Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Itt a kvali (30 napig elérhető): [link]
Kvali gyönyörű naplementében volt, a verseny meg sötétben. Egy jó kis eső hiányzott volna még.
Múltkor kyalamiban olyan CP verseny volt, hogy a felvezető körön sem láttam az elöttem menőt, miközben a radar jelezte, hogy közel vagyok hozzá. Csak a vízfüggönyt láttam, semmi mást. Az egy izgi rajt volt és első pár kanyar, kör..
358-as Ferrarival zúztam a replay-ben (eR Er), az ipse meg a 901-es porkával volt. 4. kör előtt engedtem magam elé és próbáltam menni utána. Jópár hiba van benne és összehasonlítva az övével látom, hogy hol bukok hozzá képest, melyik kanyarokat veszem xar íven és hol viszek át alacsonyabb tempót és hogy jön össze a 1.5s difi az alienekhez képest.
Ferrarin csak hátsó szárnyat tudsz állítani, elsőt, splittert nem. Hátsóm az 7-es érték a 14-ből, azaz közepes szárnyállással megyek jelenleg. Így 2:18 alját tudom hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest