Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nevemfel
senior tag
A fentiekből kiindulva, több mint valószínű, hogy a spórolásból elzárt fűtés miatt kezdett el penészesedni a fal (gondolom a nem lakott szobákban lecsavarták a radiátorokat), de ezt meg kellene kérdezni tőlük.
A probléma ezzel az, hogy a fűtés az esetek többségében többe kerül, mint a villany, és ha ennyi pénzből kell gazdálkodnia egy családnak, minden filllér számít. Nem tudom, távfűtésnél hogyan alakulnak a számok, mennyit lehet, meg lehet-e takarítani azzal, hogy lejjebb tekered a radiátorokat a nem használt helységekben, de ha a villanyszámlát nem tudták fizetni, a fűtés- (és egyéb közüzemi számlák, bérleti díj stb) kifizetése is nagyon ki lehetett centizve. Már ha azok ki lettek fizetve.
-
-
nevemfel
senior tag
Ez a fűtés hiányától van, amihez nyilván hozzájárul, hogy nem szigetelt épületről van szó (de attól még rendeltetésszerű használattal ennek nem szabadna előfordulnia).
Nem tudom, milyen fűtésrendszer van náluk, de ha pl. gázcirkós, akkor simán lehet, hogy annyi történt, hogy elzárták a radiátorokat a két kisebb szobában, hogy ne kelljen annyit fizetni a fűtésért, és a hideg felületeken a pára elkezdett kicsapódni. Az is megtörténhetett, hogy beázott a lakás.
Mindenesetre festés előtt érdemes kicsit utánamenni, mitől penészedtek a falak, és megszüntetni a kiváltó okot.
-
Nem vagy köcsög, jogos gondolatok. Órákat beszélgettünk már vele erről.
Hogy innentől kezdve nagyon nagyon meg kell gondolni mindenki kiadást
Őszintén elmondtam, meg az élettársam is, aki szintén adminisztrátor a segítő csoportban, hogy nem fogunk tudni többet segíteni. Holnaptól próbálok neki segíteni amennyit tudok, de sok más családnak is segítünk egész évben. Nem fogok tudni minden időt rá szakítani. Nagyon remélem hogy tappra tudnak állni. A halászos mondás tök igaz, én is így gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest