Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1771) Darth_Revan válasza kozmy (#1769) üzenetére


Darth_Revan
veterán

A legtöbb hűtőpad kb semmit nem ér ehez a laptophoz. legalábbis a G750JZ esetében kb semmit nem ért, mivel olyan a laptop kialakítása.

Mikulásbá
Elnézve a cpu hőmérsékleteket úgy tűnik, hogy a te géped és Youtube videók alapján más gépe is hasonló értékeket mutat játékok alatt, mint az enyém. Még több teszteléssel arra a következtetésre jutottam, hogy igaz, hogy throttling szintet elérte nekem a cpu, de csak pillanatra ugrott fel arra az értékre és csak bizonyos jelenetnél Crysis 3 alatt, ahol direkt megálltam terhelni (mivel annál a jelenetnél 90%-ot is elérte a CPU magonkénti használata) , tehát ha "normálisan" játszottam volna, lehet el se érte volna azt az értéket.
30perc BF4 82C maxot adott, ROME 2 alatt pedig 80C-t sem érte el.
Ez mind a 202-es BIOS-al és elvileg a 204-es jobb ezen a téren.

Más:
Tettem egy próbát Windows 7-el, hogy ott is hasonló értékeket produkál-e a CPU és igen.
Ennek köszönhetően azonban sikeresen haza is vágtam a rendszert a hdd-men. F9 gomb nem működik, a hotlink hozzá haza lett vágva, viszont a restore partíció ott volt, ám sehogy sem sikerült bebootolni rá és friss Win 8.1 telepítés sem látta, visszaállításnál lemezt kért.
Ennek mondjuk annyi is, mivel diskpart clean paranccsal sikeresen le is pucoltam minden partícióval együtt az egész hdd-t.
Előtte kimentettem az install.wim fájlt és .mrimg másolatot is készítettem a restore partícióról, most ezekkel próbálom valahogy visszavarázsolni a gyári ASUS rendszert.
install.wim-ben 2 Win 8.1 képfájl van.
Az "1"-est már visszaállítottam, de ez egy szinte natúr Windows, néhány ASUS programmal és háttérrel, de driverek sincsenek és cd-kulcsot sem olvassa ki BIOS-ból, így új kulcsot kér.
A "2"-es képfájl a Windows az összes előtelepített programmal és driverrel, most megpróbálom valahogy azt kinyerni az install.wim-ből és bootolhatóvá tenni.
Hála az égnek, hogy az ASUS Windows 8.1-hez nem mellékeli az AI Recovery programot, így visszaállító DVD-t sem lehet készíteni, tehát ha elszáll a HDD, akkor viszont látás :W

u.i.: Windows alatt is a visszaállító meghajtó készítésnél szürke, nem használható volt a visszaállítási partícó másolása gomb ...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.