Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1157) szalámissüti válasza bama (#1155) üzenetére


szalámissüti
tag

Üdv!

A játékok tekintetében: BF4 multi (64)-ultra->60fps stabilan. Egyedül akkor esik be alá, ha nagy event van, és közben heavy action :DD. Én mondjuk maximumon használtam most nyáron, mert így pár fokkal hidegebb volt a kártya, de amúgy nem volt throttling ultrán sem, csak zavart asztali után a hőmérséklet (még most is zavar, ha 60°C fölé megy, de már kezdem szokni).

Szerintem megérte a gép, kevesebbre számítottam, mint amit kaptam (mégis csak egy laptop).
A képernyő... TN panelesnek egész jó, de ne tedd IPS mellé, mert bántani fogja a szemed.

Hordozni viszonylag könnyű, belefér 15ös laptoptáskába (gondolom nem mindegyikbe, de amit itthon találtam abba igen), és nem is extrém a tömege (oké, maratont nem futnék vele, de nem hordozhatatlan).

A hangja... Hát laptopokhoz képest nem rossz, nincs dobozhangja, van benne mély, és magas is, meg viszonylag nagy hangerőnél sem recseg. De azért észben kell tartani, hogy laptop. Tiszta hanghoz vegyél hozzá egy rendes fejest, és akkor jó lesz.
Kompromisszum nélküli hordozható gép viszont nincs.

Igazából én is a cipelhetőség miatt választottam ezt a gépet (munkára használom, és bármilyen vicces, összességében jobb, mint az eddig használt mobil munkaállomásom)

Összegezve: megvenném újra, csak akkor már tudnám, hogy mit ilyen sorrendben kell telepíteni

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.