Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Egon
nagyúr
válasz
pusszycat
üzenetére
Egy kicsit túlzás, hogy minden ásványvíz más ízű, legalábbis én nem érzékelem hogy mindnek más íze lenne.
Vannak a teljesen semleges, mondhatni íztelen típusok, és van aminek mellékíze van (Theodora, meg régen a Balfi is ilyen volt).
Általában Szentkirályit vagy Naturaqua-t iszunk, illetve előfordul még a Nestlé Aquarel is (utóbbi ha jól tudom, nem is ásványvíz, hanem talán forrásvíz néven árulják). Ittam már Jana vagy éppen San Benedetto vizet is, de nem igazán éreztem különbséget mondjuk a Szentkirályihoz képest (leszámítva az árát...).
Viszont ami tisztított vizet kóstoltam, legyen az kancsó vagy csapra szerelt cucc (vagy éppen szénszűrős, lepárlásos készülékből kinyert víz), annak mind volt számomra is jól érzékelhető, nemszeretem mellékíze. -
-
-
-
válasz
pusszycat
üzenetére
Ja, igen már látom, szó szerint a csapon van.
Jó elgondolás, csak a szűrőt 6 havonta kell cserélni. A 700 liter amúgy 1 főnek elég lenne 6 hónapra napi 2 literrel számolva bőségesen.
Elemente: igen, amúgy gondolom kicsit nőtt is a kereslet az ilyen készülékek iránt a Repontos dologba belefáradtak miatt. Ami amúgy helyes is, és még nagyon ECO is, mert nem lesz PET palackkal terhelve a környezet sem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Budget Gamer Pc eladó! I5-6600K/RX 570/16GB RAM/246GB SSD
- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Hűtés! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest