Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen srácok. Köszönöm, hogy erőt adtok. A véleményetek, a hozzáállásotok, a támogatásotok nagyon sokat jelent.

(Közben itt Szekszárdon készen áll az idei év tizedik ingyen számítógépe egy rászoruló diáknak. És a héten szereztem egy családnak egy mosógépet.)
-
Évekig mondogatták nekem az emberek akik épp mellettem álltak, vagy mellettem dolgoztak, vagy épp bármit is csináltak mellettem, amikor épp egy olyan hírt hallottam, hogy segíteni kell valakin. És mindig mindenki ugyanazt. Hogy miért éppen ő segítsen? És én mindig ezt válaszoltam nekik, hogy: miért ne te?
Hét éve elegem lett ebből. Elegem lett a körülöttem lévőkből. Úgy döntöttem, hogy én leszek az, aki a "miért ne én"....
Volt két munkatársam. Egyik J. t@núja a másik a H. gyülekezetes. Tényleg így volt. Soha egyik sem segített másokon, csak olyanokon akik benne voltak a csoportjukban, a közösségükben. Tegnap amikor voltunk festékeket venni, ott mentük el autóval Szekszárdon a központban, és ott álltak hármak a bank előtt, J.T.-tól. Mindig ott állnak, csak nem mindennap. Téríteni az embereket, vagy nem tudom miért....Beszélgetni? Nem tudom tényleg. Szóval megláttam őket, és mondom az asszonynak, hogy látod? Ők így mondják, hogy jók, hogy segítenek másokon. Csak beszélnek róla...... Csinálni kell.....nem beszélni róla.....
-
válasz
radicspeter
üzenetére
Pedig már egyszer "letiltottam" a gyűjtést. Sőt, eddig többen is figyeltük ezt, hogy ne menjen. De letiltom megint. Érdekes.

-
válasz
Meggyi001
üzenetére
Megvannak az alkatrészek. Jövő hét szombat előtt felugrok penészt írtani. Azt nem is kérdeztem az anyukától , pffff, meg sem merem kérdezni, hogy a bojler mikor volt kitisztítva, hány éve.... mert most ugye állt tele vízzel 7 hónapot.
A két kép 70 ezer.
+ 140 000,00
- 70 000,00 - Tisztítószerek, festékek, stb. kellékek
---------------
+ 70 000,00 Ft
-
-
Jövő hét szombaton megyünk lakást felújítani a családhoz.
-
-
Eddig itt tartunk:
+ 492 000,00 - 4fund.com
+ 20 000,00 - anyuka számlájára ment
+ 10 000,00 - nekem jött
---------------
+ 522 000,00
Ma ki lett fizetve eddig:
+ 320 000,00 - MVM
+ 40 000,00 - EON
+ 20 000,00 - Kajára adtam az anyukának
---------------
+ 380 000,00
+ 520 000,00
- 380 000,00
---------------
+ 140 000,00 - maradt.1-3 héten belül lesz újra áram a lakásban. Elkezdődött az internet és tv szolgáltatás vissza állítása is. Elkezdtem szervezni a lakás felújítást. Ez várhatóan 3 héten belül fog megtörténni:
- Lakás fertőtlenítés
- Szobák, fürdő penésztelenítése
- Szobák, fürdő kifestése
- Alkatrészek, festékek, stb beszerzése
- 3 munkás ember beszerzése (így leszünk 5-6-an, hogy végezzünk 1 nap alatt)A fentmaradt 140k erre fog elmenni.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
"Sajnos későn vettem észre a történetet, erről lemaradtam"
Ó, estig még tudsz utalni
"elborzadtam, milyen körülmények között élnek"
Hú, ne tudd meg, hány ilyen helyen járok. 7 év alatt 270 db számítógépet adtam családoknak. A legtöbb úgy él, ahogy te érezted magad, borzasztó. Szégyen az országnak, hogy így kell élnünk amúgy. Főleg a nyugdíjasokat sajnálom.....
-
Valaki kérdezte talán itt: olyan 70% PH felajánlás volt. Tehát a nagyrésze PH. A többi külsös.
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Igen, ez durva. Átérzem
, voltam, vagyok én is így. -
Tök igazad van. Hogy kinek mi a kötelessége (főbérlő). Teljesen igazad van.
De: amikor egy kisvárosban egy anyuka ki van szolgáltatva a két gyermeke miatt , nem tud ugrálni a kevés fizetése miatt, akkor nincs mit tenni. Beletörődik. Albérlet kevés van. Lakás kereső meg sok. Nagyon nem szerencsés világ van annak, aki kicsit is ki van szolgáltatva....
Kaptam szakembertől pontos leírást, hogy miből mit kell venni, penész, fal, stb. Még azt is, hogy milyen sorrendben, milyen arányban mit kell csinálni. Ezt meg is fogjuk csinálni.
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Azta
....akkor szerencséd van, mondhatni. (Az utcán sztem piszok hamar meghalnánk) -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Teljesen megértelek. Nehéz így élni, hogy ennyi gyűlölködés van a kis országunkban.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát...... az én szótáramban az állampolgárságot és az országot takarja, és eszembe sem jutott, hogy másnak esetleg más is lejön ebből.
De köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.
-
Jó napot skacok. Sikeresen kivettük a pénzt 492.700 Ft !!! (379 váltó) Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a megosztásokat és az adományokat. Ma délután megyünk hárman az MVM-hez intézkedni, stb, stb. Jaj de jó!!!!
Szóval, hú.... nagyon nagyon voltunk, segítettünk egy 3 tagú magyar családnak szó szerint szebbé tenni az életüket!!!

A 4found oldalon nincs gyüjtés törlése vagy kikapcsolása gomb, áttettem a lejáratot a mai dátumra, így hamarosan lejárt lesz.
-
Bocsi a helyesírási hibákért, fekve diktálok a telefonnak
-
Nem vagy köcsög, jogos gondolatok. Órákat beszélgettünk már vele erről.
Hogy innentől kezdve nagyon nagyon meg kell gondolni mindenki kiadást
Őszintén elmondtam, meg az élettársam is, aki szintén adminisztrátor a segítő csoportban, hogy nem fogunk tudni többet segíteni. Holnaptól próbálok neki segíteni amennyit tudok, de sok más családnak is segítünk egész évben. Nem fogok tudni minden időt rá szakítani. Nagyon remélem hogy tappra tudnak állni. A halászos mondás tök igaz, én is így gondolom.
-
Sztem itt kettő akadályozó tényező lehet.
Egy: fél nehogy elvegyék a gyerekeket.
Kettő: a fizetése átlép egy határt.Hu de rossz ennyit feküdni basszus.
Mennék már a warzoneozni -
Patex, nagyon szépen köszönjük neked is!
-
válasz
King Unique
üzenetére
Ma beszéltem az anyukával, tisztelettel, de az a kérése, hogy holnap zárjuk le. Így is nagyon boldog. Figyelembe kell vennem a kérését.
Annyira nem tudok sokat állni sajnos, hogy a hétre lett volna egy másfél milliós számítógép összerakásom, le kellett mondanom.
-
Ma még megpróbálom megnézni később, hogy látom e, hogy ki mennyit. Csak most egy két órát feküdnöm kell a lábam miatt.
A 200 eurost én is láttam. Azt is tudom hogy párizsból is kaptunk. Van egy hölgy ismerősöm, lényegében ő is segít nekem ebben. Mert van egy párizs-os csoportom, ahol ő is benne van. És segít mindenben. Ő még afrikai kisgyerekeket és segít tanítani.
Szóval kicsit később, ha fel tudok kelni, megnézem, hogy látszik-e hogy ki honnan mit adott.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Dehogy értem félre.
Nem nagyon akarta nagydobra verni szegényke a helyzetét, mert félt hogy kisebbik lányt elviszik tőle. Én meg hiába mondtam itt mindenkinek. áááá
Télen nagyon fáztak azt mondták, azt tudom. Volt az a 4 hét nagyon hideg.
De most már jó lesz.
-
Jöhet a tescos pizza
jól ki lesz fertőtlenítve a lakás, meg festve, tudnak majd aludni a gyerekek a saját szobájukban. Holnap megyek vele az mvm-hez.Janaboy: Állást ajánlottam neki tegnap, hogy jelentkezzen máshová, interspár +100k nettó. Csak hétvége is , meg 2 műszak, sztem ez a baja vele.
Lakás: Kapásból az elején ki kell fizetni 300-350-et kaució. ez nem megy neki.
King Unique: én számoltam el a hónapokat, my bad
. Voltam egy műtéten októberben, meg utána még egy korház, aztán így úszott velem is minden. De már tudok menni, igaz fájdalommal, így a kezembe vettem az ügyet.Nekem is van több milliomos ismerősöm. Nem lehet rájuk számítani.
-
-
válasz
csepelball
üzenetére
Köszönjük szépen, igyekszünk nagyon segíteni nekik!
-
Itt nálunk Szekszárdon csak egy cél volt. A választásig készüljön el az új ugratós bicikli pálya mellettünk. A hivatal meg csak akkor ad pár ezer forint segélyt, ha kiabálva mentek be öten, sajnos. De akkor is max 10-20 ezret, 3 napi kajára. Jó kell a fejlesztés is a fiataloknak, de sok az éhező száj is. De nem akarok politizálni, bocsánat.
Ilyen az új pálya, nemrég adták át.: [link]
-
Tegnap kérdeztem a csajokat, hogy hogy ilyen csinos ruhákban járnak? A válasz:
1 : turkáló, és ügyesek
2: New yorker - vannak félre tett ruhák, amik nem fogynak, azokat egy külön fogasokra rakják leárazva, és nem 3-4 ezer / db, hanem mittudomén 1000 / db. Így.Az iskolában azt hiszik róluk, hogy gazdagok, pedig enni sincs mit. De ügyesek.
-
Igen, durva durva. Kicsit lefekszem aludni, és erre ébredek
Holnap reggel 8-kor zárjuk a számlát.
Minden egyes fillér, ami felette van, olyan dolgokra fog menni, ami létszükség, vagy életkönnyítő: Ballagási osztálypénz befizetés, szobák rendbe rakása festése, csajoknak plusz 1-1 cipő, 1-1 ruha, Nekem is meg kell nézni, hogy a két számítógép megy e, mert hónapok óta állnak. Tanulni meg kell ugye majd rajta.
"Fú de kár, hogy nekem Szekszárd messze van!
Nem vagyok ezermester, de festésben, takarításban szívesen segítettem volna..."
Ez okos ötlet amúgy
...kell is keressek 1-2 embert mert egyedül nem fogom bírni. SutPet neked is, és mindenkinek köszönjük szépen! Nagyon jóleső igen, hogy a bajban összefogunk.
szabonagyur + Zsolt,72
-
Srácok, srácok! El sem hiszem, megcsináltuk. Alig tudtam aludni, olyan izgatott voltam egész éjjel. Nagyon durva jó érzés, hogy ennyien összefogtunk segíteni egy rászoruló családon! Brutális jó! Pfhúúúú.....kész vagyok
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a segítséget!
Holnap délután tudunk csak bemenni az MVM-hez. Bemegyünk és az asztalra csapunk
Bemegyek az anyukával, és elkezdjük a visszaállítási folyamatot. Lesznek majd itt beszámolók. -
Ha, esetleg úgy alakulna, hogy maradna vagy több pénz jönne össze pár ezer forinttal, akkor a terv a következő:
1: Szobák fertőtlenítése
2: Penész megszüntetése
2: Szobák kifestéseMert jelenleg a két kicsi szoba használhatatlan, így hárman vannak egy szobában.
-
Semmi -
Ó
-
Na, a többiek válaszoltak akkor az email cím kérdésre, most olvastam tovább.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem szerelték le az órát, csak kikötötték.
A tartozásuk az mvm felé 320k + 30k visszakötés.
"
Másik kérdésem, hogy email cím nélkül nem lehet adományozni? Nem enged tovább, ha nem adok meg email címet...Lehet kamu címet is megadni, vagy lesz valami email cím szerinti ellenőrzés?"Ezt nem tudom sajnos
-
Szeptember 8.-án kapcsolták ki a az áramot, ma mondták a pontos dátumot. voltak bent segélyért, vagy valami segítségért, polg, hiv, nem kaptak. Kérvényezték a részletfizetést, nem kapták meg.
Anyuka fizetése: 240k nettó, Samsonite. Lakbér 70k +35k rezsi. A maradékból élnek, Ennyit tudok.
-
Vagyok, olvasom....
Nagyon szépen köszönjük a segítséget!!!
Jó helyre fog menni. Rendes anyuka, két rendes lánnyal.Odaért ma az élemiszer is + 2 órát beszélgettünk velük. Hálásak.

Sajnos csak egy szoba lakható, a másik kettő kisebb szoba átázott, penészes, hideg. De, elvannak így is, örülnek, hogy van hol lakni.

Igen igen sok, sok ilyen ember vagy család lehet még. Elég durva....
-
Sziasztok. Annyi változás történt este óta, hogy:
1: Egy ismerősöm és én összedobtunk 1-1 szatyornyi tartós élelmiszert, hogy ne vajas kenyeret egyenek mindennap (már ha jut éppen az is, mert nem mindig). 1-2 óra múlva viszem át nekik, jaj de jó!
2: Valaki a 4fund.com-ra utalt 40 eurót. Bárki is volt....nagyon szépen köszönjük a segítséget. Jó helyre fog menni, ezt megígérhetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....akkor szerencséd van, mondhatni. (Az utcán sztem piszok hamar meghalnánk)
. De nézek neki én is mindent, keresek keresek...
"