- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
SMartin-HU #24309 üzenetére
én is úgy tudom, hogy a hivatalos duma az, hogy amelyik gépen van szerelőnyílás (hdd/ram), azt lehet piszkálni. Aminél csak a teljes alsó burkolat leszedésével lehet hozzáférni a dolgokhoz, azt a márkaszerviz csinálhatja csak. A gyakorlatban hallottunk már olyanról, hogy azért annyira nem veszik komolyan. Nekem egy G53SX gépem volt, annál agyrém amíg a hdd-ig eljutsz. Billzet fel, csavarok+retesz ki, palmrest+touchpad le, alatta még sok csavar, végül gép alja le. Volt szétszedve, nem 1x és szemmel egyértelműen látható volt. Amikor szervizbe került, egy rossz szót nem szóltak miatta.
Akkor van gond, ha összefüggés lehet a hiba és a bontás között, pl látható sérülés belül. Egyébként a csavarokat szokták nagyon gyengén festeni, pont azért, hogy rögtön lehessen látni, hogy volt e hozzányúlkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest