Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Ott külön a főmenüből kellett ezt indítani, ott nem lehetett ölni, csak a világba menni, és olvasni így az oldalakat.
Ott még gyerekkarakterrel is mehettél. -
homerhamm
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hádde tezsvírem hogy á rák egye ki á szívedet.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Itt egyedul a HANG ami bajos...Vicces, mert leolom az akarkit, es mikor befejeztem a bulit, jon a jajjveszekeles
ez igaz a karakterem nyogesere is...Nem konstans, de ez akad itt.
Egyebkent minden mas patika !
CODEX
Reszletes, es okos a leiras, a lore. A vizualizacio is patent melle, a menu. A Masik ilyen, nem csak a Codex tortenelemoraja, hanem az allatokkal, a vilag egyeb dolgaival, tennivalokkal kapcsolatos leirasok is Erdekesek ! Szeretem olvasgatni.Evszak Valtozas
Fast Travel, mer ugye ha utazol, megy az ido... Karaktervaltas, Yasuke - Naoe ... Tortenet elorahaladasa / Atvezeto jelenetek...HIDEOUT ba erkezes ( itt is akad atvezeto video )Ezek triggerelik a Seasont in game. A napszakot itt nem lehet befolyasolni direktben, alvassal .Mer hogy nincs ! Evszakot lehet manualisan valtani. HA a karakter idle/tetlen bot uzemmodba van rakva, akkor lassabban telik az ido !
Egyebkent, HA Gyorsutaztok, közben tudtok karaktert is valtani...szoval meg lehet sporolni egy valtakozast.
-
homerhamm
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez volt a régi AC-kba is Discovery tour néven.

Rossi: ez fájt.
Mármint, hogy mi alapján változik az evszak, gyorsutazáskor vagy a történet előrehaladásával is? 
-
callmeakos
veterán
Egyébként én külön értékelem ezt a részét a játéknak. Nem sokat tudok mondani, ahol külön megállok, elolvasni az összes ilyet. Ez kivétel.
-
homerhamm
veterán
A játékban mi alapján változik az évszak?
-
callmeakos
veterán
Az update óta észrevettem, hogy Naoe ruhájának bizonyos részének a textúrája bugos, igaz csak a menüben, illetve egy két helyen beakad a framerate. Viszont azt észrevettem, hogy ha változtatok a grafikai beállításokkal, akkor már nem kell újraindítani a játékot, egyszerűen csak újratölti a világot.
-
demeterf2
tag
Szia!
Nekem is csinálta ezt. Egyszer update előtt, akkor reinstall megoldotta.
Tegnap update után megint nem indult el. Ubisoft start eltűnt a launcher és semmi nem történt.
A megoldás az volt, hogy bezártam uplay-t majd jobb egérrel rendszergazdaként indítottam a launchert. Így már indult szépen a játék.
-
d3tox1c
senior tag
Nektek minden ok a játékkal?
Én az update óta nem tudok vele játszani, nem indul el.
Pc, ubisoft plus -
myckey
veterán
Nem, szerencsere nem ragadtam be semmilyen tereptargyba, objektbe ...semmibe. A hang ragad be, vagy kesik, elofordul.
Egyszer volt olyan, hogy sokat toltott...vagyis azt hittem lefagyott, vagy valami ilyesmi. A terkepen leskelodtem. De egy ket perc, es ment tovabb a kurzor.
Visszaterve, nagyon jol figyeltek dolgokra ! Az eso is, ahogy vegig csorog a hazon, le a karakterre...tocsa lesz alatta stb...Ho is dinamikusan olvad.
Tegnap viharban oltem Stealth mode, es rohadtul jol tudtam operalni, bekapcsoltam a Predator modeot / Eagle / RTG kep ( igy vagy ugy ) ... mindenn is bajos volt, alig lattam, de igy siman vadasztam es szinte az arcukba tudtam maszni.Ez egyebkent a sotet helyeken is jo ! Barlangban kifejezetten jol lehet vele latni, az amugy sotetben vagy homalyban. DE, legalabb egy akarhova akaszthato fenyforrast el tudnek viselni a karakteren, megis...vagy valami.

Raadasul klasszul ki lettek dolgozva az allatok is ! Reszletes etc. Mozgasanimacio is szep. mar amikor nem a fold folott lebeg a kutya
Amugy elegge elvisz ez a koborlas a csajjal, egyelore Yasuket meg sem kaptam ! O meg sokat dob a teljesen mas jateklemeny miatt az egeszen, es vegre daralhatok is, batrabba !
Tegnap is festettem az allatokat, segitettem NPCk dolgaiban, rendet vagtam par jeloletlen helyen, szereztem shophoz fizetoeszkozt...meg probaltam ide oda maszkalni a terepen.
FAST Travelt hagyom egyelore...Majd a karaktervaltas es az atvezeto miatt fog ugrani az evszakom is. Eleg regota tavasz van. -
ripla
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Ha megpróbálsz jégen futni, elkezd csúszkálni, a tetőcserepeken kiolvad a csizmája alatt a hó, felmászáskor meg leveri a jégcsapokat.
Amúgy nálam a patch nem oldotta meg a problémát, továbbra is rohadt lassú néha, tegnap már volt hogy több mint fél percet vártam egy térkép megnyitására...
-
myckey
veterán
jah, susnyas az van, dögivel...
Nekem semmi bajom vele, meg a maszas korlatozasaval sem. Be sem bugolt meg (lekopog )
De kvara megneheziti a tobbi AC game utan, az ember eletet. Szokatlan, de tetszik.Itt a gyilkolas meg egyeb pofaraeses utan szokott a Hang, beakadni. Kesobb jajgat a karakterem es az NPC is...Mint mikor a felirat rosszul van idozitve
neha eloferdul...Par repkedo allattal talalkoztam meg...Egyebkent meglepoen korrektul osszeraktak. Elejen volt par erosebb textura problema, meg atvezeto vagy scriptelt jelenet problema...de mostansag semmi ! (kopkop)

Elkepeszto ahogy osszeraktak ezt a kornyezetet...millio kepet lehet loni. 25h akad a jatekban, de alig haladok otrol a hatra

-
macy
addikt
2 napot nyomtam vele gond nélkül, most 5 perc alatt kilépett dx12 hibával.
-
myckey
veterán

HA mar emlitettem, hogy a kornyezet es a vele kapcsolatos interakcio, maszkalas miatt...mas jellegu a felfedezes, ami kihatassal van meglehetosen a gameplayre, akkor a kibsztt eccakat is meg kell emliteni. Predator mode/eagle v. segit kisse, de alapjaraton jobb ha keruljuk este a feny nelkuli helyeket, mert lofaxt sem latok
legalabb valami gyertya vagy bazari fassag lenne, amivel nem gyujtom fel a vilagot.
Meg ugye az "idougras, alvas stb..." Nem lehet manualisan befolyasolni ezt sem. Jo. Szezont lehet ugrani, es az is okes hogy gyorsutazas meg atvezeto/karaktervaltas is kihatassal van az idore. DE itt is el tudnek viselni, nemi finomhangolast... Legalabb azok a kbsztt ellensegek ne jojjennek vissza. DE persze, ha megy az ido...en ertem, hogy ujraszervezodik a vedelem is. md1 -
macy
addikt
Megjött a patch, 16GB.
-
ripla
addikt
A Shopban vettem, egy komplett szett része, Yasuke-nak is vannak cuccok, de én külön megvettem csak a geart Naoe-nak, meg egy másik szettből a kardot.
Alul vonallal van összekötve az ami szettként vehető meg, a többi egyesével. Vagy viszed egyben az egészet. Ezek a lehetőségek.
-
dropi
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy a tantos bugot javították? Hogy van Tanto a cuccaid között. akkor nem tudsz fegyvert vagy felszerelést cserélni, amíg nem hívod a lovat?
-
myckey
veterán
meg jo, hogy nem vagyunk egyformak !
En meg akad, hogy kifulladok a vege elott, mert telitodok a jatekelmennyel...DE ! Addigra mar bekebelez az egesz, es sok-sok- 100 meg 100 ora-, vagy kozeleben....több tucat. Szóval minden fillert meger az ilyen program, barmi game is legyen.
Most Stalker2 varat magara, olyan 300 ora korul, vagy hogy....
-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
Nem tudom mi lehet ez. Ma is megérkeztem egy új helyre, bő fél percet vártam mire a teljesen elmosódott háztetőn hajlandó volt kirajzolni a textúrát...
Mondom, fullos gépem van, a játék SSD-n, videokártya szoftver a legfrissebb. Más játékokkal nem tapasztaltam ilyet. Ha 30 játékból 29 tökéletesen fut, akkor a hiba nem nálam van, ez teljesen egyértelmű. -
myckey
veterán
remek az állatkert a jatekban ! adja a Flora & Fauna
meg a sok kis mutyur repkedo szirszar estb
Hideout is tiszta Zoo lesz a vegere ! -
myckey
veterán
Van betoltes problem, de itt PC, minden megy patentul. M.2PcieSSD...
Setalgattam kicsit, ezt-azt elraktam a fodala...festegettem madarakat...
Egyebkent örülök neki, hogy a felfedezes "keretek koze" lett szoritva, igy sokkal elvezetesebb es ertekesebb, elmenydusabb ! Itt az utaknak jelentosege van, nem megyek keresztul-kasul az egesz terkepen, mert van amirol lecsuszok, van ami meg olyan suru, hogy embertelen...Realisabb a maszkalas ! -
ripla
addikt
Amúgy nem tudom mikor láttam utoljára olyat egy játékban, hogy a benne szereplő ÖSSZES videó .webm formátumban van bedobálva egyetlen könyvtárba. Pl. MPC-BE lejátszóval gond nélkül végignézhetném mindegyiket, csak nem akarom, de megtehetném. Kipróbáltam néhány másodperc erejéig, megy.
-
myckey
veterán
Az jo, hogy figyelik a visszajelzeseket...szokas szerint. Amugy az elozo patch is hasonlo meret volt, kisebb, de jah.
Mondanam hogy orulok a lovacska auto jarkalasanak, de amennyit eddig lovacskaztam, pont nem is erdekelt. Persze sokan kertek mar !
Ez a RESET sem artott, azert ez is alap, hogy ujra lehessen osztani a Mastery..., de ez sem erdekel.MULTIPLE Items ! EZ KELLET ! Vegre nem egyesevel kell szarakodni, lehet sokat kijelolni...nem is ertem, hogy a fenebe hagytak ki ezt az alap funkciot. Sokan kertek !
A fo-fo Objektiva elerese egy gombbal, jo opcio... de ez sem erdekelt. De Jo !
Kivancsi leszek, mit javitottak a csajszi erzekelesen, es a Boss harcon...Animacio, grafikai es egyeb texture problemak is orvosolva lettek, meg a hang, az is beakadt parszor a hullaknal !
Meg egy raklap egyeb
fassag...
-
ripla
addikt
De, ez volt a baj, most már megy.

Viszont nem értem, hogy miért tömöríti össze ilyen homályos, mosott, vacak minőséggé a képet. Játékon belül tűéles minden.
#349RolEnD_
Lehet hogy csak átsiklottam felette, de egy árva szót nem találtam arra vonatkozóan ebben a patchben, hogy javítva lenne az én problémám, amit sokan mások is írtak a különböző fórumokon, miszerint néha egy térkép vagy egy menü betöltése akár 10-12 másodpercig is eltarthat, vagy az hogy néha cirka 15 másodpercet várok egy kb. 5 másodperces párbeszédre. -
RolEnD_
tag
Holnap jön az első nagyobb patch:
Title Update 1.0.2
[link] -
ripla
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
PC előtt ülve vettem meg, de szerintem az ugyanaz.

60 pont nem tudom mire lesz elég, 100 pont a -20% kedvezmény.És igen, elnézést mindenkitől, benéztem, 200 pontot írtam, miközben 100 pontba kerül a kedvezmény, elnézést!
-
Peace
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Igen, úgy valóban nem kifizetődő az előfizus megoldás. 70-80 órát simán bele lehet ölni, ha minden küldetést ki akar végezni az ember. Ha pedig a teljes térképet, akkor 200-at is akár.
-
myckey
veterán
ebbe 100 meg 100 orakat belerak a jatekos ! 10 ora az semmi...
PC Max grafika 2K meg RT kutyafule...lehengerlo a kornyezet, a design, art, idojaras meg etc...Lovat alig alig hasznalok, gyorsutazas is felejtos. Barangolok. Hol a vilaggal foglalkozom, hol a Hideout, esetleg az Objektivak/feladatok.
Esélyes, hogy fogalmam sincs, mikor erek a vegere...!
De itt sem a vege erdekel engem, ahogy a Stalker 2 is bevett 300 orat, es meg nem fejeztem be !Itt is a Gameplay, a feeling es az atmoszfera , ami elvisz. Nagybetus jatekelmeny !
-
-
ripla
addikt
Ezt bevallom még nem néztem. Délután meglesem, kösz a tippet.
#339Rossi
Csontvázas cuccokból minden jöhet.
A kard is elég laza, ez a piros füst ami a pengét körbeveszi pont passzol hozzá, eredetileg nem ez van kitalálva hozzá, hanem ez:
De úgy voltam vele, hogy a piros szemhez a piros füstös kard illik, úgyhogy azt egy másik gearből vettem meg.
Ja, az is poén, hogy guggolás után 2 másodperccel amikor aktiválódik a vanish, a szeme is "kialszik".
-
Rossi
addikt
Kicsit beszippantott a játék.
10 óra alatt még csak most cserkészem be az első boss-t.
A térképnek jó, ha 5-8%-át fedeztem fel, de mindig belefutok egy kipakolandó kastélyba, táborba, üzembe.
A grafika kiváló, kivéve a Hideout-is frame drop-ot XSX-en.
Egy a bajom vele, a STALKER 2 után túl könnyű...
-
myckey
veterán
Nekem elég normasl kiadas lett...Persze hogy jar hozza ! Alap felszereltseg a PHOTO MODE !
Itt Hybrid vezerles akad...tehat Klaviatura es Gamepad is jatszik.
-
ripla
addikt
Tényleg, a normál kiadáshoz nem jár a fotómód? Sem az F3, sem a kontroller L3+R3 lenyomása nem hozzák elő.
-
myckey
veterán
ha már...
Az állatokat simogatás utan, hozza lehet majd adni a bazishoz " Hideout", amit ugye lehet epitgetni, szepiteni ! Emberek komoly idoket, hosszu orakat aldoznak ra, es mesesen festenek . Meg ugye sok-sok elonyt is tartogat...Meg a mindenfele elolenyeket, le lehet festeni, ezek is random dolgok es klasszak.
De random fizetoezkozt is talalhattok elszorva, amivel lehet fizetni az In-game micro tran. akarmiert is. Shopban. Ez is jo dolog... -
myckey
veterán

csak...úgy...
-
ripla
addikt
Na, ezt a geart meg KELLETT vennem, meg a kardot is.

A gear Vanish opciója úgy van, hogy akárhol vagy, ha leguggolsz akkor 2 másodperc múlva eltűnsz, nem látnak. Viszont ha megmozdulsz, akkor megint látnak. Arra jó, hogyha nyílt terepen vagy és észrevesznek, gyorsan leguggolsz és már el is tűntél.

Még jó hogy meg lehetett venni őket külön is, összesen költöttem rá 3750 forintot.
Viszont ez a Kusarigama brutálisat sebez, a másodlagos opciója konkrétan területre hat, és aki körülöttem van az borul. Sokkal jobb mint a Katana meg a Tanto, látványra és sebzésre is. -
homerhamm
veterán
Amúgy nagyon durva milyen részletek vannak a játékba, pl. a vér szétploccsan a falon, a szél, ha belépsz a templomba a karakter leveszi a cipőjét, stb...
-
homerhamm
veterán
A kutyákat se lehet megsimogatni?
-
homerhamm
veterán
Sziasztok, most kezdtem el a játékot, hogy kell karaktert váltani?
-
Peace
nagyúr
Nem találtatok esetleg olyan trainert, ami felfedi az összes nevesített boss lelőhelyét? Szívesen kinyírnám a 864 célpontot, ha nem lenne full ismeretlen a fele 0 támponttal.....
-
ripla
addikt
A legújabb rekord, hogy egy játékbeli kisfilm lejátszása közben háromszor állt meg, hogy töltsön néhány másodpercet....
Illetve most azt játssza, hogy Alt-Tab után nem látja az addig használt kontrollert, ki kell lépnem teljesen és újra elindítanom, hogy megint működjön...
Komolyan, mi ez?
Hangsúlyozom, Ryzen 9-es konfig, 64 giga rammal, 20 gigás RX7900XT-vel, a játék pedig SSD-n van... -
myckey
veterán
hókuszpókuszt nem szeretem
de akad erdekesseg a tarsolyban, tudok errol is. olvastam mashol. Igazabol kezdek megbaratkozni a predator / Eagle visionnal is...Ezt el is viselem, mert a Sas az regi cimbora, illetve ez a Fekete / Feher, lopakodos uzemmod, vorosre festett ellenfelekkel....Ez a feeling meg tetszik is.
-
ripla
addikt
Na és ez!? :0
https://www.reddit.com/r/assassinscreed/s/RhHVRXMQM6
Slow Time és Escape Strike build, tiszta Mátrix!
-
myckey
veterán
Samurai Daisho accidentally killed by falling bell.

Hitman eleterzes, Sam Fisher melle...
hogy engem mennyire idegesitenek ezek a jelolok, visszajelzok meg mindenfele szarok...nezem ezeket a videokat, es jah... En levettem minimalistara, vagy kikapcsolgattam es noveltem az atlatszosagot.
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Igen, de a részecske effekt is hatásos hozzá, ahogy midet is visz a szél..kavarog stb.
Vagy egy hóvihar, akár egy esőzés...ahogy a ruhára ráfagy a cucc, vagy az "ereszről" csordogál a viz es folyik rovább a ruhán.Mikor bezúgok egy bozótba vagy aljnövényeztbe, minden is repked es száll meg teli a monitorom. Vagy a köd, ami beboritja a tajat !
Sorolhatnam, es ez melle egy raklap kimerevitett kep, kb. filmbe illo. Most is redditen figyeltem miket raktak be Photo Mode segitsegevel...Alig tudtam megkulonboztetni a valosagtol.--- Assassin’s Creed Shadows Is More Than a Game – It’s a Lesson in Japanese Values and Community
[link] Ez is adja nagyon, hat pont nem is erdekel sokszor a gameplay, hanem csak a kornyezet! Feeling !
The wind in Assassin's Creed: Shadows offers more than graphical bluster
Ezt a cikket kerestem...

Visszaterve ! Ahogy a karakter hajat lengeti a szel, illetve ahogy a feny szurodik kozte, a hajszalak kozott...Meg maga az egesz RT / Shadow ! Brutal mi van estenkent !
( csak lenne egy kva fakjam )rumkola
Lehet örülni, akkor mar legalabb kaptunk egy ertelmes gamet, egy masik melle.
-
rumkola
nagyúr
Jó a játék, de a 8 éves Osdysseyt nálam nem tudta lelépni semmiben.
-
myckey
veterán
The seasons changing in Shadows is a great RPG mechanic
I spent about 50 hrs visiting all the viewpoints before starting the MQ in Shadows and it took about 2 in-game years.
Legjobb, hogy valoban nem csak "dekoracio"...kihat a jatekmenetre, lopakodasra pl. Sarban hallanak elobb, esoben hoban lepdelve kevesbe...ha meg oda a novenytakaro, akkor bajosabb bujni, maskor meg pont a jeg jon jol. -
myckey
veterán
-
dropi
senior tag
Én minden AC meg FC játékot előre megrendelek, én ezeket szeretem a legjobban. Bár nekem az első a Brotherhood volt, ami tetszett, de az RPG-sített játékok nekem jobban bejönnek és pont a modern kor idegesített benne mindig is, így nem bánom, hogy ezek kikoptak már a játékokból

-
myckey
veterán
Jó ez a két eltero karakter, raadasul meroben mas is, mashogy is kell hasznalni. Jó hogy nem vittek el Yasuket is ugrabugra iranyba.
Az sztm boven vallalhato, hogy valtani kell kozottuk...Ott van a Ninjon csaj, vele felterkepezek, elvagom a "riasztot", esetleg likvidalom azt az egy kiemelt embert, megkeresem a "sas" pontot..
Majd johet a Tank ! Lehet apritani, daralni...Az is tetszik, hogy a " Sas " pontokat... oda tettek, ahova...tortenelmileg/földrajz es jatekmechanikailag/gameplay is okes sztm. A ket karaktert pedig szepen lehet hasznalni, az erossegeikre epiteni.
Frankó a " bázis" épitese is, raadasul hasznos es latvannyos, meg kellemesen el lehet ott lenni...
A Menu is tetszik, jo hogy nincs millio stat, meg ugy az egesz hardcore RPG-t kicsit kihereltek, terkep sem telipakolt lootolasrol szol,es a felfedezesnek is megvan a maga varazsa. Sokkal kozelebb van ez a resz az eredeti AC-k hoz, mint barmelyik elozo OW RPG darab... Stealth is Hitman/SplinterCellt idezi...a mozgask. es a parkour meg PoP kb.
Main Story & Side is okes, egyelore az egyeb aktivitassal is elvagyok, bar ezt majd lehet keveslem, meg meglatom hogy alakul a layout/setup ami a diverzitast illeti, remelem nem lesz kesobb sem kaptafa az egesz, mert az elveszi kicsit a kedvem. Jatekmenet is at lett alakitva tobb dolog miatt, DE egy kibsztt " torch" vagy valami gyertya, vagy akarmi jo is lenne, mert ejszaka loszart sem latok !
Hiaba a szep bevilagitas etc...a sotet az b+ sotet.A Kornyezetrol felesleges odakat zengeni...pazar az egesz, de ez az evszak es idojaras, akkor is baba ! Raadasul tetszik, hogy szepen mereteztek dolgokat, vegre kicsinek erzem magam a vilagban, van melyseg es tavolsag meg egyebek...illetve nagyon szeretek maszkalni a suruben, fel a hegygerincre ! Van benne kreativitas, Art, design...
Szerencsere az Allatvilagot sem kell gyilkolni !
Kva jo, hogy harmoniaban a termeszettel lehet jarkalni, kb.
A Sok szentely, oltar, templom stb...hat az SOKKK ! DE b+ Ez JAPO, mit is varhatnek
A sztori engem kicsit tordel, ezek a beagyazott elemek, emlekek so-so....Klassz a feladat/az event, de neha vakarom a fejem hogy merre es hogy.A CODEX is ugyes, lehet muvelodni, ezt mindig is szerettem ezekben a jatekokban. A domborzati terkep is klassz lett, kell is, mert most nehezebb eloszlatni a kodot.
Nem hianyolom az idotekerest sem, ezek a napszakok/evszakok be lettek love...Nem tenne jot a gameplaynek, ha az ember folyamat atalaudna ezt vagy azt.
Remelem nem fogok belefasulni a terkep pucolasaba, de ez a mostani rendszer sztm engedekenyebb, baratibb es jutalmazobb. Nincs tultolva, ahogy irtam.
A modern szal nem izgat, sose izgatott...bar a fantasy resze erdekelne.
Hajozas is hianyzik, Odyssey 300+ orabol parat eltoltottem a vizen
Az is tetszik, hogy nem minden aktivitas van listazva a Mapon, de azert dinamikus esemenyekbol meg el tudnek viselni, tobbet...( Meg a jatek eleje...szoval...meglatjuk )Atvezetok javultak ,de nem egy Sony minoseg...sztm ez eddig a legjobb UBI mercevel merve, AC OW kereteken belul...Immerse-Japo szinkr az klassz, a mimika, ajak stb okes. random NPC kapcsan mar vakarom azert a fejem....
Muzsika bejovos, ez a Kill Bill vibe adja ! Sokaknak nem tetszik, hogy valtogat modern es folk. kozott...hat na !
Animacio azert darabos is tud lenni, de OW game...elfogadok par degeneralt mozdulatsort, mert...amugy meg sokszor keresem az allam, szoval. Lehetne tobb kivegzes, is. Bar elegge eleje meg a SKILL tree, szoval lesz meg ez varialva ! Varjuk ki a veget.Harcrendszer nekem annyira nem tetszik, elegem van mar a blokkolas, gurulas idozites sokat bel kell verjek az ellen HP ba dologbol. Bar, a Csucsima ko papir ollo se volt kedvemre. Azert meg mindig jobb mint az elozoek, attol valtozatosabb lesz ez, mar cask a ket nagyon eltero karakter miatt is, ket jatekstilus.
Jo game ! Vegre szakit par dologgal, behoz par masikat, elorelep es sztm a tolas jot is tett neki. Ahhoz kepest, ossze van rakva. NEM kesergek a peccsek utan. Nem verem a fejem a falba

Meglatom, hogy kesobb...mennyire marad valtozatos, elmenyszeru, addiktiv etc...VAGY beleunok az egyhangusagba, esemenytelensegbe, kaptafa dolgokba. csak nem...
-
zseko
veterán
"(Ki akarja amúgy az óriás néger segget nézni az egész játék alatt, ha lehet egy kecses japán csajét is?)"

Pont ez miatt játszom én is minden játékban csak női karakterekkel
Nekem viszont a távolkeleti világ nagy kedvencem, épp ezért vagyok annyira mérges hogy beleerőltettek egy fekete embert, ráadásul kötelezően játszhatóvá téve, hogy meg sem vettem a játékot.
Majd egyszer, ha 75%-os leárazásban lesz. Bár amúgy sem vennék meg Ubi játékot teljes áron. Arra kíváncsi leszek, lesz-e majd hozzá mod amivel lehet módosítani a férfi skint.
Egyébként a színesbőrű (nők) a másik kedvenceim az ázsiai nép után
, szóval nem azzal van bajom hogy néger, hanem hogy egy ázsiai környezetbe erőltették bele. Bárhol máshol szívesen játszom velük. 'Fehér' embert sem fogadtam volna el.Egyébként is, szerintem ez az AC és az utóbbi AC-k már nem az az AC aminek indult az elején, bedobtak pár 'emléket' meg hasonló utalást mintha lenne köze az eredeti Animushoz, de semmi köze már hozzá. Kb. sima FarCry clónná lett a szememben, más köntösben.
-
S e t h
nagyúr
Ez valóban zavaró a játékban.
Szét nindzsáskodom a kastélyt, erre a végén találok egy tárgyat, talán zászlót, ami előtt egy akkora tárgy van, amit csak Yasuke tud elmozdítani.
Ki kell mennem a kastély területéről, váltok a másik karakterre és akkor jön videó, változik az évszak is és újra tele van ellenféllel a kastély.
Hagytam ott a francba. -
AD4MINATOR
nagyúr
- Ha már váltogatni kell, miért nincs eleve odaírva a küldetéshez, játékelemhez, hogy kivel kell megcsinálni. Példa: Volt egy Tomb valahol, ami egy tábor közepén volt, ki kellett mindenkit nyírni, hogy hozzáférj a bejárathoz, ezt meg uis tettem, majd mikor odaérek, kiírja a játék, hogy ezt csak Yasukéval lehet megcsinálni, de ott nem tudsz átváltani, ki kell menni a táborból, majd vissza, de természetesen mindenki vissza spawnol a helyére és kezdhettem újra az egész tábor kipucolását.
- Nem értem, hogy ahogy az azonnali ölést be lehetett állítani, a dobó fegyverekre ezt miért nem lehet? Itt egy tökéletes lopakodó gépezet, de 3-as szint felett max a szolgákat lehet kinyírni egyetlen dobással.
Uhhh.. ezek elég amatőr hibáknak tűnnek AC részéről
-
dropi
senior tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Pontosan ez a lényeg szerintem is. Én nagy AC rajongó vagyok, ezt is előrendelésben vettem meg és annak ellenére nagyon bejön, hogy nekem a távolkeleti világ korai szakasza soha nem jött be, és nem is voltam túlságosan boldog, amikor Ubi bejelentette, hogy itt lesz a következő rész, bár én a sztorit nem is nagyon szoktam figyelni, alapból a játékok hangulatát szeretem, néha csak berakom a tévére háttérnek a városi életet

Bár az összes AC-t mindig végigjátszottam (az összeset Xbxon!), és ez alapján nekem ez a játék a második kedvencem. Az Odyssey volt sztem a legjobban eltalált játék, a legjobban eltalált főhős(ök). Abban nekem az tetszett a legjobban, hogy ment a lopakodás, az assassinoskodás, de távolról is bárkit le tudtál szedni egy lövéssel.
És akkor itt rátérnék arra, ami engem idegesít ebben a részben, és ami miatt nem ez lesz a kedvencem.
- Rohadtul idegesítő, hogy át kell váltanom Yasukéra, nem érdekel a csavó, utálom az egész stílust, amit képvisel, és azt is, ahogy játszani kell vele (ezért volt nekem szenvedés a Valhalla is, pedig ott is csaj karakterrel nyomtam végig), miért nem lehetett úgy megcsinálni, mint az Odyssey volt, aztán mindenki döntse el, hogy milyen stílusban akar játszani. (Ki akarja amúgy az óriás néger segget nézni az egész játék alatt, ha lehet egy kecses japán csajét is?)
- Ha már váltogatni kell, miért nincs eleve odaírva a küldetéshez, játékelemhez, hogy kivel kell megcsinálni. Példa: Volt egy Tomb valahol, ami egy tábor közepén volt, ki kellett mindenkit nyírni, hogy hozzáférj a bejárathoz, ezt meg uis tettem, majd mikor odaérek, kiírja a játék, hogy ezt csak Yasukéval lehet megcsinálni, de ott nem tudsz átváltani, ki kell menni a táborból, majd vissza, de természetesen mindenki vissza spawnol a helyére és kezdhettem újra az egész tábor kipucolását.
- Nem értem, hogy ahogy az azonnali ölést be lehetett állítani, a dobó fegyverekre ezt miért nem lehet? Itt egy tökéletes lopakodó gépezet, de 3-as szint felett max a szolgákat lehet kinyírni egyetlen dobással.Amúgy sztem messze itt volt a legnagyobb grafikai fejlődés, imádom, hogy él az egész, ahogy fújja a virágokat a szél pl az nagyon élethű.
-
Doblós
aktív tag
Én is sz@ptam ám nem kicsit a játékkal,pl.az új Adrenalin,a 25.3.2 gatya,avval folyamatos fagyásaim voltak.
Végigbújtam a redditet és a steamet is,nagyon sokan szívnak különböző hibákkal,szóval nem egyedi eset a tiéd.
Most,lekopogom,12 óra játékidő alatt a fagyások eltűntek,néha random eltűnik minden,gondolok itt arra,hogy nincs "célkeresztem,inventorym a játék alatt,olyan,mintha fénykép módban lennék,de ezen kivül minden flott.
Egyébként van,akinek folyamatos kék halált okoz,meg gép újraindulásokat,szvsz te még a "szerencsésebbek" közé tartozol -
zseko
veterán
Ami nekem a Win11-ben a legnagyobb problémát okozta és felhúztam magam, az a nyomorék start menü amit csináltak, még programot is hajlandó voltam venni hogy visszaállíthassam a win10-es kinézetet. Szerintem az a csempés megoldás volt a legjobb és leghasználhatóbb menü eddig.
Képszerkesztésre meg IrfanView. Kicsi, egyszerű, ingyenes

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ott még gyerekkarakterrel is mehettél.
ez igaz a karakterem nyogesere is...Nem konstans, de ez akad itt.
Mármint, hogy mi alapján változik az evszak, gyorsutazáskor vagy a történet előrehaladásával is? 

Nem gondoltam volna hogy a Ubisoft erre is képes.

De itt sem a vege erdekel engem, ahogy a Stalker 2 is bevett 300 orat, es meg nem fejeztem be !

Hiaba a szep bevilagitas etc...a sotet az b+ sotet.