Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5011) newwave0507


newwave0507
tag

Sziasztok kedves fórumtársak!

A segítségeteket szeretném kérni! Adott egy ASRock Z97 O.C. Formula lap. Ebben a lapban használtam 4x8GB Corsair Vengeance PRO ramot, amit el is adtam nemrégiben. Az egyik barátom adott kölcsön ramokat ideiglenesen, azzal használom jelenleg is. Amikor megkaptam tőle, csak random bedobtam a ramokat, megmondom őszintén, már fogalmam sincsen melyik foglalatokba.

Aztán pattant az ötlet, elvittem delidre a procimat, oké rendben ez kész is lett, csak éppenséggel annyi gondal, hogy a cpu foglalatban az egyik tüske vége lepattant.., hmm hát rendben.. az A1-A2 foglalat hibát dob, vagy 2A hibát, vagy 29et. Oké rendben.., felvállaltam elküldtem cink_elek Úrhoz, Ő tökéletesen meg is csinálta a lábat. Teszem be a procimat, ramot az A1be, vagy akár az A2be.. semmi.. ugyan úgy 29es hibát dob a lap. Próbáltam másik procival, ugyan ez.., a RAM slotok tuti jók.., semmi fizikai hatás, sem túlfeszelés vagy bármi más nem károsíthatta őket. Ramokat is próbáltam cserélni.. de semmi.
Ha valaki tudna nekem valami jó tanácsot adni, azt nagyon szépen megköszönném.., mert így hogy szeretem a gépem, és törődök is vele, nagyon bosszant hogy 2 SLOT szórakozik.

Tisztelettel,
newwave0507

Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.