Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Szerintem a Corp edition csak annyival más, hogy más licensz kulcsot fogad el, nem hinném, hogy maga az oprendszer többet/kevesebbet tudna.
Én használtam szintén mennyiségi licensz-kulcsos
XPsp2hun alatt a P4G-t, most pedig már legális, de szintén mennyiségi licensz-kulcsos (campus) XPsp2hun alatt megy. Ha jól emlékszem, akkor talán ez egy 2003-as, egy már gyárilag frissített változata az sp2-nek, majd erre jöttek az online frissítések. Max annyi baja szokott lenni, hogy néha nem tudja létrehozni az ikont a tálcán, ezért nyivákol...
A gép egy A3L-5028. Szerintem nincsen semmi extra igénye a P4G proginak. -
Almos
aktív tag
Hááát, éppenhogycsak egy paraszthajszálnyival (hogynemondjam hangyaf@sznyival) jobb: 1.5 helyett 1.6 Cerka, integrált intel helyett x200-as videó, de 1-gyel kevesebb usb, nincs wlan (!!), 8 helyett 6 cellás akksi, nincs line-out, se audioDJ (tegye fel a kezét aki már használta!
) Ok, hogy az ára ~50-nel kevesebb, de hát istenem! 2 év alatt esik ennyit az ára!
És több mint fél kilóval nehezebb (mint akár az 5028, vagy az átlag ebben a kategóriában), ami ebben az esetben sokat számít, mert egy kiscsajnak lesz a gép, Gyöngyösre cipeli majd pestről... -
Almos
aktív tag
Asusból ez az egyetlen ami egyáltalán szóba jöhetne, ez Pclandnál vagy notebookworld.hu-nál még 140 alatt is van, de egyrészt nagyon nehéz (3kg feletti), másrészt jobban örülnék egy olcsóbbnak, mert szerintem ebbe a keretbe még bele kéne szorítani majd egeret táskát is... (igaz asusnál adják mindekettőt, de asus tatyóról nagyon negatív a tapasztalatom), másrészt amit találtam FuSi-t ([link]) 126-ért az elsőre nagyon jónak tűnt... Aztán most ott tartok, hogy nem eszik olyan forrón a kását

-
Almos
aktív tag
Ismerősnek kell venni laptopot, és kiszemeltem egy jó árú FuSi gépet, így gondoltam beleolvasok a FuSi noti topicba.
Háááát, amit ott olvastam, azokhoz képest az, hogy az én Asusomban nem megy a dvd-író, az nudli... 1-2 hónap után szarakodó akksi, pixelhibák, billentyű hibák, kijelző-pánt repedések, touchpad-hibák, stb... Hivatalos szervíz hivatalos véleménye alapján (!), ha nem márkaszervízben cserélsz ramot, akkor ugrik a gari... Ez se lehet jobb szervíz...
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
Unokatesómnak nézek notit, és belefutottam egy ilyen kategóriába a pcland.hu-nál:
''bontott csomagolás''
Írtam nekik emailt, de még nem válaszoltak, esetleg tudja valaki, hogy ez mit takar? Teszt, bemutató, renew gép volt, esetleg sérült a gyári csomagolás?
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
Imy-nek is írtam már priviben, de látom másokat is érint a téma, tehát:
Asus oldala szerint ([link]) Az A3 L szériában 852-es, míg az A3 N szériában 855-ös chipset van, legalábbis a processzor, cache és videó-chipset szinten. Aztán lehet, hogy a memória-vezérlő már 855-ös, ezért írja ezt a Memtest. -
Almos
aktív tag
Könyörgöm azért van rá garancia, hogy cseréljék ki, ha idő előtt meghal. Amikor én laptop vásárlásra szántam el magam, rengeteget nyomott a latba nálam, hogy 2 év garancia van! Ha csak 1 év lett volna, akkor vettem volna mást (és most lehet, hogy nem szívnék ilyen szarokkal)!
A másik pedig, hogy 1 hét cseregarancia nem valami túl sok erre a másik dvd-íróra...
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
-
Almos
aktív tag
Jelenleg így áll a TSST történetem: Az a köcsög optikai meghajtó állandóan kerreg, a led folyamatosan villog, gombnyomásra nem reagál, nem adja ki a tálcát. Bootolásnál gondolom emiatt egy csomó ideig áll a boot, mielőtt bejönne a grub, xp bebootolása után, a desktop lefagy kereken 3 percre, és win alatt nem látja a rendszer a meghajtót. VÉGRE meghalt ez a szar, szerencsére van egy ismerősöm, aki Bécsben doktorandusz, és hetente jár ki/jön haza, így jövő héten ha levizsgázom, küldöm a gépet.
Egyébként azon morfondírozok, hogy miért is kell nekem az egész gépet otthagynom szervízben, ha csak az optikai meghajtója szar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 17-CP0678ng (Ryzen7 / 32GB DDR4 / 17,3" FHD / VEGA 8 2GB / 512GB SSD / Win11 / ÁFA)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
XPsp2hun alatt a P4G-t, most pedig már legális, de szintén mennyiségi licensz-kulcsos (campus) XPsp2hun alatt megy. Ha jól emlékszem, akkor talán ez egy 2003-as, egy már gyárilag frissített változata az sp2-nek, majd erre jöttek az online frissítések. Max annyi baja szokott lenni, hogy néha nem tudja létrehozni az ikont a tálcán, ezért nyivákol...
) Ok, hogy az ára ~50-nel kevesebb, de hát istenem! 2 év alatt esik ennyit az ára!

Pyttawrx