Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
de írtam, hogy mindent felismert, minek rakjak fel új drivert pl a kártyaolvasóhoz vagy a webcamhoz ha így is megy ott nincs sebesség javulás meg amúgy is amit alapból felrakott frissebb driver mint ami van vistas hozzá, fn gombhoz meg nem noti függő driver van, meg a power4gear cuccot szedtem le még más notihoz adottat, de az is megy mindegyikkel szóval minden tökéletes
és írtam vista egyszer nem fagyott nekem se és én is meg vagyok vele elégedve
win 7 meg mégjobb és minden megy faszán rajt és gyorsabb is -
kisza25
félisten
én innen töltöttem le
a biost is meg a flash prg-t
fontos, hogy a megfelelő oprendszert válaszd ki a letöltéseknél
először is kicsomagolod biost, majd kicsomagolod a flash prg-t aztán telepíted,
elindítod és azon belűl kell kiválasztani hol is van a gépedre letöltött új bios!
mielőtt nekilátsz a frissítésnek zárj be minden futó programot és mindenképpen legyen hálózatra csatlakoztatva a noti!!!
amikor én lefuttattam egy pár másodpercig úgy nézett ki mintha lefagyott volna a gép,
kicsit meg is ijedtem
, de nehogy ilyenkor nekiálld csesztetni és még véletlenül se kapcsold ki a gépet!!!(mert akkor kampeca)
kb 1perc az egész utánna kiírja, hogy indítsd újra és már fent is van az új bios
everestel tudod ellenőrizni
a bios flash mindig kockázatos, ha nem bízol magadban inkább csináltasd meg szakszervízben, vagy valamilyen számtech kereskedésben pl. ahol vetted
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- ASUS routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nehogy ilyenkor nekiálld csesztetni és még véletlenül se kapcsold ki a gépet!!!(mert akkor kampeca)
Pyttawrx