Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Inkább ne képzeljük el az állatkínzás gondolatát sem.

Már "vártam" az első ilyen beszólást.

Még ilyet nem láttam, pedig bőven van vidéki tapasztalatom gépkocsi és állatok viszonyáról.
Az viszont lehetséges, hogy majd a részeg, vandál emberek teszik a kocsidat tönkre.
A nyest viszont nem tudja visszahúzni a karmát, az például néha megkarcolhatja a kocsit, de ez is ritkaság.
-
Sordoran
addikt
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Valóban van alapja ennek az X széria kerülendő dolognak. Ismerősömnek X553-asa volt szervizbe megvásárlás után másfél héttel már 2 hónapig. Sokáig én is az X550JX-el szemeztem, de most ugye K501-ről álmodozom.
Ár/teljesítmény arányban nagyon jók ezek az Asus-ok, de nem véletlen kerülnek ennyibe sajnos. 
Remélem megoldódik problémád, és ezután már hosszan szolgálni fog. -
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Windows 10 x64 visszarakva, most megy minden flottul, drivereket random mód raktam fel, de nem látok negatív hatást.
Bár nem értem, hogy Windows 7 x64 alatt Windows 7 x64 vga driver volt 920m-hez, mégis azt mondta, hogy hibásan működik.
Borderlands 1. rész teljesítmény tapasztalat:
Játszani kell a beállításokkal, de 1366x768-ban elég szépen fut. Ebben a játékban az N3540 nagyon kevés a 920M-hez. Hőfokok: mind a cpu mind a gpu 60 fok körül maradtak és a gép sem hangoskodott.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Ha valakinek ACPI compliant hibával elszáll a Windows 7 (telepítő sem fog menni már), annak a BIOS-ban át kell állítani az OS-t Windows 7-re, és akkor úgy megy hibátlanul.
Most visszarakom a Windows 10-et, meglátjuk itt működik-e a VGA.
Mint kiderült a számomra, az első alaplapi bios frissítés dGPU vBIOS frissítést tartalmazott, ezért amikor alaplapi bios frissítést megcsináltam és a dGPU bios-t akartam frissíteni, akkor a WinFlash rámszólt, hogy már frissebb van fent.
keresőnek: X552MJ
ITjunior: Erre nagyon kiváncsi leszek, mert eddig mindig úgy csináltam, hogy felpakoltam minden drivert, ahol kérte, ott újraindítottam, aztán a végén az iGPU majd a dGPU drivert toltam fel, több gép is évek óta megy hiba nélkül, köztük van laptop is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Te jó ég ember mit művelsz azzal a géppel...

VGA Bios-t frissíteni laptopnál? BIOS frissítés után azért nem indult el mivel valószínűleg a beállítások elmásztak benne, így persze, hogy nem tudott elindulni...
Azt ugye tudod, hogy a Win7 még mindig nem támogatott ennél a gépnél és ezért vannak a hibáid is?
A drivereket sem ABC sorrendben kéne felrakni, illetve ahogy olvastam korábban Win10 volt fent, most meg Win7 van ahogy látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ár/teljesítmény arányban nagyon jók ezek az Asus-ok, de nem véletlen kerülnek ennyibe sajnos. 

Pyttawrx