Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6648) Demophoon44


Demophoon44
csendes újonc

Hali
Apró segítségre lenne szükségem. Lassan sikerül összeszednem az épülő gépem darabjait amik között egy Asrock B450M Pro4 lap is szerepel ami majd egy Ryzen 3 1200 procival fog párba állni. Pcx-ről rendeltem a lapot Bios frissítés nélkül kb 1 hónappal ezelőtt így nem igazán tudom gyárilag milyen Bios van a lapon.
Felszaladtam az Asrock oldalára ahonnan szerettem volna már most letölteni a legfrissebb biost, hogy ha eljön az idő amikor összepakolom minden kéznél legyen, ám kicsit összezavartak az oldalon írt dolgokkal:

https://www.asrock.com/mb/AMD/B450M%20Pro4/#BIOS

Mivel a tulajdonomban lévő Ryzen 3 1200-as proci Summit Ridge-es ezért a legfrissebb biost nem ajánlja az oldal (legalábbis ha jól értelmezem), viszont az előtte kiadott bioshoz meg ajánlja az "all in 1 with VGA driver" meglétét viszont csupasz fém vázára frissiben kerülne a windóz majd de csak a bios frissítése után, igy ezt a drivert utána tudnám felpasszírozni a rendszer mellé.

Most, hogy bő lére eresztve vázoltam a helyzetemet, a kérdésem ezeket érintve a következő lenne:
A fentebb linkelt listáról melyik verziójú Bios lenne a legideálisabb a majdani rendszer mellé, ha későbbi bővítési lehetőségeket (új ryzen procik) szeretném magamévá tenni?
Esetleg a bios frissítse előtt az új rendszer települjön, rá pedig "all in 1 with VGA driver" ?

Bocsi ha hosszú lett!
Ha esetleg hiányzik info akkor írjátok mire van szükség a tanácshoz.

Köszi előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.