Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
siskad
üzenetére
Az alvó mód, és az error érdekes az nálam nem jelentkezett, de az AC-t tuti nagyon elrontották most. Totál behülyítette szegény gépet. Adtam neki egy manual venti load-ot, a magas hőfok miatt, és elkezdett üvölteni a venti, mert azt látta 80-90 fok (Nem volt annyi) érzésre. Eddig 60 fok fölött be is indult most nem. Úgy hogy dózeroltam mindent tokkal vonóval. Érdekes hogy az AC ezeket felül tudja bírálni holott ezeket úgy tudom bios alapján olvassa ki, rendszer szinten, de elnézést ha hülyeséget írtam.
Nekem az Asus support tanácsolta (kép fentebb), hogy minden Asus szolgáltatást töröljek le. Nálam még probléma, hogy gyárilag W11-el jött, és eleve rajta volt minden szir-szar tehát ha újra is húzom minden ugyan az. Elő van telepítve. Sajnos igen, a Win rendszerbe van beépülve, nehéz teljesen kipucolni. De kivitelezhető.
Köszönöm, megnézem a programot ha hazaértem, most nem hoztam melóba gépet, de kíváncsi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx