Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Meggyi001
üzenetére
Aha, értem, akkor a saját egészségügyi probléma miatt sem tudtál foglalkozni korábban ezzel.
Igen, ilyenkor nyilván szégyenli az ember a helyzetét és igyekszik titkolni, meg hátha majd megoldódik, csak ha sokáig nem rendeződik, akkor lépni kell, mert a 8 hónap azért mégiscsak elég sok idő.
Persze hogy nem, mindegyik elvan a maga kis luxi világában, nem az ő gondja, de ez mondjuk nemcsak a milliomosokra jellemző. Viszont az megfigyelhető, hogy ilyenkor még a nem túl tehetős emberek inkább hajlandóbbak segíteni, holott nekik sincsen túl sok, ami nagy respect.

A gyűjtést meg szerintem se zárd le még, nem árt ha összejön némi biztonsági tartalék, akár egy pár havi villanyszámlára való, mert az nyilván nem lenne jó, ha megint kikapcsolnák. Meg eddig is önkéntes alapon ment, nincs senki kényszerítve, hogy adakozzon.
-
King Unique
titán
Én csak azt nem értem, hogyhogy csak most, ha "Szeptember 8.-án kapcsolták ki a az áramot", akkor az nem is a bejegyzésben említett 5 hónap, hanem már 8 hónap, ami nagyon durva...

Áram nélkül jóformán szinte semmit nem lehet csinálni manapság, úgy meg hogy pont télre esik és ott van 2 kamasz gyerek is, pláne jóval előbb lépni kellett volna.
Ne értsd félre, csak ez is így akkor is fura.
Az xy kőgazdag hírességeknek meg kb. felesleges írni, azok max. akkor jótékonykodnak, ha veszi a kamera és bent lesz este a hírekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- iPhone topik
- Opel topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hálózati / IP kamera
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC - Számítógép LIMITÁLT HÁZ Ryzen 5 8500G // RTX 5060Ti 16GB // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest