Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz GoodSpeed #36254 üzenetére

Valheim alatt, amikor építem a Viking házamat melóba, aztán akkor nagyon kell a 300 fps meg a jó kis 90 fok amin tojást lehetne sütni :D ..de amúgy igen minél több annál jobb. Egyet értek. :K Asztali PC-n.

A Ryzen erején/tudásán lelkesedve összeraktunk most streamer gépnek egy AM4 (Ryzen 5600X) 6 mag 12 szál, DDR4 3200mhz, RTX 3070 kombót. Igen, tolja a 300 fps-eket FHD-ban, és fogyaszt 220W-ot csak a VGA. Csodálatos. Bekorlátozom 60 fps-re rögtön le esik a fogyasztás és a hőmérséklet is 50-60 fokra. Különbség a laptophoz mérve? Nincs. Erre akartam csak reflektálni, hogy magamnak el építkezni elég a FHD/60. Időtállóság? háát aki hosszú évre/évekre tervez egy laptoppal, igen az nyúljon a zsebébe hogy kitartson. Én tudatosan, célzottan vettem a gépet konkrét címekre. Az online competitíve meg laptoppal nem érdekel. Engem az Adobe Pro érdekel, munkahelyi feladatok, és egy kis gaming üres órákba.

Én továbbra is azt vallom, ha valaki komoly gamer, az építsen asztali gépet.
    Nyilván a laptopos megoldás valahol egy kényszermegoldás. Sokat utazol, nincs helyed, nem akarsz komponensekkel bajlódni, nem értesz hozzá estébé estébé. Van ROG-os ismerős, látom mit mennek a ROG-os gépek igen, és látom a hőmérséklet adatokat is.
    Engem a frász kitör tőle, nekik pedig rendben van. Nem vagyunk egyformák.

Új hozzászólás Aktív témák