Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1636) Ghandi


Ghandi
aktív tag

Sziasztok!
Most épitek egy HTPC-t.Asrock G41M-S alapot használok és egy Celeron 3300 procit,ezek vadonat ujjak.A többi ami éppen volt itthon VGA NV 9800GT RAM 2x512MB 667-es Kingstone,Creative audigy hangkártya.
Összeraktam,most egy rendes ATX házban van amig nem lesz pénzem HTPC házra,szoval igy egy normális gép kinézete van.Kiprobáltam a gépet,net HD filmek stb álltalános dolgra kiválló! Na de ha már egy ilyen gépet összeraktam,gondoltam kiprobálom hogy futnak rajta a játékok,és borzalmas! 1042x768ban is darabos a kép pl Crisys Warheadban,iszonyat lassuak a betöltések.Az elözö asztali gépenen(aláirásomban még az van)sokkal jobban futottak a játékok,pedig abban a proci és a VGA is gyengébb volt,ráadásul csak DDR1-es RAM volt benne.
Ez most csak beállitás kérdése vagy ez a lap ennyit tud és kész? Azt láttam hogy a proci FSBjét jumperral kell belön,ahoz nem nyultam még,a BIOSban sem állitottam semmit a bootoláson és integrált VGA,Audio letiltásán kivül.
Mivel nem vagyok valami nagy tudorja ezeknek,mit állitgassak és hol?
Ja a jövöhéten érkezik meg hozzá uj memória 4giga 1066-os.Lehetséges hogy a mostani 1giga 667-es memória fogná vissza ennyire a teljesítményt?

Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.