Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
veterán
A notihoz már nero 7-et adtak, csak az ugye nem teljes verziós, így nem tudok vele audiofájlokat kódolni, ezért nem használom.
De amúgy már feltettem egy próbáig, de akkor is ez a hibaüzenet volt. A régi A6rp notimon viszont ugyanez a Nero volt, és minden ment rendben. Ezért nem értem, mi lehet a gondja. -
Gizmo94
veterán
Igen, ezzel a hárommal próbáltam,ezeket hozta hozzá az Asus oldal. Sejtelmem sincs sajnos,hogy melyik cam van az enyémben, mert azonkívül,hogy ismeretlen eszköz, semmit nem tudtam meg róla,akárhogy faggattam a gépet.
Lehet,hogy hiányzik neki még valami,sajnos gyári lemezt nem kaptam hozzá, az Asus oldaláról meg minent leszedtem és felraktam hozzá ami csak volt. Még ilyen gamefacelive progit is, amit tudtam,hogy nem kell, csam gondoltam hátha akkor életrekel.. De nem.
Megpróbálom azt az A6000U drivert, hátha.. És köszönöm a segítséget addigis. -
kivievo
csendes tag
Gyári cd csak a vistához jó,xp-hez nem adtak semmi drivert.Ja meg volt 1 olyan dolog is ,hogy a SP2-nélküli xp csak 130GB-ot látott a 160 helyett
,de a SP2 -es Xp már látta a többit.
A hang nálam sztem ütközik v.mivel....lehet,hogy v.mi nyelvi dolog lessz a hibás ,mert az xp-m nem magyar nyelvű,csak van benne...?az UAA-t se lehetet magyar nyelvre rakni és magyar SP2-t se enged mostmár. -
maunaloa
csendes tag
hela
thx a gyos választ, igazábol sztem a ddr 333 nem gáz>>>nekem a pcmen sempron 2200-+512 333rammal megy a mmorpg gamém, igaz néha van lagg, mer 512 memo kevés, főleg ha 6 giga swap kell a játéknak..és mivel ez online, néha egy helyen ezeren vagyunk..és akkor>>halááálXD
mellesleg kerestem, hidd el sok laptopos oldalt böngésztem, de a hp+egyebek elmehetnek a busba, oylan áraon adnak oylan bovli rendszert...pl minek 200k alatt dualcore ha a vga egy f*s????
az asusra lehet h van rossz szo, de legalább ilyen modelt is kiadott....
XD
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A06 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

,de a SP2 -es Xp már látta a többit.

be fogok kattani.

Pyttawrx