Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZavaBalazs

őstag

válasz Lisztomania #21091 üzenetére

"amazonon olvasható kijelző elsötétülés", miszerint? ha azt írják, hogy kb 100 foknál jobban kinyitva egyszer csak elfeketedik a kijelző, az igen, jelentkezett. fn+f7 kétszeri lenyomása megoldja, attól még bosszantó.

nekem atheros AR9485WB-EG van benne, albérletben és itthon is jó a wifi (pontosabban a vétel, mert az itthoni az alapvetően szutyok :o ), az egyiknél fél méterre van a router, másiknál meg 5-re, meg pár falra, de nincs vele probléma.

egyéb probléma lehet, hogy ha megbontod, akkor a csavarok lehet, hogy úgy döntenek, hogy potyogni kezdenek belőle (nekem egy hiányzik, holott csak a boltban lett egy ram bővítés erejéig lekapva az alja). illetve néha úgy érzem, mintha a billentyűzet érzéketlenebb lenne, és nem vesz be minden nyomást, de lehet hogy csak én vagyok fáradt/balf...ék olyankor. :)

ja, még egy kellemesebb probléma is eszembe jutott, alkalmanként még a zasszony is behúzza órákra, fényképeket nézegetni/mutogatni, mert annyival szebb a kijelző, mint egy átlag laptopnál, hogy még az amúgy tech analfabéta leányzónak is feltűnik, idézem: "ezen a laptopon még valahogy az általam készített fotók is szépek" ;]

Új hozzászólás Aktív témák