Hirdetés

2020. május 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-22 19:07:31

LOGOUT.hu

             >>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8029) matteo_szg válasza Mikulásbá (#8028) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

Kicsit furcsállom ezt a cikket, de engem is meg tudnak lepni a tajvaniak természetesen.
Én egyelőre nem látom ezt ennyire triviálisnak - több GPU több költséget és tervezési bonyolultságot jelent az alaplap szintjén. Értem a termikus indoklást, bár szerintem még mindig jobban járunk, ha a klasszikus PC-s felépítést követjük - egy processzor és egy videokártya.
Minden szempontból könnyebben kommunikálható, tervezhető és a piac is hozzászokott. Az ázsiai gyártók magasról tesznek arra, hogy milyen mérnöki kihívás van ebben. A GX700-at sem az hozta létre, hogy valami mérnök meggyőzte a vezetést arról, ez mekkora kihívást jelent. Fenét, kőkemény számolgatás megy arról, mi mikor mennyiért és hogyan éri meg.
Ráadásul ott a szoftveres negatív hatás, avagy hiába van ott a két GPU, a játékok nem használják.

Szóval nem hiszem, hogy látunk ilyen notikat. Persze, ha igen, akkor hajrá...de ez nem lehet majd tömegtermék, szvsz. Az NVIDIA-nak és AMD-nek pont nem érdeke, hogy két GPU-val legyen kiváltva a drágább nagy GPU. Illetve ne feledjük el, hogy jönnek a Thunderboltos külső VGA-s dokkolók. Ami inkább megoldás a spéci játékos igényekre, mint a dupla, alacsony teljesítményű GPU.

jupiiii

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.