Hirdetés

2019. október 15., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Asus a7v333 gondok (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1) Vasy


Vasy
(csendes tag)

Szevasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a gép (Asus A7V333; Athlon XP2000+; 9200 radeon; 256 Mb DDR Ram) amikor indul a POST addig eljut hogy kiírja milyen proci van benn és ott megáll. Nem csipog semmit, és a BIOS-ba sem tudok belépni! :(
Ha kiveszem a memóriát, akkor csipog ezerrel hogy nincs benne (a proci kivételével még nem foglalkoztam). Volt olyan hogy megmozgattam a procinak a hűtőbordáját és utána elindult, de kb. csak kétszer. Gondoltam tápra, mert nem voltam vele megelégedve, de csak az alaplap volt rádugva más nem, így az kilőve. Alaplap és proci között gondolkozok, hogy a kettő közül hibás valamelyik.
Ha valaki tud segíteni, akkor nagyon megköszönném!

ABIT Nf7-s v2.0, 2600+Barton(unlock), Samsung Hynix 512Mb(400MHz), Asus R9800 Pro 256Mb 256bit, +etc

(#2) SworD!


SworD!
(tag)

nekem ez is volt a hibam, amiert procit vettem, de tovabbra is csinalja ezt a dolgot, en az enyemnel a vinyora gondolok (probald meg azt is lehuzni es ugy inditania gepet)
irj a fejlemnyekrol!
udv

"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot)

(#3) Vasy


Vasy
(csendes tag)

Azt már próbáltam hogy csak az alaplap kapott tápot és le volt húzva minden ide kábel, még a floppy is. Most próbálgatom, (otthoni a gép, én koleszba vok) és itt elindult elsőre, de nem jósolok neki hosszú időt

ABIT Nf7-s v2.0, 2600+Barton(unlock), Samsung Hynix 512Mb(400MHz), Asus R9800 Pro 256Mb 256bit, +etc

(#4) SworD!


SworD!
(tag)

majd ha legkozelebb ezt csinalja akkor megnezem a hibajelzo ledek, hogy mit mondanak... ujrainditom hatha most leall :)
udv.

"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot)

(#5) Vasy


Vasy
(csendes tag)

Most kivettem a hangkartyat(innoaix 5.1), es mukszik!:C

ABIT Nf7-s v2.0, 2600+Barton(unlock), Samsung Hynix 512Mb(400MHz), Asus R9800 Pro 256Mb 256bit, +etc

(#6) Vasy


Vasy
(csendes tag)

Most kivettem a hangkartyat(innoaix 5.1), es mukszik!:C

ABIT Nf7-s v2.0, 2600+Barton(unlock), Samsung Hynix 512Mb(400MHz), Asus R9800 Pro 256Mb 256bit, +etc

(#7) Vasy


Vasy
(csendes tag)

Ennyertem megvan a hiba!:C
A 4es pci slotban volt a hangkartya, most atraktam az 5osbe es JO! Mukszik, megy es en meg elvezem, meg lehet!:)):C:DD

ABIT Nf7-s v2.0, 2600+Barton(unlock), Samsung Hynix 512Mb(400MHz), Asus R9800 Pro 256Mb 256bit, +etc

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Asus a7v333 gondok (téma lezárva)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.