Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
janus332
üzenetére
Na azért!
El kell dönteni, hogy mire is kell pontosan, mert nincs olyan gép ami a munkát és játékot is bírná. Persze itt kérdés, hogy a munka mit takar, mert az most biztos, hogy a napi 8 óra munkát ezek közül egy sem fogja bírni.
Ide nézz át ide: [link]
Mellesleg, az X meg a K széria elég problémás anyaghasználat miatt.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Dickassman
üzenetére
az a baj, nagyon gyenge ez a gép, nagy javulást nem hiszem, hogy bármi is hozna.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Dickassman
üzenetére
-
Gergosz2
veterán
válasz
Permet Elek
üzenetére
de ott is kismilliószor le lett írva, hogy a notebook alapból baromi ráfizetéses dolog, nem is beszélve a gamer notikról amikre ez hatványozottan igaz.
Nem mellesleg én tuti nem vennék magamnak gamer gépet. Egyszerűen töltővel táskával együtt majd 6kg-os gép nem hordozásra van. Inkább szállítható mint hordozható. És ezzel megint visszaértünk oda, hogy akkor inkább asztali, ha úgysem lesz hordozva.
-
Gergosz2
veterán
válasz
CookieMonsta
üzenetére
nem lehet, hogy az nVidia-s game experience optimalizálta?
-
Gergosz2
veterán
válasz
jófejsrác
üzenetére
van, de én töröltem is a fenébe (N550, ASUS Splendid néven futó progi.) Nem nagyon láttam értelmét, meg amúgy sem használtam semmire. Ráadásul idegesített, mert ha játék és asztal kozött váltogattam, látszott, hogy állítgatja a színeket.
Elvileg Nvidia experience-ben is van valami ilyesmi de sem a GPU sem a kijelző nem támogatja.
-
Gergosz2
veterán
válasz
alfa20
üzenetére
ja , pont azért vesz az ember újként hirdetett gépet, hogy utána otthon hibát keressen meg fusson a garancia után.
Másrészt a legdurvább az egészben, hogy 1 év gari helyett féléves lenyel gari van rá, ami ráadásul még nincs is ingyen(oda-vissza fuvar). Vagy csak nekem tűnik ez nagy bajnak?
Másrészt ahogy előttem is írták ki tudja milyen gebasz van még a géppel. Itt a pénzt kell visszakérni, nem mással szórakozni.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
Nálam ilyen nincs , akkor sem ha teljesen hátra döntöm, de ez szalagkábel gyanús lesz.
De GOTO szerviz.
-
Gergosz2
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
jó ez az oldal
A56B-t akar részletezni miközben a szöveg K56-ról szól, és még a VGA is más benne.Amúgy kíváncsi lennék, hogy jutott el kis hazánkba ez a masina.
A komment második feléhez meg +1 Modjuk elvileg az ultrabook követelményeket teljesíti, de valljuk be, azért nem egy 2.3 kilós gép jut eszébe az embernek az ultrabook szó hallatán.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Permet Elek
üzenetére
Elvileg 1.5 V-os kell bele nem DDR3L.
Bár a nem értem ezt a notit még egy rendes oldala sincs neki.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Kényelem. A telepítő mindent magától feltesz, a netről leszedős verziónál meg neked kell egyenként mindent

(#22928) aram01
Gari van rá, ami jó hír. Mondjuk ezt a gépet nem nagyon nevezném gamernek de ez megint ás dolog.
A nem bootol be alatt mit értesz? Szóval ezelőtt rendesen ment, de most, hogy ramot tettél bele azóta nem bootol? Vagy előtte is baj volt vele?
-
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
ha nem sürgős este fel tudom tolni valahova. Nekem sincs DVD olvasóm, asztalin nyomtam be ISO-ba.
-
Gergosz2
veterán
válasz
jbarnus
üzenetére
Ez nem elkezdett töredezni, hanem konkrétan eltört.
Ha három éves a gép akkor én anyagfáradásra gyanakodnék. Nem tudom, hogy menyi garancia van rá, de gyanítom már semennyi.
Én személy szerint ebay-ről rendelnék új házat és átköltöztetném abba, ha egyéb baja nincs.
Egész olcsón, és némi szereléssel meg is úszod a dolgot: [link] -
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
nekem ugyan ilyen LG paneles gépem van és BP-n vagyok.
-
Gergosz2
veterán
válasz
vagabor
üzenetére
nem, ez nem igaz. De a kérdésedre válaszolva 9.5 mm-es kell bele. Hogy hol veszed meg az kb mindegy, nyugodtan vehetsz ebay-ről is. Az is ugyan olyan valószínűséggel fogja megadni magát mint amelyiket kétszer annyiért árulják idehaza. De aprón sok korrent eladó van, jó cuccal. Én is itt vettem, pár száz forint felárért, mert nem akartam várni a postára.
-
-
Gergosz2
veterán
csak az a baj, hogy az alap win-es driver meg nem tud mit kezdeni a beépített stereo hangszórókkal, nem is beszélve a külső mélynyomóval.
De amúgy tényleg elég rossz ez a driver, nem ez az első bug ami jelentkezik nála. (Gondolom tiedben is ALC 668 hang driver IC van nem?)
-
Gergosz2
veterán
Hm érdekes bug.
Ha jól értem akkor csak 2.1 -es külső hangfalnál jön elő a probléma. Úgy nem jelentkezik, ha bedugod a saját mélynyomóját? Elvileg így is 2.1-et kapsz.
De nekem ez annak tűnik, hogy energiagazdálkodás miatt ha nincs használatban a hang kimenet akkor kikapcsolja. Első körben ott néznék szét.
-
Gergosz2
veterán
válasz
vandor01
üzenetére
occcoban nincs? ott kell megvenni ahol occcobb
Ja , csak ne felejtsük, hogy az eMag-on forgalmazott gépekre nem gyártói garancia van hanem eMag-os. Arról nem is beszélve, hogy idehaza egyik gép sem került hivatalosan forgalomba. Másrészt írja, hogy nemzetközi billentyűzetes mindegyik, ami valszeg angol lesz, de én azon sem lepődnék meg ha esetleg román.
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
CookieMonsta
üzenetére
valami típus kódot írhatnál, előrébb lennénk. Az baj hogy kb mindegyikből van vagy 10 fajta kint.
-
Gergosz2
veterán
Ave mindenki!
Nemrégiben ecseteltem azt a problémát, hogy az N550 hajlamos arra, hogy bekapcsolás után nem játssza be a rendszerindítási hangot és ráadásul sokszor a hangszórót is késve kapcsolja be. Akkor is írtam, hogy a hiba nem egyedi külföldi fórumokon is találkoztam vele, meg itt is azt hiszem valaki jelezte, hogy nála is előfordul.
Elsőre találtam egy megoldásnak tűnő dolgot, de sajnos hamar újra előjött a probléma. De nem hagyott nyugodni a dolog úgyhogy kicsit próbálgattam a dolgokat és úgy fest, most már tényleg meg van mi a gebasz.
A probléma pedig nem más, hogy a Win 81 fast startup és a hang driver nem nagyon komálják egymást. Innen jön a megoldás is ami pofon egyszerű: ki kell kapcsolni a fast startup-ot és minden rendben lesz.
Na ugyebár ez sem ment olyan könnyen, vagy lehet én vagyok gyökér, mert a más helyeken állandóan azt írták, hogy az energiagazdálkodási lehetőségek között találom majd meg. Én ott semmit sem találtam, konkrétan nekem így néz ki:
Na, hogy lényegre térjek ezzel a két egyszerű kötegfájllal ki-be lehet kapcsolgatni(thx to eightforums.com):
Fájlnevek, egyértelműek, de azért, hogy megmaradjon az utókornak is:
az elsővel bekapcsolod, a másodikkal kikapcsold a gyors indítást. Én értelemszerűen a másodikat futtattam, de a tesztek miatt az elsőt is párszor.Amit még hozzá tennék, hogy SSD-n van a rendszerem. A fast boot és a rendes között kb 2-3 sec különbség lehet. A másik az , hogy vagy 20-szor kipróbáltam gyors indítással és nélküle, és az utóbbival mindig volt hang.(Ahelyett, hogy tanultam volna..
) -
Gergosz2
veterán
válasz
codywan
üzenetére
Hát ez nem vmi nagy tempó bár biztos van gyorsabb 7200-as is de az valószínűleg arányosan drágább lesz.
De amúgy nekem is eszembe jutott, hogy egy gyorsabb HDD valamivel hangosabb is lesz, ha bele rakja az ebmer.
Egyszer már írtam, de tényleg baromi meglepő volt, hogy amióta az 5400 RPM-est száműztem caddybe, gyakorlatilag nincs is hangja a gépnek.
Szóval akinek nem fontos az ODD ajánlom a HDD caddy+ SSD combót.
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
válasz
jófejsrác
üzenetére
nem, nem driver. Egyszerűen ennyit tud.
Adat tárolásra tökéletes, de sajnos még azt is eős jóindulattal kell mondanom, hogy netezésre jó, hiszen ahogy te is írta, még azalatt is belaggol néha a rendszer. Amúgy nálam is ugyan ezt csinálta.Ettől függetlenül tárolásra tökéletes.
Amit negatívumként hoznék fel az N551nél, hogy hangosabb ha beindul a ventilátor cserébe viszont gyorsabban halkul is el
Ha az ember nem terheli a gépet a legnagyobb zajforrás a HDD. Amint kicseréltem SSD-re meg is lepődtem, hogy kb nincs hangja a gépnek. Terhelés alatt persze felpörögnek a ventik, de amint amit abba hagyod szépen veszi is vissza fordulatszámot elég hamar. De szerintem az sem lenne baj, ha kicsit tovább pörgetné mert akkor tuti alaposan lehűtené a gépet.
Nekem ugyanis az előzőnél a dvd tálcája kilógott mintha nem csukódott volna be.
Nálam ilyen nem volt. Sajnos kb minden gyártónál előfordul.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
Ugyan azzal a tetű lassú 5400 RPM-es HDD-vel szerelték mint az N550-et. De a legviccesebb az egészben, hogy még a direkt gamernek mondott G551 300k-s darabjai is ezt kapták meg.
Nagyon lassú, rendszernek szerintem kevés. Hamar másodperces reagálási időket lehet produkálni vele. (Bár ehet én vagyok már nagyon hozzászokva az SSD-khez.)
-
Gergosz2
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
N551-nél azt nem tudom eldönteni, hogy most valami revision vagy csupán a gyártó próbált faragni a költségeken. Nekem az utóbbi gyanús, noha több helyen is azt olvastam, hogy elvileg az n550 hibáit próbálták javítani.
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
Maga a gép sem napi 8 órás PS munkára való. Arra kb egy HP Zbook szintű gép kell.
De hobbi szinten ó, de PS-hez tényleg külső monitor kell mert nem árt a nagyobb átmérő.
-
Gergosz2
veterán
válasz
+Techno+
üzenetére
Először érdeklődj Fixdirectnél, hogy van-e náluk esetleg IPS panel, meg hogy egyáltalán magát a cserét elvégeznék-e és ha igen mennyiért.
A leírásokra meg figyelni kell. ASUS oldal csak egy összesítő oldal, mindent felsorolnak amit az adott szériába beépítenek de típus kódot már nem írnak, így az ember sokszor nem tudja mivel áll szemben. A legjobb erre, ha az ember rákérdez mind az eladónál, mind a hivatalos ASUS supportnál. Ha meg megveszi az ember akkor az AIDA meg hasonló progik segítségével látja mi van a fedél alatt és ha nem az amit várt akkor rögtön küldheti is vissza.
Általános tanács, vagyis én így soktam kezdeni, hogy valamit megveszek, akkor először meggyőzködök róla, hogy egyáltalán jó terméket ad-e a futár. Utána bontom a csomagot de közben képeket is csinálok. Ezután végigtapogatom a gépet, és ha bármilyen esztétikai sérülést találok akor be sem kapcsolom hanem küldöm vissza. Ez után felnyomom a rendszert, aztán mehet az AIDA, hogy az van-e a gépben amit a dobozon írnak. Utána driverek fel, filmezés, zenehallgatás, Dead Pixel Test-er meg miegymás és nyúzom rendesen a gépet.
-
Gergosz2
veterán
válasz
+Techno+
üzenetére
szerintem az az a panel ami az enyémbe van bele menne, de inkább valami szakit kérdezz meg erről, mert kijelzőt nagyon nem cseréltem még.
De idehaza azért elmondható, hogy csak a JK végződésű gépek között van IPS paneles darab.
A csere meg nem tudom mibe fájan, de szerintem alaphangon olyan 50k-ba tuti.
(#22525) Buster17
Hát passz, de én első körben biztos a játékra, második körben meg driver hibára gyanakodnék.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Buster17
üzenetére
és mivel játszottál?
(#22518) +Techno+
Különböző fórumokon és szakboltokban gyakran feltett kérdés, hogy az adott Asus G551 / N551 készülékben TN vagy IPS panel található. Mutatjuk a listát:
G551JK-DM059D - TN
G551JM-DM057D - TN
G551JM-DM031D - TN
G551JM-DM024D - TN
N551JM-XO023D - TN
N551JM-DM056D - TN
N551JK-CN067H - IPS
N551JK-CN067D - IPSDe amúgy te nem vetted már meg? Mert ha igen akkor AIDA kiadja az igazságot.
-
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Attól függ hova akarod rakni:
Ha a HDD helyére akkor semmi sem kell. Ha a HDD helyére, de a HDD-t is meg akarod tartani akkor kell egy caddy az ODD helyére.
-
Gergosz2
veterán
válasz
+Techno+
üzenetére
Ez számomra azért kicsit idegesítő mennyibe telt volna hogy raknak egy win7 es driver lemezt is a csomagba 400ft ?
A lemez lehet, de mivel a rajta lévő driverek nem fán teremenek ezért azt valakiknek meg kell írnia ami nem ingyen van. Másrészt meg a gyártók is így terelik a népet az újabb rendszerek használata felé.
Nekem a win8 az olyan szinten nem adja hogy nem igaz, talán majd most a Win10-re vetek egy pillantást
Ahogy előtte is írták nem értem, hogy miért. Egy nap alatt beletanul az ember, semmi kriminális nincs benne. Mindig a csempés szöveggel jönnek, miután egyszer meglátták őket. De win 8.1 alatt már alapból minimális szinten látja őket az ember, nem egyszer csak akkor ha kikapcsolja a gépet. De nem egy progi van ami még ezt a keveset is nullára redukálja.
Szóval szerintem ez csak valami sablon baromság amit mindenki mondogat, hogy így win8 meg stb.
Bár azt nem értem mit várnak ennyire az emberek a Win10-zel kapcsolatban. Kb csak azt, hogy jöjjön, de a többség meg se tudja fogalmazni, hogy mit szeretne benne látni. Csempék ugyan úgy lesznek, jó lesz start menü de az is valami hibrid lesz. De mint feljebb is írtam kb 5 perc egy start menüt rakni Win8-ba vagy 8.1-be.
Másrészt meg még baromi sok mindent nem is tudni a WIN10-ről. -
Gergosz2
veterán
válasz
+Techno+
üzenetére
Attól, hogy sikerült felhekkelned a drivert nem fogja azt is jelenteni, hogy rendesen működik( sebesség, stabilitás stb.)
Meg általánosan igaz ez az összes driverre. Jó lehet, hogy most megy, de nem csodálkoznék ha nemsokára jönnének a lassulások, fagyások és kék halálok.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
de lol mit vártál? Ha feljebb tolod a procit többet is fog fogyasztani ergo csökken az üzemidőd. A mobilitásnak ez az ára.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
-
Gergosz2
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
a hűtésről nem is beszélve.
-
Gergosz2
veterán
válasz
sewente
üzenetére
Hát passz. Elvileg vannak kint IPS-es n551-ek is de előtte mindenképp kérdezz rá a boltokban.
De ezeket keresd n551-ből ha IPS-es kijelzőset akarsz: [link] . Én erősen ajánlom, már másik topikban is írtam, hogy gtx860m nem csúcs kártya, régebbi játékokat szépen viszi de nemsokára csak "képet ad " kategóriába fog tartozni. Ezért legalább a kijelző legyen normális amire küldi.
N551-nél kicsit variáltak: Egy két csati helyét átrakták, a levegőt oldalra fújja ki, egy venti van benne, az alaja is műanyag, az akksi cserélhető, vagyis pontosabban mondva könnyebben cserélhető, mert n550-ből is ugyanúgy ki lehet venni.
-
Gergosz2
veterán
válasz
sewente
üzenetére
Igen IPS de baromira nem éri meg.
PL én CN482D-t vettem, 235k-ért ami csak annyiban különbözik, hogy 4 Gb ram van benne meg kétszer annyi VRAM amit az ember az életben nem fog kihasználni. Szóval nem igazán éri meg 35k felárat adni 4 GB ramért. Másrészt meg kb mindenhonnan kezd eltűnni az N550 .
-
Gergosz2
veterán
válasz
Lisztomania
üzenetére
Nos azt kell mondjam találtam megoldást arra, hogy ASUS N550JK esetén nincs rendszerindítási hang, és ráadásul, sokszor csak akkor kapcsolja be a hangszórót ha a hangerővel szórakozik az ember, vagy ha elindít egy videót. Sajnos akkor sem mindig rögtön tette, de azt hiszem meg van a megoldás.
Na amit csináltam:
A kezdetektől fogva driver gondra gyanakodtam, és az is van mögötte. Na ugye szépen felraktam minden gyári drivert a lemezről, mert miért is ne. Sajnos a hang bug ugyan úgy elő jött ami kifejezetten zavart.Első körben bementem a Vezértlőpult\Hardver és hang részlegébe, ahol is kipipáltam, hogy legyen rendszerindítási hang. Nem tudom másnál hogy van de nekem ez alapból nem volt benyomva.Ezután fogtam és újraindítottam a gépet de semmi változás nem történt.
Ezután kezdtem el a driverek felé nézelődni, úgyhogy gyorsan le is szedtem a gyárit és megnéztem mint produkál az alap Windows-os driverrel. Nos megint semmi javulás nem történt azt ujraindítást követően így most egy másik driver után néztem. Realtek oldaláról le is szedtem a legfrissebbet (direkt alc 668-hoz nem volt, de doksi alapján támogatja ezt is). Felraktam ezt is de megint semmi. De az újraindításnál valami megragadta a tekintetem:
Igen, jól látjátok. Először az NVIDIA hang drivere indul el és nincs is természetesebb dolog annál, hogy rögtön HDMI-re teszi ki a hangot. Ugye?

Innentől már egyenes út vezetett az eszközkezelőbe ahol is letiltottam ezt a csodát, és voilà , újraindítás után rögtön jött a rendszerindítási hang és minden rendben van

na akkor röviden:
1, régi driver leszed, reboot
2, új driver fel
3, NVIDIA Virtual Audio Device letiltása az eszközkezelőben, majd reboot
4, örülsz -
Gergosz2
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
ja most láttam, hogy erről a supportot is kérdeztem valamikor és ez jött válaszként:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését.
Pontos ötvözetet nem tudok megadni, de a következő linken is fellelhető információk alapján fém az LCD fedél.
http://www.asus.com/hu/Notebooks_Ultrabooks/N550JK/
Tisztelettel,
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat
-
Gergosz2
veterán
válasz
fister
üzenetére
Amikor 300k-s gamer gépek is alig tudnak hűvösen tartani egy i7-es procit, azoknál is szépen jön elő a cpu throttling, akkor nem tudom mit vársz ettől a konzumertől. Ha csak néha játszogatsz akkor is felmegy a freki, fűt ezerrel a gép amit majd a hűtő aligha fog lehűteni és utánna szépen visszavágja majd a frekit a CPU , mert túlmelegedett. Ha meg csak azért veszed, hogy legyen egy erős konfig, de a közelében sem jársz, hogy kihasználd, akkor meg egyértelműen pénzt dobsz ki az ablakon. De már sokszor elmondtam, nekem mindegy ki mire költi a pénzét.
Ne vegyük meg a szar n-est se

??????
-
Gergosz2
veterán
válasz
Permet Elek
üzenetére
N550 alja alu, az,akksi is szintén kivehető csak előtte csavarozni kell.
Igazából a két gép 99%-ban ugyan az, azt válassza amelyik olcsóbb. Bár a N551-ben már varáltak a hütésen is , csak egy venti van benne ezérz kicsit rosszabbul hűt és hangosabb.
-
Gergosz2
veterán
válasz
fister
üzenetére
Én ezt nem venném meg. Látom, hogy 4 magos i7 van benne, de tuti, hogy nem fogja bírni a hűtője játékok alatt úgyhogy szépen jön majd a cpu throttling. Nem is beszélve, hogy 210k-t kiadsz egy gagyi műanyag házért.
Ha 20k-t hozzá dobsz kapsz egy N550JK-t fHD IPS kijelzővel, alu házzal. Ebben I5 van de ezt legalább rendesen tudja hűteni.
-
Gergosz2
veterán
válasz
diobioesz1
üzenetére
-
Gergosz2
veterán
válasz
diobioesz1
üzenetére
hiába vettél hozzá mert mert abban beforrasztott RAM van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 17-CP0678ng (Ryzen7 / 32GB DDR4 / 17,3" FHD / VEGA 8 2GB / 512GB SSD / Win11 / ÁFA)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez a fűt-fát neked ígérek, csak pénzt ne kelljen vissza adni logikától én is falra tudok mászni.

Pyttawrx