Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
link ilyen van ? Mert ha igen akkor már veszem , szedem
-
scyllarus
veterán
-
lofagi
addikt
Konkrétum még nincs, csak annyi, hogy nem kell sokat várni. :]
"We will also announce the start of the next test in the coming days. We can say now that the test itself will run longer, around two weeks, and we will extend hours to include 24 hour weekend testing."
Ebből én azt szűröm le, hogy max 1 hét. A többi pedig fordítás kérdése, hosszabb lesz, 2 hét kb, és hétvégén egész nap lehet majd játszani. :]
-
lofagi
addikt
Nem tudom amúgy,hogy ez a jelzés hogy működik, sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni artyt. Viszont szerintem függ a távolságtól. Minél messzebb van az arty annál tovább tart a jelzés és fordítva. Gondolom én. Viszont szerintem ezzel az artival nem kellene a kezdőről puttyogni, de ebben se vagyok azért biztos. :] Várom a köv tesztet, hátha lesz rá módom azt is kipróbálni. :]
-
L4mie
veterán
jó így
néztem streamelt játékot, jingles-t talán meg quickybaby-t meg cleverland-et asszem így írják, mindet sebezte arty, csak kevesebbszer mint mondjuk WoT ban, tegnap anyáztam hangosan amikor T67-t legjobb pozíciómból, oneshotolták, pedig éppen nagyon élveztem a játékot...Na ez nem kell, itt figyelmeztet majd, max pár tized másodperccel rövidítik a figyelmeztetést, ha buffolni akarják, de szerintem jó hogy szól.
mindenképpen ki fogom próbálni az arty-t itt is, WoT ban régebben szerettem, manapság már nem megy. -
Angel1981
veterán
válasz
#40993792 #731 üzenetére
Köszi!
Szerintem nagyon jól tudják a készítők, hogy a WoT-ban mennyi frusztrációt okoz az arti, és erre figyelnek itt. Pl. kapásból csak max. 3-3 lehet oldalanként, becsapódás előtt figyelmeztetés van, en bloc gyorsabbak a tankok, stb. stb.
Szerintem itt az arti jelentősen hasznosabb kiegészítője lesz a csatának, míg egyúttal kevesebb frusztráció forrása. -
lofagi
addikt
válasz
scyllarus #732 üzenetére
Ezért lesz az,hogy skill is kell most már az artihoz! Bár nem mondom,hogy a WOT-ban azért mindenki tudott artizni, csak ott ha betalálsz akkor nagyon betalálsz. Viszont itt valóban jó,hogy kapsz egy figyelmeztetést, ettől függetlenül 1-2 tankkal ami nem úgy mozog, így is úgy is bekapsz valami sebzést. Szóval szerintem azért jobban lehet élvezni a játékot egy artival és egy arti ellen is. Nem kell végre azon örömködni a kör elején, hogy jee nincs arti, lehet úgy játszani ahogy a stílusod óhajtja.
Más:
"The Early Access is a part of the Armored Warfare testing process. It does not represent a finished product and may contain various issues: unstable servers, gameplay bugs, balance issues. The purpose of Early Access testing is to find these issues and to correct them."
Azért kíváncsi lennék, hogy hányan olvasták el ezt a károgók közül.
-
scyllarus
veterán
-
lofagi
addikt
Ma először volt olyan hibám,hogy a sorban egyszer csak eltűnt mindenki, nem mutatott 1 játékost sem, s engem pedig nem engedett be, utána pedig csak a játék újraindításával tudtam csatlakozni. Amikor beléptem, láttam,hogy a tankom bizony a csatában van. Sajnos nem is tudtam belépni már oda. Így végig "afk"-zta a tankom a kört.
Nagy királyság.
-
lofagi
addikt
Új infók a tervekről.
-
lofagi
addikt
Úgy tűnik, ma nem akarják korábban kezdeni.
-
BR-Steel
tag
Pár napja kezdtem el a játékot
Über brutál game lesz.
Remélem ha az ellenség foglalja a bázisunkat azt a hülye vinnyogást kiveszik.
Minden játéknak így kellene kinéznie. Grafika valami hihetetlen jó, nálam minden pályán 65 fps-el megy a játék.
-
L4mie
veterán
válasz
#40993792 #722 üzenetére
Keret nélküli ablakban kell futtatni attól jobb?
Na ilyent is keveset hallottam
vagy csak azt írja, hogy jobb mint keretes ablakban.
még talán az AA állítás ami jobb lehet, persze nem teljesen értem.Na mondjuk tök mindegy majd #2 re lesz érdekes, mert ma angol lesz és pont nem érek haza 9 ig... szóval nem lesz T3-as tankom
sebaj élveztem ezt az 1 napot is.
-
L4mie
veterán
én nem néztem tegnap terheltséget, de első indítás után eléggé lassan töltött meg néha voltak érdekes akadások, aztán 2. indítás után ég és föld +10fps igaz egyszer szénné fagyott...de utána megint jó volt.
Átmásoltam simán SSD-re, na úgy maga a kliens elindult, de nem engedett fel a szerverre, szóval maradt az 5400 es vinyón, amin ugye lassan töltött be, de nem volt vészes mint korábban, SSD ről szerintem méginkább meglódulna, és szerintem simán hozna +fps-t mert eléggé tekeri a vinyót játék közben is, szerintem.
latency remek volt általában 30-40 között, ellenben voltak ugráló tankok, de ez egy EA, szóval: who cares?Amúgy irányítás meg minden tökre WoT ellenben a hangulata baromira nem az, picit olyan mint WoW után amikor Rifteltünk, ugyanazok az alapok, de baromira más játék és itt a hasonlóság hasznos mert megkönnyíti magát az irányítást.
Bírom a játék fizikáját, meg hogy nem értettem miért nem tudok a kerekes járművel helyben fordulninekem 2. körben átlag 52 fps-em volt. voltak fps dropok azért.
-
jano_77
nagyúr
Nagyon bízom benne, hogy nagy mértékű lesz az optimalizálás, mert nekem jelenleg a procim 100% megy és a GPU is 90% felett van emiatt sajnos és a tereptárgyak renderelése sajnos eléggé késik - lövök egy célt, aztán kiderül, hogy egy épület van közöttünk, csak épp nem mutatta. :-/ Vagy tegnap volt épp, mikor Vitiris-el mentünk szakaszban, hogy a enemy tankból csak a láncot és a tornyot jelenítette meg a gépem! :-(
Tudom, hogy a procim nem egy erőmű, de azért ennél jobb teljesítményre számítottam. -
tick
aktív tag
válasz
#40993792 #714 üzenetére
Én a Porsche zúzó TD-t szeretném.
Ha jól sejtem ez van az első kommentben lévő képen is.
-
lofagi
addikt
válasz
Balika23hun #712 üzenetére
Vót már cheers! :]
-
Balika23hun
aktív tag
Tier 7-es járművek a második tesztkőrben. [link] Lesz M1 Abrams.
-
L4mie
veterán
noh, lelőtték a szervereket...
volt egy nagyon szép utolsó köröm, valahogy jobban bejönnek a BMPk most, nem tudom miért.
-
L4mie
veterán
vajon ha SSD-re átpakolom gyorsabb lesz? O.o mert most döglassan tölt.
-
tick
aktív tag
"prémium" tankokat EA-ben nem kapjuk meg?
-
L4mie
veterán
apa kezdődik
nézzük! -
lofagi
addikt
Hehe, Tier7
Örülök,hogy ha az 5ig el tudok jutni, nem hogy a 7ig!
De legalább biztos,hogy lesz 2. turnus. :]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest