nem játékra kell, kicsit pazarlásnak tűnik 2 gigát lefoglalni vidoramnak, így vissza akartam venni belőle, de a YT-n talált videókkal ellentétben a biosban nem találok erre opciót. Elképzelhető, h akkor nem is lehet állítani?
-
Magnat
veterán
No, közben a legsúlyosabb dolog a movie lejátszás megoldódott: a Catalystben a az Avivo Video beállításánál vmiért a kontraszt és telítettség csúszkák szarl működnek, a kontraszt 99-ig tök fekete képet ad, a telítettség meg 99ig egy deka színt sem rak bele, hanem fekete-fehér minden. Ez a két érték 0-n volt alapból, ezért nem látszott a kép.
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
most telepítettem egy tök új Asus F5SL AP-104 masinkát, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
-ezt már más is írta, h csak a saját ati drivere megy fel, az Drivenheaven.com-ról letöltött újabb nem, elszáll vmi hibával. Ez még önmagában nem lenne baj, de arra gyanaxom, h köze lehet ahhoz, h:
-a movieknak nincsen képe. Fent van két saját codeces progi (mpchc, kmplayer), plusz próbáltam ffdshow-val sima media playerrel, az eredmény ugyanaz, semmi hibaüzenet, csak éppen nincs kép (felirat viszont van)
-feltettem a driver cd-ről mindent a Norton Internet Security kivételével, de semmi osd funkció nem él, a monitor fényerő kapcsolója ugyan műxik, de nem tudom, éppen hány %-on áll. A hangerő 1általán nem is működik, meg a wifi kapcsolója sem.1ébként magyar xp van a gépen. Köszi, ha vki tud segíteni.
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
tudna vki segíten abban, h Asus A6-on van-e az Fn+F2-n kívül vmi más, hardveres wifi kapcsoló? Ismerősömnek nem megy a wifi (eddig ment), hiába nyom Fn+F2-t, kiírja, h wlan on, de nem gyullad ki a wifi ledje ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx